Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Yaaaaa dimi çılgınlıkmış aslında o günler aynı evin içine girince o heyecanı kalmıyor ya çok özlüyor insan o günleri buluşacağız diye saatler öncesinden hazırlanmalar vs 😍😍
Yaaa evettt gencmisiz diyorum resmen sjdjdjdjf su an mesela oyle bi eforu kimseye gosteremem gibi geliyor jsjdjf

Kızlaar Bebek’im çok hareketliydi burun kemiği ense kalınlığına zor baktı. Çocuk arkasını döndü falan😂 Her şey yolunda🙂 asdasdws asdasdws canım batmalar da rahim büyüdüğü için dedi. 5 hafta sonra çağırdı. Biraz uzun ya kim bilir ne kadar büyür o zamana
Gozun aydin tatlisim😍 kipirdak bir bebo geliyor desene🧿🦋🧿

Kızlaar bebikim çok hareketliydi burun kemiği ense kalınlığına zor baktı doktor sabit durmadı. Çocuk sırtını döndü falan😂 Her şey yolunda🙂 asdasdws asdasdws canım batmalar da rahim büyüdüğü için dedi. 5 hafta sonra çağırdı. Biraz uzun ya kim bilir ne kadar büyür o zamana
Gozunayfin canım cinsiyet tahmini 🤩🤩

kızlar günaydın devlete gittim 12+2 olmuşum 2 önde gidiyor ikili test eşim istemiyor oyüzden yapmıycam devlete iligisizdi unuttum ilacı sormayı folik asite devam edicem mi bilmiyorum sizde durumlar nasıl ilaç olarak ne kullanıyorsunuz foligi bıraksam mı

Kızlarrrr içinize ne doğuyor cinsiyet olarak

Eklentiler

• IMG_5826.webp
    IMG_5826.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 43

kizlar hani 3 ay olunca mide bulantisi gecicekti benim hafif olan bulantilarim 2 3 gundur cogaldi 🥲 daha cok ogurtu gibi oluyor ve bulanti agiz suyu.acaba normalmi ki bu haftalarda artmasi. 13 olmaya az kaldik. oglumdan tam farkli oldugu icin bilemedim o zamanlarda 6 haftada baslayib kesintisiz azalip cogalmadan 5 aya kadar devam edip bitmisti. simdi bu kiz bebis dalga geciyor sanki 😄 bu haftada bulantimi olur

Günaydın kızlar 🌸 Ben bugün yine kontrole gideceğim. Umarım her şey yolundadır 🤲🏻 Dün akşam tansiyon konusu konuşulmuş. Benim tansiyonum hep 12/9, 12/8 gibi çıkıyordu. Öyle olunca çok rahattım. Ama en ufak 10’lara 9’lara düşse dünyam başıma yıkılıyor. Yani bence herkesin kendi vücuduna göre bir tansiyon değeri var normal olan. Onun altına ya da üstüne çıkınca rahatsız oluyoruz.
merak etdim canim gitdinmi kontrole nasil gecti umarim iyisinizdir

kızlar grip olunca ne yeyip içmek iyi geliyo boğazım çok kötü tavsiyelerinize ihtiyacım var acilen 😔😔

kızlar günaydın devlete gittim 12+2 olmuşum 2 önde gidiyor ikili test eşim istemiyor oyüzden yapmıycam devlete iligisizdi unuttum ilacı sormayı folik asite devam edicem mi bilmiyorum sizde durumlar nasıl ilaç olarak ne kullanıyorsunuz foligi bıraksam mı
bana 12 haftada devam et dedi ne zamana kadar sormayi unutdum bende. telde sora bilirsin numarasi varsa. bazi doktorlar 14 15 e kadar devam etdiriyor yine en iyisini doktor bilir sormadan bence baska ilac alma

bana 12 haftada devam et dedi ne zamana kadar sormayi unutdum bende. telde sora bilirsin numarasi varsa. bazi doktorlar 14 15 e kadar devam etdiriyor yine en iyisini doktor bilir sormadan bence baska ilac alma
Canım bana iki doktor da 12. haftada bırak vitamine geçicez demişti. Hatta elimde o kadar folik kalmadı ama bitince yetsin dediler. Gitme imkanın varsa git bence vitamin de yazabilir. Bana d vitamini demir ve multivitsmin yazmış galiba daha almadım da

Back
X