Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Temudan hamile kilodu aldım inanılmaz güzel bakabilirsiniz.
Ayyyy hep bakıp kötü gelirse diyordum kuzu pamuklu muu güzel mii link atabilir misinnnn malum mağazalarda 1 tane kiloda 300 lira vermeye elim gitmedi lcwde yüksek bel üçlü paketlerden aldım ama ı ıh göbüş kurtarmıyor 🤣

Kızlar anne yani beşik aldınız mi? Bir arkadaşım chicco nex2me nin büyük olanını almam konusunda ısrar ediyor asla pişman olmazsın dedi onun fiyatı diğerlerine oranla çok yüksek ama yer yatağına dönüşebilme özelliği reflü yatagi gibi ayarlama özelliği var ve bunlar gerçekten önemli detaylar. Bebek büyüdükçe ister istemez 5 -6 aylıktan sonra bile tehlike arz ediyor bazıları.. oğlumda diğer ahşap ve kucuk süslü olan anne yanından kullanmıştım şimdi ona asla bakmıyorum mesela.. chicco next2me ye muadil aynı özellikleri olan daha uygun fiyatlı marka var mı? Yoksa onu alacağım
Canım ben pregonun armada anne yanı park yatağını aldım. 6bin gibi bir şeydi fiyatı. Mağazada denedik daha uygun fiyatlı olanları vardı ama sallanırken ayakları yere çat diye çarpıyordu yavrumu uyandırır diye bunu tercih ettim. Mağaza çalışanlarıyla konuştum baya hepsi ahşapta alsanız park yatakta alsanız 2 yaşından sonra normal yatağa geçersiniz diyince bunu aldım. Nex2me fiyatı bana çok fazla geldi ben dolap+şifonyerine 22bin verdim 🤣

Hic merak etmeyin, bir sorun çıkmayacaktır. Olcumlerde gayet iyiymiş. O kadar çok gördüm ki kesin down gözüyle bakılıp da sağlıklı doğanını en yakınımda küçük kız kardeşime annem hamileyken yaşamıştık. Yas sigara kronik hastalık durumları o riskleri o kadar hızlı değiştiriyor ki.. ama onlar sadece bir oran kesinlik bildirimi söz konusu değil.
Teşekkür ederim.İnşallah dediğiniz gibi olur .Bebeğimiz sağlıklıdır 🤲🏻🌸 .Emin olmak için Fetal Dna verdim .Tabi sonuç her ne olursa olsun bebeğimiz bizimle olacak .Ama en azından Allah korusun gerçekten öyle bir durum varsa yolumuzu çizmiş oluruz hem psikolojik olarak hemde başka türlü hazırlanırız

Kızlar detaylıda kalbinde geniş vsd görüldü ve yeri neticesinde ameliyat edilmesi gerekir dedi fetal dna yaptırmıştım temizdi şimdi kalp rahatsızlığından dolayı amniyosentez önerdi doktor alt üst olduk sizlerlede paylaşmak istedim dualarınıza talibiz
Çok geçmiş olsun kolaylıkla ve sağlıkla geçer inşallah ameliyatı

Canım ben pregonun armada anne yanı park yatağını aldım. 6bin gibi bir şeydi fiyatı. Mağazada denedik daha uygun fiyatlı olanları vardı ama sallanırken ayakları yere çat diye çarpıyordu yavrumu uyandırır diye bunu tercih ettim. Mağaza çalışanlarıyla konuştum baya hepsi ahşapta alsanız park yatakta alsanız 2 yaşından sonra normal yatağa geçersiniz diyince bunu aldım. Nex2me fiyatı bana çok fazla geldi ben dolap+şifonyerine 22bin verdim 🤣
Evet elbette geçer odasına 2 yaştan önce insallah ama sonra gece kalkıp yataktan iniyor yanınıza gelebiliyor. O durumda yer yatağı gibi olması ise yarar mı acaba dedim..😅

Ben de bu haberi takip ediyorum kaç gündür , sürekli aynı haber çıkıyor ama bir türlü yasalaşmıyor , taslak halinde demişler diğer haberlerden farklı olarak , bu sene ne zaman yapılır acaba
2025i aile yılı ilqn ettikleri için ümitliyim ben. En yakın mayısta var torba yasa ona eklenir diye ümit ediyorum. Olmazsa temmuzda meclis tatile girmeden çıktı çıktı yoksa bize zor yetişmesi. Bakalım. Çok dua ediyorum bu halimle ibşallah kabul olsun.

Ayyyy hep bakıp kötü gelirse diyordum kuzu pamuklu muu güzel mii link atabilir misinnnn malum mağazalarda 1 tane kiloda 300 lira vermeye elim gitmedi lcwde yüksek bel üçlü paketlerden aldım ama ı ıh göbüş kurtarmıyor 🤣
Normal çamaşırcılardan bambu kilot alsanıza hem uygun hem çok esnek ve rahat. Ben açılcası kendimede bebeğede temudan sipariş vermeye cesaret edemiyorum. Kumaşı kullanılan boylar ne bilmiyoruz ee nerden geldiği de belli. Hiç o açıdan kafamı kurcalayamam. Ben 7 - 8 tane bambu xl kilot aldım okadar rahatki tavsiye ederim

%95 Pamuk diyor ama ben çok beğendim kalitesini bayağı güzel, 1 aydan fazladır da kullanıyorum memnunum https://share.temu.com/a8VojfyNINA

Kızlar merhaba umarım herkes iyidir, rabbim beterinden korusun🌸❤️
2 .tetanoz olan var mı kaçıncı haftada oluyor acaba?
Ben 9 nisanda olmuştum. 10 mayısa tarih verildi. 1 ay geçmesi gerekiyormuş üstünden. Maksimum 3-4 gün geciktirebilirsin dedi hemşire

Gebelige bagli Bobrek genislemesi yasayan var mi ve stent takilma islemi yapilan ben yasiyrm bubdurumu ve bobrek agrisi fena

Sağlık ocağındaki hemşire değil de doktoruma sordum canım o 2 doz istedi. Bence burada doktor ne diyorsa o önemli 😁
Ilk gebelk mi neye gire 2.doz yapilmayacak
Yo ilk gebelik. ama ben inşaat mühendisiyim zaten mecburi olarak yapılıyor belirli zamanlarda bizlere iş ortamından dolayı, benim 18. Haftamda yapıldı. Doktorumda gerek görmedi. 13 mayısta gidicem eğer yaptır derse yaptırırım ama sanmıyorum diyeceğini ☺️

Back
X