Aç gitmene gerek yok arkadaşım. 11:30a kadar aç duramazsın ki zaten. Gerek de yok çünkü aynı gün yaptırcaksın diye bişey yok tahlilleri. Doktor sana yazar tahlil listesini verir, sende yaptırır doktora yollarsın. Eğer özel bir durumun hastalığın vs yoksa kalp atışını gördükten sonra da yaptırabilirsin diyor doktorlar
muayene ücreti iyiymiş. Erdeme gittim 2 defa Fatoş Özlem hanım çok iyi bir doktor onun muayenesi 100 lira. Atlatın 50 ama aciline gitmiştim Pazar günü doktor yok diye oraya gittim kanamam vardı hiiiiç memnun değilim
Bu arada ben devlete gittim Haşimatom vardı hamile kalır kalmaz gel demişlerdi gittim 7 tüp kan ve idrar aldılar sonucu pazartesi çıkıcak
Aç gitmene gerek yok arkadaşım. 11:30a kadar aç duramazsın ki zaten. Gerek de yok çünkü aynı gün yaptırcaksın diye bişey yok tahlilleri. Doktor sana yazar tahlil listesini verir, sende yaptırır doktora yollarsın. Eğer özel bir durumun hastalığın vs yoksa kalp atışını gördükten sonra da yaptırabilirsin diyor doktorlar
Anneem yaa maşallaah sahiden içinde birşey gözüküyorr Eki Görüntüle 2245459
Bak Bu benimki Sat 26 Ocak ama ultrasında 5+2 gözüktü içini göremiyorum dedi doktor ama içinde birşey var dedim yumurta o dedi anlamadım birşey
Kizlar sali guni kanda baktirmistim ama gittigim yerdeki ebe tekrar bakmaya gerek yok kana pozitif dedi beta 117.4 cikmisti yarin kadin doguma gitsem cok mu erken olur daha mi gec gitsem
Kizlar sali guni kanda baktirmistim ama gittigim yerdeki ebe tekrar bakmaya gerek yok kana pozitif dedi beta 117.4 cikmisti yarin kadin doguma gitsem cok mu erken olur daha mi gec gitsem