- 10 Mayıs 2017
- 52
- 72
- 88
- 37
Teşekkürler nokta gibi gözüken karartı kısmetse bebişimizMaşallah ya ultrason kağıdınız varsa bizimle paylaşır mısınız merak ettim
Maşalöah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler nokta gibi gözüken karartı kısmetse bebişimizMaşallah ya ultrason kağıdınız varsa bizimle paylaşır mısınız merak ettim
Maşalöah
Teşekkürler nokta gibi gözüken karartı kısmetse bebişimiz
bence o yumurta falan değil bebek kesenin içinde yumurta niye olsun ya hu? ümraniyedeki atlas hastanesi mi bu canım ?Anneem yaa maşallaah sahiden içinde birşey gözüküyorr Eki Görüntüle 2245459 Bak Bu benimki Sat 26 Ocak ama ultrasında 5+2 gözüktü içini göremiyorum dedi doktor ama içinde birşey var dedim yumurta o dedi anlamadım birşey
bence o yumurta falan değil bebek kesenin içinde yumurta niye olsun ya hu? ümraniyedeki atlas hastanesi mi bu canım ?
Maşallah sizinki de geç döllenme olabilirAnneem yaa maşallaah sahiden içinde birşey gözüküyorr Eki Görüntüle 2245459 Bak Bu benimki Sat 26 Ocak ama ultrasında 5+2 gözüktü içini göremiyorum dedi doktor ama içinde birşey var dedim yumurta o dedi anlamadım birşey
eveeet bende ümraniyedeyimEveeet yoksa burda mısınnn ?
Maşallah sizinki de geç döllenme olabilir
Bize verilen doğum tarihleri de net değil daha aslında
Yani ilk kızımda o şekilde olmuştu
Birkaç güne sizde görürsünüz
Ben yüksek riskli gebelik yaşayacağım için vajinal bakıldı
Ondan bu kadar net cevap alabildik ☺
Sağlıkla kucağımıza aldığımız günler nasip olur inşallah
eveeet bende ümraniyedeyim
ilk randevumu devletten aldım canım ümraniye eğitim araştırma ama sonrası için hisar a gitmeyi düşünüyorum nasipse dr umut tiryaki özyurt baya olumlu şeyler duydum hakkındaYaaaa yupppiiiiiii hangi doktora gidiyosun henüz doktor bulamadım
Dr.lar garantici oldukları için öyle konuşup bizleri daha çok strese sokuyorlarBana da Vajinal bakıldı kanamam olduktan sonra bakmak istedi kesenin şekli hiç bozulmamış gayet iyi dedi ama kese küçük henüz dedi. Doktorlar beni deli etti ya
Ben aç gittimkızlar hayırlı sabahlar, ilk doktor randevumuza aç mı gitmeliyiz gidenler bilgi verebilir mi
ilk randevumu devletten aldım canım ümraniye eğitim araştırma ama sonrası için hisar a gitmeyi düşünüyorum nasipse dr umut tiryaki özyurt baya olumlu şeyler duydum hakkında
ya arkadaşıma bir sürü testler yapmışlar 7 tüp kan almışlar banada aç git dedi o yzden sorayım dedim bide randevum 11.50 de nasıl dayanacaksamBen aç gittim
Açlık kan şekerine de bakıyorlar
Ama özellikle aç gel dememişlerdi
Dr.lar garantici oldukları için öyle konuşup bizleri daha çok strese sokuyorlar
Ama max 1 hafta içinde görmüş olursunuz inşallah ☺
umut hanıma henüz randevu almadım canım 85 yada 85 liraydı muayene ücreti. atlas ne kadar?Yaa ben de bakınıyorum ama henüz kimseye ikna olmadım
Kontrölün ne zaman muayene ücreti nedir?
umut hanıma henüz randevu almadım canım 85 yada 85 liraydı muayene ücreti. atlas ne kadar?
Bence bebek ama dediğim gibi dr.garanti olsun diye bişey dememiştirBu görünen şey ne ki
Pekliyeyim bakalım
Benden toxoplazmalar da dahil 3 tüp kan alındıya arkadaşıma bir sürü testler yapmışlar 7 tüp kan almışlar banada aç git dedi o yzden sorayım dedim bide randevum 11.50 de nasıl dayanacaksam
Bence bebek ama dediğim gibi dr.garanti olsun diye bişey dememiştir
Yumurta falan olması imkansız ☺