- 13 Nisan 2023
- 631
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.221
- 43
- 26
ayda bir gidiyoruz canım bazen dayanamazsam 2-3. haftada gidiyorumbir de ultrason günü beklemek çok heyecanlı şimdi ne kadar da bir gidiyorsunuz bebişi görmeye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayda bir gidiyoruz canım bazen dayanamazsam 2-3. haftada gidiyorumbir de ultrason günü beklemek çok heyecanlı şimdi ne kadar da bir gidiyorsunuz bebişi görmeye
bakıyorum bacım ya ankarada görünüyor şuan. tahmini teslimat için pazartesi diyorKargo takibe bakabildin mi cilekk nerelerde
Napcan gülüm shsjdjdjd mexbur enerjil olcaz gün uzunDaha önce böyle bisey yasamadigim
İçin konu hakkında çok bilgim yok canım ama asla internete bakıp aldanma üzme kendini doktorunu dinle takipte kal bizim dualarımız seninle sağlıkla kucağına alacaksın insallah
Ecossskoo hosgeldin peki gece uyanmana rağmen bu enerjiklik
Simosss bana neden 5 günde gelmiş gibi hissettim![]()
Of ben heyecanlandm burda be dhsndndndjdAy bende dört gözle sonucu bekliyorum ya aklımdan cıkarmaya calısıyorum ama cıkaramıyorum![]()
bence senin halsizliğin mide bulantısındandır canımMidem hala bulanıyor ya ilaçsız duramıyorum11 lerde falan çıkıyordu biraz düşük şuan. Hep uyumak istiyorum ne zaman geçecek acaba bu mod
Ben hiç duymadım böyle bir şey ama inşallah kendiliğinden geçer gönlünü ferah tutmaya çalış Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahKızlar günaydın dün perinatoloğa gitmiştim amniyotik bant olduğunu kesinleştirdi. Ya da yapışıklık dedi. Şuan bebek sağlıklı çok şükür ve yapacak bi şey yok dedi sadece kontrol edilecek. Deneyimli anneler böyle bi şey duyan var mıinternette korkunç şeyler var ama genelde okuduklarım kaybolduğunu veya zarar vermeden durduğunu söylüyor. İnşallah öyle olur
![]()
Bunu beklemek muayeneyi beklemekten daha betermiş flfjfkOf ben heyecanlandm burda be dhsndndndjd
Ahahahah bana 8 hafta gibiydi halbuki maviss yaDaha önce böyle bisey yasamadigim
İçin konu hakkında çok bilgim yok canım ama asla internete bakıp aldanma üzme kendini doktorunu dinle takipte kal bizim dualarımız seninle sağlıkla kucağına alacaksın insallah
Ecossskoo hosgeldin peki gece uyanmana rağmen bu enerjiklik
Simosss bana neden 5 günde gelmiş gibi hissettim![]()
Hayirli haberler duyarsin insallah canimbenim de 5. gün bugün elim kulağımda bekliyorum inş sağlıklı güzel sonuçlar alırım alırız hepimiz![]()
Tahmini teslimattan once varmisti benimki seninki de oyle olur umarim cilekimmmmmbakıyorum bacım ya ankarada görünüyor şuan. tahmini teslimat için pazartesi diyor
günaydın canım kontrolden çıkınca heberdar et bizi de mutlakaGünaydın kızlarBen bugün yine kontrole gideceğim. Umarım her şey yolundadır
Dün akşam tansiyon konusu konuşulmuş. Benim tansiyonum hep 12/9, 12/8 gibi çıkıyordu. Öyle olunca çok rahattım. Ama en ufak 10’lara 9’lara düşse dünyam başıma yıkılıyor. Yani bence herkesin kendi vücuduna göre bir tansiyon değeri var normal olan. Onun altına ya da üstüne çıkınca rahatsız oluyoruz.
selam canım ben daha önce hiç böyle birşey duymadım sen ilk söylediğinde de şaşırmıştım hatta, ama kesinlikle arkadaşlara katılıyorum doktorun ne derse onu dikkate al asla internete bakma her beden farklı her hamilelik ayrı bir öykü kimseyle kıyaslama kendini perinatolog sana gereken neyse söylemiştir eminim. Sağlıkla devam edecek gebeliğin ve sağlıkla alacaksın kucağına hiç endişelenmeKızlar günaydın dün perinatoloğa gitmiştim amniyotik bant olduğunu kesinleştirdi. Ya da yapışıklık dedi. Şuan bebek sağlıklı çok şükür ve yapacak bi şey yok dedi sadece kontrol edilecek. Deneyimli anneler böyle bi şey duyan var mıinternette korkunç şeyler var ama genelde okuduklarım kaybolduğunu veya zarar vermeden durduğunu söylüyor. İnşallah öyle olur
![]()
Ay inşallahhhhTahmini teslimattan once varmisti benimki seninki de oyle olur umarim cilekimmmmm![]()
Tahmini önümüzdeki cumaya kadar sende sonuclarbakıyorum bacım ya ankarada görünüyor şuan. tahmini teslimat için pazartesi diyor
Sen devamlı beklediğin için sanırım öyle olduAhahahah bana 8 hafta gibiydi halbuki maviss ya![]()
Ben manyak gibi kargo sitesinin sayfasinda ucak bilgisi yeniliyordum ahdjdjdj hobi gibiTahmini önümüzdeki cumaya kadar sende sonuclar
Sen devamlı beklediğin için sanırım öyle oldu![]()
Yaaaaa dimi çılgınlıkmış aslında o günler aynı evin içine girince o heyecanı kalmıyor ya çok özlüyor insan o günleri buluşacağız diye saatler öncesinden hazırlanmalar vsBen manyak gibi kargo sitesinin sayfasinda ucak bilgisi yeniliyordum ahdjdjdj hobi gibien son esimle tanistigimiz zamanlarboyle heyecanla telefon elde beklemistim sjfjfjfk