- 20 Ocak 2020
- 4.384
- 2.161
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
- #25.781
İnş canım çıkış yaptım ya artık baskı yapar şuan aşağıyla oynuyor bu bebeler bizimle dalga geçiyorlar resmenYaa çok güzel. Artık rahatlarsın en azından.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş canım çıkış yaptım ya artık baskı yapar şuan aşağıyla oynuyor bu bebeler bizimle dalga geçiyorlar resmenYaa çok güzel. Artık rahatlarsın en azından.![]()
Evet valla, ama medikal gerekçem yok. Bi ara makat gelişti, o zaman konuşmuştuk. Son dakika döndü köfte kızımEn güzel şekilde olur doğumun umarım canım. Sizinki de ayrı stres. Sezaryen olacakların en azından tarihi belli. Acil bir durum olmazsa. Vajinalde geldi gelecek diye diye bekle dur![]()
Fitil kullanmadım ama dün hastanın birine verdiler canım açılma başlasın diye sonrasında yine suni sancı veriyorlar mı bilmiyorum iriyse bekletmez herhalde ya risk almaz diye düşünüyorum bazı doktorlar iri olsa da normal yaptırabiliyorlar sosyal medya da görüyoruzEvet ilk benim, dün yine ilk açılmam olduğundaji gibi sancım vardı bir umut biraz açılmıştır belki diyorum. Özele gidiyorum ya belki onu biraz esnetebilir doktorum çünkü bebek neredeyse 2 hafta ilerde gitti hep ebeler de iri diyor bilmiyorum ne kadar doğru çıkacak ama. Rahim olgunlaırıcı fitil suni sancıyla aynı şey mi acaba ?
Suni sancı biraz korkuyor beni ya. Bebek iri diyorlar da ona da çok güvenmiyorum yanılma payı oluyormuş.Fitil kullanmadım ama dün hastanın birine verdiler canım açılma başlasın diye sonrasında yine suni sancı veriyorlar mı bilmiyorum iriyse bekletmez herhalde ya risk almaz diye düşünüyorum bazı doktorlar iri olsa da normal yaptırabiliyorlar sosyal medya da görüyoruz
Canım ne yaptın? Gün verilecekti sana bugün verdiler mi sezeryan için? Merak ettim :)Yarın sabahtan da doktor kontrolüm var 8.30 da orda olcam inşallah uyanırımve umarım gün verir artık
İri de ne kadar iri işte çatıya bakıyordur çıkamayacak gibi olsa zaten bekletmez bence ama suniden de korkma senin sancın olsa da aynı sadece hızlandırılmış haliSuni sancı biraz korkuyor beni ya. Bebek iri diyorlar da ona da çok güvenmiyorum yanılma payı oluyormuş.
Benim doktorum da vajinal doğuma teşvik ediyor ama bakalım nolcak. Yarın duruma göre konuşuruz artık kendi isteğiyle gelmezse ne kadar bekliycem filan.
Ay çok güzel haber, allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı ve mutlu olsunKızlar bebişim doğdu, çok şükür o da iyi bende iyiyim. Uyusukluklar yeni geciyor daha. Ağrım olsada bin şükür halimize
Gözün aydın canım güle güle mutlulukla sağlıkla büyüt bebeğini inşallahKızlar bebişim doğdu, çok şükür o da iyi bende iyiyim. Uyusukluklar yeni geciyor daha. Ağrım olsada bin şükür halimize
Gözün aydın canım. Sağlık mutlulukla büyüsün bebişinKızlar bebişim doğdu, çok şükür o da iyi bende iyiyim. Uyusukluklar yeni geciyor daha. Ağrım olsada bin şükür halimize
Ben 37. haftadayim benim de öyle terlemem yeni başladı 1-2 gündür ama biz Muğla'da yaşıyoruz havalar da biraz ısınmaya başladığı için öyle diye düşünüyorum uyumadan banyo iyi geliyor ağrım sızım hiçbir şeyim yok uyanıyorum sık sık vücut doğum sonrasına hazırlanıyor sanırım bebeğe gece beslenmesi yapmak içinBenimde uyumamak için bir sebebim yok çok şükür ağrım flnda yok ama hiç uyuyamıyor yarım saat uyu uyan tüm gece böyle sabahın köründe uyanıyorum. Benim gece terlemelerim acayip fazla 4 kez üst değiştirdim bir anda bir yanmaya başlıyorum ter boşalıyor havada çok sıcak değil sizlerdede oluyormu kızlar
Gözün aydınKızlar bebişim doğdu, çok şükür o da iyi bende iyiyim. Uyusukluklar yeni geciyor daha. Ağrım olsada bin şükür halimize
Benimki de hep böyle duruyor 1 aydır dr öyle bir şey demedi düşmüş diye normal benceHarika bir gun olsun insallah guzellerim bi bakarmisiniz ya benim karnim inmismi asagiya bana hic oyle gelmiyor dun ebe birqz korkuttu beni inmis 1 haftaya gelir diye erkenndaha 34. Haftanin basindayim
Hiçbir şey kalmıyor canım, takı toka hiçbir şey. Lenssiz girdimKızlar sezeryanda bu piercinglerimizi falan hep çıkarıyor muyuz kulağımızdaki. Tragus vb.
Ayy anladım canım şimdiden çıkarayımHiçbir şey kalmıyor canım, takı toka hiçbir şey. Lenssiz girdim![]()
Gozun aydın canım, sağlıkla büyüsün inşallahKızlar bebişim doğdu, çok şükür o da iyi bende iyiyim. Uyusukluklar yeni geciyor daha. Ağrım olsada bin şükür halimize