Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar beta hcg de 415 nasıl bir rakam. Internet'ten araştırdım bulamadım. Birde folik asit dışında başka ilaç kullanıyor musunuz?
Arkadaşlar benim karnımda sanki regl olmuşum veya olacakmışım gibi ağrı hala devam ediyor, korkuyorum kötü bişiler mi oluyor diye Sizde de varmı ağrı ???
Bugun ki doktor muayenemizde minik bebeğimle tanıştık kesecik göründü.Doktorumuz 2 hafta sonra kalp atışları için tekrar çağırdı.
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin inş..
Doktor Tavsiyeleri: Folik asite devam, bol yeşillik yenecek balık vs.. bol sıvı tüketimi...
Anne Tavsiyeleri: Kendini çok yorma , ağır kaldırma, dinlen ... Ayva elma ye güzel olsun, tatlı ye zeki olsun. muz, ceviz afiyet olsun :)
Kızlar beta hcg de 415 nasıl bir rakam. Internet'ten araştırdım bulamadım. Birde folik asit dışında başka ilaç kullanıyor musunuz?
masallah minigine darisi bize insshepinize günaydın güzel anneler. dün akşam kesemizi gördük 2,5 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
insallah su gibi bir dogum olur, ne guzel iki heyecan ayni anda :))Arkadaşlar,
Bu akşam kızkardeşim normal doğuma girecek çok heyecanlıyım. İki mutluluğu aynı anda yaşıyorum bu günlerde hem teyze oluyorum hem de anne, dua edin kadeşim için, herşey yolunda gitsin sağlıkla doğsun yeğenim inşallah...
Arkadaşlar,
Bu akşam kızkardeşim normal doğuma girecek çok heyecanlıyım. İki mutluluğu aynı anda yaşıyorum bu günlerde hem teyze oluyorum hem de anne, dua edin kadeşim için, herşey yolunda gitsin sağlıkla doğsun yeğenim inşallah...
masallah minigine darisi bize inss
insallah su gibi bir dogum olur, ne guzel iki heyecan ayni anda :))
ben evde olmaya cok fena alistim, miskin miskin yattim tum gun..
epey de istahliyim, gelsin kilolar
hem bu haftanin bitmesini istiyorum (kocami cok ozledim) hem kardesimden ayrilmak istemiyorum ve pazartesi ise baslamayi hicccc istemiyorum..
toprakates; ne güzell ): çifte mutluluk var sizde:):) allah bir avazda kurtarsın kardeşini ,güzel haberler alırsınız inşallah :)
Arkadaşlar,
Merhaba Hoya.Gözünaydın.. Ben de kocaeli de oturuyorum. Sat:1 Ekim. 2 Kasım'da kan testinde değerim 5150 çıktı. Sen de baktırsan iyi olur. Gelişip gelişmediği konusunda az çok bilgin olur. İlk kontrole ne zaman gideceksin?
Hayırlı sağlıklı bir doğum diliyorum canım kardeşineArkadaşlar,
Canım benim kızımda üçbuçuk ay sürdü ama çok yoğun ve şiddetliydi en sonunda 7kilo serum yedim de öyle geçti inşallah bu sefer öyle olma hiçbirimizin öyle uzun sürmez ağır geçmez ama doktorum bebeğin geliştiğini gösterir der hep bulantılar için.Arkadaşlar bu mide bulantısı ve halsizlik ne kadar sürecek bilen var mı
Canım nette kaç hafta olduğunun karşılığı olarak kan değerleri gösteriliyor hamilelik var ama sen de öyle gözüküyor şuan folikasit dışında başka bi ilaç almıyorum ben