2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ya arkadaşıma bir sürü testler yapmışlar 7 tüp kan almışlar banada aç git dedi o yzden sorayım dedim bide randevum 11.50 de nasıl dayanacaksam
Aç gitmene gerek yok arkadaşım. 11:30a kadar aç duramazsın ki zaten. Gerek de yok çünkü aynı gün yaptırcaksın diye bişey yok tahlilleri. Doktor sana yazar tahlil listesini verir, sende yaptırır doktora yollarsın. Eğer özel bir durumun hastalığın vs yoksa kalp atışını gördükten sonra da yaptırabilirsin diyor doktorlar

çamlıca erdem de şükran hanım var ona da iyi diyorlar

evet ya aç durmak içime sinmeyecek hiç , dediğin gibi tekrar gidip yaptırırım erken saatte

Benimde 26 ocak sat ama hicbirsey goremedim daha baya gec dollenmis benimki heralde

Medicalpark fatih hastanesi Ayşegül hanıma giden var mı? Çok iyi bir doktordur tavsiye ederim,kızımın da doktoruydu

Kizlar sali guni kanda baktirmistim ama gittigim yerdeki ebe tekrar bakmaya gerek yok kana pozitif dedi beta 117.4 cikmisti yarin kadin doguma gitsem cok mu erken olur daha mi gec gitsem

Kizlar sali guni kanda baktirmistim ama gittigim yerdeki ebe tekrar bakmaya gerek yok kana pozitif dedi beta 117.4 cikmisti yarin kadin doguma gitsem cok mu erken olur daha mi gec gitsem
Bence erken canim seninle ayniyiz ben 21inde gidicem mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…