günaydınlar tüm anneler benim bugün ilk doktor günüm suan 5+5 im inşallah sorun yoktur bana dua edin olmazmı
Cok saol geçme ihtimalini bile duymak iyi geldi. Hep boyle olursa ne yaparim demeye baslamistimbadecim hoşgeldin canım, benimde geçen haftalar çok bulantım vardı hatta diyordumki bu kadar erken başladığına göre kesin kız diye seviniyordumşimdiyse o bulantılar uçtu gitti yerine homidi gırtlak bi yemek yeme isteği geldi sormaa..tombiş anniş olucam yaww ondan korkuyorum
gecen hafta bugün değerim 295 ti ondan sonra yaptırmadım geç döllenme olmuş dedi ebe bakalım hayırlısı
Merhaba, bende temmuz annesi olacagım inşaallah. Ben idrar testinde çift çizgiyi görüp doktora gittim, doktor sadece ultrasondan baktı kızlar kan testi istemedi. Ultrasona göre 1 aylık hamileyim çok şükür. Ultrasonda gördüğü için mi kan tahlili istemedi acaba? sizce bu normal mi
Normal canim. Zaten kan degetin yeterince yukselmeden ultrasonda gorunmez. Doktorun gorunce de istemeye gerek duymamis dogal olarak..
Hayrla saglikla kucagina alirsin insallahh
Benim de uc gundur bulantim cok fazla yaa cikarmiyorum ama sanki cikarsam daha rahat etcem
Bseyleri bastan istahla yiyorum yedkten sonra ayy bunu bi daha yemicem sanirim diyorum
Cok sukur minigim ben burdayim demeye basladi
Bişey değil canım :)Makarnaa cok teşekkür ederim. O kadar internet kurduyum bunu bilmiyordum. Beta hcg ye göre hafta hesabını yanı:)
Hayırlı olsun canım amin inşallah sağsalim kucağımızda da görürüz bebeklerimizi.Selamlar kızlar bende 5 haftalık hamileyim. Geçen hafta evde test sonucu öğrendim.
Bugün kontrole gittim. Minicik bir nokta gördük :))
Hepmize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim!
Benim ilk bebeğim 23 yaşında anne olacam :)
Ben inanmıyorum canım kızım da da tutmadı bakmıştım Allah bilir yanikızlar selam hepınızın bebeişlerı hayırlı olsun.bende düşünuyorum bakalım kısmetse.çin takvımıne gore hamıle kalan varmı yada buna ınanan dogru cıkan varmı aranızda.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımgünaydınlar tüm anneler benim bugün ilk doktor günüm suan 5+5 im inşallah sorun yoktur bana dua edin olmazmı
Bence de yat dinlen canım ama çok sık oluyormuş bu haftalarda içini ferah tut yerleşmeye çalışıyordur bebişinGünaydın herkese dün lekelenme tarzı 1-2 damla açık pembemsi kahve akıntım oldu 4.hafta normal diyorlar ancak ben tedbiren bugün izin aldım yarın sabah 10.30 da doktor randevuma kadar hep yatacağım umarım muayene iyi geçer keseyi görürüz.
Hayırlı olsun gayet normal canım istememesi Ultrason da görülüyosa yeterince büyümüştür ztn bebeğinMerhaba, bende temmuz annesi olacagım inşaallah. Ben idrar testinde çift çizgiyi görüp doktora gittim, doktor sadece ultrasondan baktı kızlar kan testi istemedi. Ultrasona göre 1 aylık hamileyim çok şükür. Ultrasonda gördüğü için mi kan tahlili istemedi acaba? sizce bu normal mi
ben iyiyim çok şükür ara sıra mide agrılarım oluyor ama sodayla idare ediyorum. Benim canım turşu limon çekiyor :) ağzım sulanıyor düşünürken :)
Bişey değil canım :)
Hayırlı olsun canım amin inşallah sağsalim kucağımızda da görürüz bebeklerimizi.
Ben inanmıyorum canım kızım da da tutmadı bakmıştım Allah bilir yani
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
Bence de yat dinlen canım ama çok sık oluyormuş bu haftalarda içini ferah tut yerleşmeye çalışıyordur bebişin
Hayırlı olsun gayet normal canım istememesi Ultrason da görülüyosa yeterince büyümüştür ztn bebeğin
Ekşi yiyenin kızı olcak derler bizde hadi hayırlısı :)
ben resmen dökülüyorum baş dönmesi yüzünden ayakta zor duruyorum. ve belim fena ağrıyor
Canım kaç haftalıksın??
Ben 5 haftalığım şuan. Ve benimde geçen çarşambadan beri çok bel ve kasık ağrılarım vardı. Ama adet olamadığın içinmiş. Ve şimdi aslında adet olmam gereken süre bitince ağrılarımda geçti.
Sadece dün bi tuaf lık oldu bir anda belimin sağ tarafına ağrı girdi şşmdide sürekli sağ bacağım ağırıyor.
merhaba canım. ne yaptın nasıl geçti randevun.