2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Günaydın herkese dün lekelenme tarzı 1-2 damla açık pembemsi kahve akıntım oldu 4.hafta normal diyorlar ancak ben tedbiren bugün izin aldım yarın sabah 10.30 da doktor randevuma kadar hep yatacağım umarım muayene iyi geçer keseyi görürüz.

günaydın kızlar :) bol bulantılı bir güne merhaba dedik. otobüsten inecektim az daha sabah işe gelirken. iş arkadaşım kireç gibi suratın

neyin var diyor :S:S:S:S kimseye söylemedim daha bir eşim bir de ben biliyoruz. kalp atışlarını duyana kadar kimseye de söylemeye

niyetim yok. ama bu bulantıların olmasına seviniyorum. :):):) susam tanesi kadar minicik bişey bedenimizi alt üst ediyor. büyük ALLAH ın

sen nelere kadirsin :)

Cok saol geçme ihtimalini bile duymak iyi geldi. Hep boyle olursa ne yaparim demeye baslamistim bu arada hoşbuldum sende hoşgeldin

Merhaba, bende temmuz annesi olacagım inşaallah. Ben idrar testinde çift çizgiyi görüp doktora gittim, doktor sadece ultrasondan baktı kızlar kan testi istemedi. Ultrasona göre 1 aylık hamileyim çok şükür. Ultrasonda gördüğü için mi kan tahlili istemedi acaba? sizce bu normal mi

Normal canim. Zaten kan degetin yeterince yukselmeden ultrasonda gorunmez. Doktorun gorunce de istemeye gerek duymamis dogal olarak..

Hayrla saglikla kucagina alirsin insallahh

Benim de uc gundur bulantim cok fazla yaa cikarmiyorum ama sanki cikarsam daha rahat etcem

Bseyleri bastan istahla yiyorum yedkten sonra ayy bunu bi daha yemicem sanirim diyorum

Cok sukur minigim ben burdayim demeye basladi

herkesin sağlıklı bir hamilelik geçirmesini ve bebişlerini sağ salim kucağına almasını diliyorum

Son düzenleme:
Benim de uc gundur bulantim cok fazla yaa cikarmiyorum ama sanki cikarsam daha rahat etcem

Bseyleri bastan istahla yiyorum yedkten sonra ayy bunu bi daha yemicem sanirim diyorum

Cok sukur minigim ben burdayim demeye basladi

ben iyiyim çok şükür ara sıra mide agrılarım oluyor ama sodayla idare ediyorum. Benim canım turşu limon çekiyor :) ağzım sulanıyor düşünürken :)

Makarnaa cok teşekkür ederim. O kadar internet kurduyum bunu bilmiyordum. Beta hcg ye göre hafta hesabını yanı:)
Bişey değil canım :)
Hayırlı olsun canım amin inşallah sağsalim kucağımızda da görürüz bebeklerimizi.
kızlar selam hepınızın bebeişlerı hayırlı olsun.bende düşünuyorum bakalım kısmetse.çin takvımıne gore hamıle kalan varmı yada buna ınanan dogru cıkan varmı aranızda.
Ben inanmıyorum canım kızım da da tutmadı bakmıştım Allah bilir yani
günaydınlar tüm anneler benim bugün ilk doktor günüm suan 5+5 im inşallah sorun yoktur bana dua edin olmazmı
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
Bence de yat dinlen canım ama çok sık oluyormuş bu haftalarda içini ferah tut yerleşmeye çalışıyordur bebişin
Hayırlı olsun gayet normal canım istememesi Ultrason da görülüyosa yeterince büyümüştür ztn bebeğin
ben iyiyim çok şükür ara sıra mide agrılarım oluyor ama sodayla idare ediyorum. Benim canım turşu limon çekiyor :) ağzım sulanıyor düşünürken :)

Ekşi yiyenin kızı olcak derler bizde hadi hayırlısı :)

ben resmen dökülüyorum baş dönmesi yüzünden ayakta zor duruyorum. ve belim fena ağrıyor

Amin canım inşallah :))

Bu başlık gerçektençok güzel olmuş yani
Aynı dönemde hamile olanlarla tecrübeleri yaşadıklarımızı paylaşmal güzel olur.

ben resmen dökülüyorum baş dönmesi yüzünden ayakta zor duruyorum. ve belim fena ağrıyor

Canım kaç haftalıksın??

Ben 5 haftalığım şuan. Ve benimde geçen çarşambadan beri çok bel ve kasık ağrılarım vardı. Ama adet olamadığın içinmiş. Ve şimdi aslında adet olmam gereken süre bitince ağrılarımda geçti.

Sadece dün bi tuaf lık oldu bir anda belimin sağ tarafına ağrı girdi şşmdide sürekli sağ bacağım ağırıyor.

5+1 Günlük .sürekli ağrımıyor ama bazen gerçekten canım yanıyor

meraba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum bugün bende temmuz annesi olucağımı öğrendim ve hala inanamıyorum :)

merhabalar hanımlar bende bugün doktor gittim çok şükür keseyi gördüm çok minik 6.3 mm 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı doktor

merhaba canım. ne yaptın nasıl geçti randevun.

canım doktor geç döllenme olduğundan henüz ultrasona alamadı rutin tahlilleri verdim betama yeniden bakacak eğer yükselmişsse yarın ultrasona alacak ama kalp atışı için erken diyor bakaılm hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…