Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Daha önce böyle bisey yasamadigim
İçin konu hakkında çok bilgim yok canım ama asla internete bakıp aldanma üzme kendini doktorunu dinle takipte kal bizim dualarımız seninle sağlıkla kucağına alacaksın insallah 🙏

Ecossskoo hosgeldin peki gece uyanmana rağmen bu enerjiklik 🧿🧿

Simosss bana neden 5 günde gelmiş gibi hissettim 😂
Napcan gülüm shsjdjdjd mexbur enerjil olcaz gün uzun🤣

Kızlar günaydın dün perinatoloğa gitmiştim amniyotik bant olduğunu kesinleştirdi. Ya da yapışıklık dedi. Şuan bebek sağlıklı çok şükür ve yapacak bi şey yok dedi sadece kontrol edilecek. Deneyimli anneler böyle bi şey duyan var mı ☹️ internette korkunç şeyler var ama genelde okuduklarım kaybolduğunu veya zarar vermeden durduğunu söylüyor. İnşallah öyle olur 🙏🏻
Ben hiç duymadım böyle bir şey ama inşallah kendiliğinden geçer gönlünü ferah tutmaya çalış Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah 💖

Daha önce böyle bisey yasamadigim
İçin konu hakkında çok bilgim yok canım ama asla internete bakıp aldanma üzme kendini doktorunu dinle takipte kal bizim dualarımız seninle sağlıkla kucağına alacaksın insallah 🙏

Ecossskoo hosgeldin peki gece uyanmana rağmen bu enerjiklik 🧿🧿

Simosss bana neden 5 günde gelmiş gibi hissettim 😂
Ahahahah bana 8 hafta gibiydi halbuki maviss ya🤣🤣

Günaydın kızlar 🌸 Ben bugün yine kontrole gideceğim. Umarım her şey yolundadır 🤲🏻 Dün akşam tansiyon konusu konuşulmuş. Benim tansiyonum hep 12/9, 12/8 gibi çıkıyordu. Öyle olunca çok rahattım. Ama en ufak 10’lara 9’lara düşse dünyam başıma yıkılıyor. Yani bence herkesin kendi vücuduna göre bir tansiyon değeri var normal olan. Onun altına ya da üstüne çıkınca rahatsız oluyoruz.
günaydın canım kontrolden çıkınca heberdar et bizi de mutlaka
Kızlar günaydın dün perinatoloğa gitmiştim amniyotik bant olduğunu kesinleştirdi. Ya da yapışıklık dedi. Şuan bebek sağlıklı çok şükür ve yapacak bi şey yok dedi sadece kontrol edilecek. Deneyimli anneler böyle bi şey duyan var mı ☹️ internette korkunç şeyler var ama genelde okuduklarım kaybolduğunu veya zarar vermeden durduğunu söylüyor. İnşallah öyle olur 🙏🏻
selam canım ben daha önce hiç böyle birşey duymadım sen ilk söylediğinde de şaşırmıştım hatta, ama kesinlikle arkadaşlara katılıyorum doktorun ne derse onu dikkate al asla internete bakma her beden farklı her hamilelik ayrı bir öykü kimseyle kıyaslama kendini perinatolog sana gereken neyse söylemiştir eminim. Sağlıkla devam edecek gebeliğin ve sağlıkla alacaksın kucağına hiç endişelenme 🙏

Tünaydınnn sevgili dostlarım 🌸💗 Görüyorum ki bugün uykucular bile benden erken selam vermiş buralara 🤣 sabahtan pc işlerim yoğundu dedim sayfayı açarsam işe odaklanamam hiç bakmadan tam gaz çalıştım ve geldimmm. Nasılsınız bakalım keyifler iyimi? Kontrole giden arkadaşlarımdan güzel fotiler bekliyoruz 😍😍

Faylinn Faylinn canim simdi anladim senin etiketledigin gonderide problemin ne oldugunu, inan hic duymamisim ama anladigim kadariyla cok sukur bebegi riske sokan bir durum degil simdilik. Kaybolur umarim gonlunu ferah tutmaya calis. Aksi bir durum olsa doktorun paylasirdi zaten emin ol risklerini vs. İnt de de cok hizlica baktim sanirim yaygin bir seymis, forumda da ille basina gelenler vardir onlarla konusup rahatlarsin belki ne dersin ☺️

Tahmini önümüzdeki cumaya kadar sende sonuclar 😍

Sen devamlı beklediğin için sanırım öyle oldu 😂
Ben manyak gibi kargo sitesinin sayfasinda ucak bilgisi yeniliyordum ahdjdjdj hobi gibi🤣 en son esimle tanistigimiz zamanlarboyle heyecanla telefon elde beklemistim sjfjfjfk

Ben manyak gibi kargo sitesinin sayfasinda ucak bilgisi yeniliyordum ahdjdjdj hobi gibi🤣 en son esimle tanistigimiz zamanlarboyle heyecanla telefon elde beklemistim sjfjfjfk
Yaaaaa dimi çılgınlıkmış aslında o günler aynı evin içine girince o heyecanı kalmıyor ya çok özlüyor insan o günleri buluşacağız diye saatler öncesinden hazırlanmalar vs 😍😍

Back
X