canım doktor geç döllenme olduğundan henüz ultrasona alamadı rutin tahlilleri verdim betama yeniden bakacak eğer yükselmişsse yarın ultrasona alacak ama kalp atışı için erken diyor bakaılm hayırlısı
günaydın kızlar :) bol bulantılı bir güne merhaba dedik. otobüsten inecektim az daha sabah işe gelirken. iş arkadaşım kireç gibi suratın
neyin var diyor :S:S:S:S kimseye söylemedim daha bir eşim bir de ben biliyoruz. kalp atışlarını duyana kadar kimseye de söylemeye
niyetim yok. ama bu bulantıların olmasına seviniyorum. :):):) susam tanesi kadar minicik bişey bedenimizi alt üst ediyor. büyük ALLAH ın
sen nelere kadirsin :)
meraba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum bugün bende temmuz annesi olucağımı öğrendim ve hala inanamıyorum :)
merhabalar hanımlar bende bugün doktor gittim çok şükür keseyi gördüm çok minik 6.3 mm 10 gün sonra kalp atışları için çağırdı doktor
sende hoş geldin tatlım gözünaydın :)
kızlar kese boyutlarınız ne kadardı ?
Bn cumartesi gittim canim 12.8 mm idi. Haftaya minigimi gormeye gitcem insallahh
oh maşallah boyuları gayet güzel ben bugün gittim 5+2 oldu bugün 6.7 mm dedi doktor sordum normal mi diye normal dedi ama genede merak ediyorum
selam kızlar benim SAT ım 6 ekimdi Bat ise 2 kasım'dı , adetim gelmeyince 4 kasımda yani pazartesi günü kan tahlili yaptırdım sonuç 171 sizce değerim nasıl? daha önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden biraz tedirginim
İki gun gecikmeye gore degern normal geldi bana canim. Uc dort gun sonra kan testini tekrarlat emin ol istersenn
Bulantı olmaması normal mi :) anneminde olmazmış... arkadaşımın da hiç olmadı.
Biz ailelere söyledik çok sevindilerminiğimin kalp atışları için 2 hafta sonra randevu verdi (canımın içindeki can-ım ) rabbim sağlık sıhhat versin..
Kizlar hayirli olsun topiginiz.. allah'im hepinize guzel bir hamilelik nasip etsin insallah bebeklerinize kavusursunuz.. Allah'im sizide onlarida korusun..
Simdi burda olmak vardi sizinle sohbet etmek vardi..ahh ahhh.. herseyin hayirlisi..
Aslinda bende hamileydim ama 11gun once dusuk yaptim.. cok istiyordum temmuz ayinda bebisim olsun benim gibi yengec olsun.. ama olmadi nasip..
meraba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum bugün bende temmuz annesi olucağımı öğrendim ve hala inanamıyorum :)
canoseco
selam kızlar benim SAT ım 6 ekimdi Bat ise 2 kasım'dı , adetim gelmeyince 4 kasımda yani pazartesi günü kan tahlili yaptırdım sonuç 171 sizce değerim nasıl? daha önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden biraz tedirginim
Ben 5 haftalığım şuan. Ve benimde geçen çarşambadan beri çok bel ve kasık ağrılarım vardı. Ama adet olamadığın içinmiş. Ve şimdi aslında adet olmam gereken süre bitince ağrılarımda geçti.
Sadece dün bi tuaf lık oldu bir anda belimin sağ tarafına ağrı girdi şşmdide sürekli sağ bacağım ağırıyor.
5+1 Günlük .sürekli ağrımıyor ama bazen gerçekten canım yanıyor
gözün aydın tatlım. :) hoşgeldin