• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Kızlaarrrr bu iğnelerden mi bilmiyorum ama deli gibi uyuyorum sarhoş gibi geziyorummm
Ben her gun aksamuzeri kayiyorum bir fasil, bir de aksam yemeginden sonra sekerleme yapiyorum yaklasik bir aydir yeni rutinim bu olsu 🙈 progesteron cok uyku bitkinlik yapiyor

Ben her gun aksamuzeri kayiyorum bir fasil, bir de aksam yemeginden sonra sekerleme yapiyorum yaklasik bir aydir yeni rutinim bu olsu 🙈 progesteron cok uyku bitkinlik yapiyor
evet az bi baş ağrım da var birde kan progestan iğne çok acıtıyor sonradan ama herşeye razıyız yeter ki sağlıkla gelsin bebelerimizzzz😍😍😍

Arkadaşlar tekrar merhaba 5+2deyim bir kaç gündür çok afedersiniz genital bolgem ağrıyor resmen sızlıyor bunu yaşıyan var mı acaba

Bende çok uyuyorum benim bide bulantı tiksinti başladı bugün de az baş ağrım var progestan yapar mı baş ağrısı
ayy o uyku haki bende de var gözümü açık tutamıyorum resmen işim gereği evden çalışıyorum ama bilgisayara bakarken uyumamak için zor tutuyorum kendimi tüm gün enerjim hep düşük

Back