• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Eklentiler

• 1E31E7FC-95EE-4D87-A318-7CF219102C0C.png
    1E31E7FC-95EE-4D87-A318-7CF219102C0C.png
    656,6 KB · Görüntüleme: 77
Anneem yaa maşallaah sahiden içinde birşey gözüküyorr 😍😍😍Eki Görüntüle 2245459 Bak Bu benimki Sat 26 Ocak ama ultrasında 5+2 gözüktü içini göremiyorum dedi doktor ama içinde birşey var dedim yumurta o dedi 🙄 anlamadım birşey
bence o yumurta falan değil bebek kesenin içinde yumurta niye olsun ya hu? ümraniyedeki atlas hastanesi mi bu canım ?

Anneem yaa maşallaah sahiden içinde birşey gözüküyorr 😍😍😍Eki Görüntüle 2245459 Bak Bu benimki Sat 26 Ocak ama ultrasında 5+2 gözüktü içini göremiyorum dedi doktor ama içinde birşey var dedim yumurta o dedi 🙄 anlamadım birşey
Maşallah 😄 sizinki de geç döllenme olabilir
Bize verilen doğum tarihleri de net değil daha aslında
Yani ilk kızımda o şekilde olmuştu
Birkaç güne sizde görürsünüz
Ben yüksek riskli gebelik yaşayacağım için vajinal bakıldı
Ondan bu kadar net cevap alabildik ☺️
Sağlıkla kucağımıza aldığımız günler nasip olur inşallah 🙏🏼

Maşallah 😄 sizinki de geç döllenme olabilir
Bize verilen doğum tarihleri de net değil daha aslında
Yani ilk kızımda o şekilde olmuştu
Birkaç güne sizde görürsünüz
Ben yüksek riskli gebelik yaşayacağım için vajinal bakıldı
Ondan bu kadar net cevap alabildik ☺
Sağlıkla kucağımıza aldığımız günler nasip olur inşallah 🙏🏼

Bana da Vajinal bakıldı kanamam olduktan sonra bakmak istedi kesenin şekli hiç bozulmamış gayet iyi dedi ama kese küçük henüz dedi. Doktorlar beni deli etti ya😔

Bana da Vajinal bakıldı kanamam olduktan sonra bakmak istedi kesenin şekli hiç bozulmamış gayet iyi dedi ama kese küçük henüz dedi. Doktorlar beni deli etti ya😔
Dr.lar garantici oldukları için öyle konuşup bizleri daha çok strese sokuyorlar 😑
Ama max 1 hafta içinde görmüş olursunuz inşallah ☺️

ilk randevumu devletten aldım canım ümraniye eğitim araştırma ama sonrası için hisar a gitmeyi düşünüyorum nasipse dr umut tiryaki özyurt baya olumlu şeyler duydum hakkında

Yaa ben de bakınıyorum ama henüz kimseye ikna olmadım 😒
Kontrölün ne zaman muayene ücreti nedir?

umut hanıma henüz randevu almadım canım 85 yada 85 liraydı muayene ücreti. atlas ne kadar?

muayene ücreti iyiymiş. Erdeme gittim 2 defa Fatoş Özlem hanım çok iyi bir doktor onun muayenesi 100 lira. Atlatın 50 ama aciline gitmiştim Pazar günü doktor yok diye oraya gittim kanamam vardı hiiiiç memnun değilim 🙄
Bu arada ben devlete gittim Haşimatom vardı hamile kalır kalmaz gel demişlerdi gittim 7 tüp kan ve idrar aldılar sonucu pazartesi çıkıcak

ya arkadaşıma bir sürü testler yapmışlar 7 tüp kan almışlar banada aç git dedi o yzden sorayım dedim bide randevum 11.50 de nasıl dayanacaksam :KK43:
Benden toxoplazmalar da dahil 3 tüp kan alındı
Tüm testlerim bitti
7 tüp alıyolarsa büyük değildir muhtemelen
Bide mesela işk kızımda beni direkt folik asite başlatmışlardı
Şimdi değerime baktılar ve 2-3 günde 1 tane alsan yeter dediler
5 yılda bir sürü şey değişmiş hamilelik takibinde ☺️
Her dr. Ve hastanenin proseduru çok farklı olabiliyor

Back