- 3 Nisan 2023
- 2.494
- 2.331
- 63
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa evettt gencmisiz diyorum resmen sjdjdjdjf su an mesela oyle bi eforu kimseye gosteremem gibi geliyor jsjdjfYaaaaa dimi çılgınlıkmış aslında o günler aynı evin içine girince o heyecanı kalmıyor ya çok özlüyor insan o günleri buluşacağız diye saatler öncesinden hazırlanmalar vs![]()
Oglusuna göstereceksin aşk olsun annesiYaaa evettt gencmisiz diyorum resmen sjdjdjdjf su an mesela oyle bi eforu kimseye gosteremem gibi geliyor jsjdjf
Gozun aydin tatlisimKızlaar Bebek’im çok hareketliydi burun kemiği ense kalınlığına zor baktı. Çocuk arkasını döndü falanHer şey yolunda
![]()
asdasdws canım batmalar da rahim büyüdüğü için dedi. 5 hafta sonra çağırdı. Biraz uzun ya kim bilir ne kadar büyür o zamana
Gozunayfin canım cinsiyet tahminiKızlaar bebikim çok hareketliydi burun kemiği ense kalınlığına zor baktı doktor sabit durmadı. Çocuk sırtını döndü falanHer şey yolunda
![]()
asdasdws canım batmalar da rahim büyüdüğü için dedi. 5 hafta sonra çağırdı. Biraz uzun ya kim bilir ne kadar büyür o zamana
Cinsiyet için erken dedi 11+4 tü artık fetalle öğrenirizGozunayfin canım cinsiyet tahmini![]()
Bende karıştı canım sen vermis miydin kanCinsiyet için erken dedi 11+4 tü artık fetalle öğreniriz![]()
Geçen hafta verecektim ama doktorum biraz daha bekle dedi. Şimdi elimde iki ayrı doktordan iki ayrı şirket vardı araştırdım biraz, karar verdim yarın öğlen vereceğim inşallah. Rabbim iç rahatlatan haberler nasip etsin inşallahBende karıştı canım sen vermis miydin kan![]()
merak etdim canim gitdinmi kontrole nasil gecti umarim iyisinizdirGünaydın kızlarBen bugün yine kontrole gideceğim. Umarım her şey yolundadır
Dün akşam tansiyon konusu konuşulmuş. Benim tansiyonum hep 12/9, 12/8 gibi çıkıyordu. Öyle olunca çok rahattım. Ama en ufak 10’lara 9’lara düşse dünyam başıma yıkılıyor. Yani bence herkesin kendi vücuduna göre bir tansiyon değeri var normal olan. Onun altına ya da üstüne çıkınca rahatsız oluyoruz.
bana 12 haftada devam et dedi ne zamana kadar sormayi unutdum bende. telde sora bilirsin numarasi varsa. bazi doktorlar 14 15 e kadar devam etdiriyor yine en iyisini doktor bilir sormadan bence baska ilac almakızlar günaydın devlete gittim 12+2 olmuşum 2 önde gidiyor ikili test eşim istemiyor oyüzden yapmıycam devlete iligisizdi unuttum ilacı sormayı folik asite devam edicem mi bilmiyorum sizde durumlar nasıl ilaç olarak ne kullanıyorsunuz foligi bıraksam mı
kızlar günaydın devlete gittim 12+2 olmuşum 2 önde gidiyor ikili test eşim istemiyor oyüzden yapmıycam devlete iligisizdi unuttum ilacı sormayı folik asite devam edicem mi bilmiyorum sizde durumlar nasıl ilaç olarak ne kullanıyorsunuz foligi bıraksam mı
Canım bana iki doktor da 12. haftada bırak vitamine geçicez demişti. Hatta elimde o kadar folik kalmadı ama bitince yetsin dediler. Gitme imkanın varsa git bence vitamin de yazabilir. Bana d vitamini demir ve multivitsmin yazmış galiba daha almadım dabana 12 haftada devam et dedi ne zamana kadar sormayi unutdum bende. telde sora bilirsin numarasi varsa. bazi doktorlar 14 15 e kadar devam etdiriyor yine en iyisini doktor bilir sormadan bence baska ilac alma
Özelden yazdım canım.Doktorlar dna hasarı olsa da olmayanları seçiyoruz zaten diyorlar bunu anlamak mümkün mü acaba