Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Selam kızlar, biz de kontrolden geldik. Bebis iyi çok şükür ama tansiyonum yüksek. İlaç başladık 😕 hakkımızda hayırlısı. Yüksek ilerlemeye devam ederse doğuma alabilirim diyor. Hepinize güzel günler diliyorum 🌸🌼
Geçmiş olsun canım haftan güzel inş bir sorun olmaz. Kac çıkıyor genelde

Selam kızlar, biz de kontrolden geldik. Bebis iyi çok şükür ama tansiyonum yüksek. İlaç başladık 😕 hakkımızda hayırlısı. Yüksek ilerlemeye devam ederse doğuma alabilirim diyor. Hepinize güzel günler diliyorum 🌸🌼
maşallah 🧿 olsun canım hiç takılma zaten az kaldı,ilaçla düzenlenir 🙏 bebiş iyi olsun da

Geçmiş olsun canım haftan güzel inş bir sorun olmaz. Kac çıkıyor genelde
Cok teşekkür ederim inşallah 🙏🏻
Gün içerisinde saat başı ölçmeye çalışıyorum 14/8 14/9 15/9 bu sabah 13/8 di hastanede 14/10 çıktı biraz önce de 15/10 çıktı. En düşük 12/8 oluyordu son 2 haftadır 3 gündür hep yüksek

Gün içerisinde saat başı ölçmeye çalışıyorum 14/8 14/9 15/9 bu sabah 13/8 di hastanede 14/10 çıktı biraz önce de 15/10 çıktı. En düşük 12/8 oluyordu son 2 haftadır 3 gündür hep yüksek
Geçmiş olsun canım. Verdiği ilaçla dengelenir umarım. Haftanız da güzel hem korkma 🙏💐

Harika bir gun olsun insallah guzellerim bi bakarmisiniz ya benim karnim inmismi asagiya bana hic oyle gelmiyor dun ebe birqz korkuttu beni inmis 1 haftaya gelir diye erkenndaha 34. Haftanin basindayim
Bence inmemiş indiğinde göğsünle karnının arasında 4 parmak boşluk olur diyorlar dolu gibi duruyor seninki

Bende kontrolden geldım şimdi çok şükür sancım falan cıkmadı bu haftayıda atlattıjk.bebiş onden gıdıyor 3400 dedi şekerine bıraz daha dıkkat et dedi, haftaya gun verecek ınsallah. 38 e kadar beklese guzel olcak
❤️
Maşallah bebisine🧿 Bence bekler. Sağlıkla gelsin🌸
Canım haftan çok iyi. Olurda dogurman gerekse bile sağlıkla gelecektir 🙏🏻 Stres yapmamaya çalış

Milyonlarca yürek tek bir soru “Usg uyumlu mu ?”

Ay benim de en çok merak ettiğim bu 😳
Bence birebir doğru olması çok çok zor. Ama umarım büyük farklar çıkmaz 😀 Benim kızlardan birisi 300 Gr az birisi 200 gr fazla doğmuştu. Yakın olduğu için cokta sasirmadik

Harika bir gun olsun insallah guzellerim bi bakarmisiniz ya benim karnim inmismi asagiya bana hic oyle gelmiyor dun ebe birqz korkuttu beni inmis 1 haftaya gelir diye erkenndaha 34. Haftanin basindayim
Benimki de biraz düştü eski fotoğraflara bakıp karşılaştırıyorum 😂 ama birkaç haftadır böyle. Ebeyi boşver sen sancın ağrın kasılman olmasın da canım erken gelmez Allah’ın izniyle 🙏🧿

Ben iyiyim canım çıkış verdiler çıkacağım birazdan nst falan düzgün herhangi Bi sıkıntı yok bişey olursa gelirsin diyor
Ne tuhaf bişey kız dikişin var diye günlerce yatarak geçirdin şimdi dikiş alındı bebekte tık yok e o zaman dikis tutmuyomus onu öyle mi niye yatırdılar madem seni

Back
X