- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
Bi tane cakcam ağzına görücen gününü
Büyümeeeez iyi düşün iyi olsun. Sen kendini ne kadar gerersen aksilikler seni bulur. Bol dua, bol sağlık. İyi olacak hersey.
Sanki kızın olacakmış gibi doğdu icime
amin canım dua et bana,ne yalan söyliyim banada kız gibi geliyo :)
Etmez olur muyum hic, tabi ki ederim.
Senin gibi cirkin bir kızın olur kesin
gözleri bana benzesin ,babasınada yüzü benzesin yaparken malzemeden calmadık ortaya bir karışık cıkar artık :)
ahahahah delineresinden calıcan yavrumun
Hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim size
superrrr anne hosgeldinnnnnn
Evet doğru söylüyorsun. İlk gebeliğimde adet gecikmesinden sonra silik çıkmıştı mesala. 2 Kasımda kandaki değer 5150 çıktı.Laboratuvardaki kadın da dedi bu değere göre sizin erken döllenme olmuş diye.Neyse bakalım hayırlısı. Buarada benim hafif mide bulantıları başladı. Özellikle sabahları fecii oluyor. Bir de akşam işten eve gittimde yemek yiyene kadar bulantı oluyor. Onun dışında halsizlik zaten var.
Senin durumlar nasıl? Henüz belirti vs var mı?
KIZLARR BETA HCG 4888 çıktı şimdi tam eminim :):)
ya benim başım çok dönüyo. bide ilaç başladı doktor progestan oda mide bulantısı yapıyor ama hamilelik bulantısı mı ilaçtan mı bilemiyorum artık ama halsizlik fena
ya benim başım çok dönüyo. bide ilaç başladı doktor progestan oda mide bulantısı yapıyor ama hamilelik bulantısı mı ilaçtan mı bilemiyorum artık ama halsizlik fena
baş dönmesi ben de de çok var düne kadar daha çoktu. halsizlik evde oturursam hemen sızıyorum iş yerinde koşuşturduğundan bişey yok ama akşam acısını fazlasıyla çıkartıyorum valla .mide bulantısı sabahları daha çok oluyor. mide bulantısının olması bebeğinizin sağlıklı gelişiminin işaretiymiş :):):) bırakın bulansın bulanabildiği kadar :)
Arkadaşlar benim karnımda sanki regl olmuşum veya olacakmışım gibi ağrı hala devam ediyor, korkuyorum kötü bişiler mi oluyor diyeSizde de varmı ağrı ???
Arkadaşlar benim karnımda sanki regl olmuşum veya olacakmışım gibi ağrı hala devam ediyor, korkuyorum kötü bişiler mi oluyor diyeSizde de varmı ağrı ???
o ağrılar bende de var canım bugün de sırtım ağrıyor. dün kasıklarım ağrıyordu.hala yerleşmeye çalışıyorlar sanırım :) korkmaaaaaaa .:))))))
Alıntı toprakates kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
o ağrılar bende de var canım bugün de sırtım ağrıyor. dün kasıklarım ağrıyordu.hala yerleşmeye çalışıyorlar sanırım :) korkmaaaaaaa .:))))))
korkarım 2 hafta kadar devam edecek bu regl havaları bendede var korkmayın :) nihayet bugun kendı doktoruma gittik kullandıgım folik asıtı birdaha kullanma dedı hem folik asit hem mide bulantısına iyi gelen bir ilaç verdi ona baslıcam
Progestanı neden kullanıyorsun? Kanaman, düşük tehlikesi falan mı var?
Rahim duvarında miyom var dedi doktor hormonların etkisiyle büyüyüp düşük olabilirmis riske atmayalım diye ilaç başladı
Kızlar çok rahatladım sağolun yaa, kaç gündür kendi kendimi yiyorum noluyo diye, daha doktora da cumartesi gidicem, geçmez artık bu hafta..
kızlar çok rahatladım sağolun yaa, kaç gündür kendi kendimi yiyorum noluyo diye, daha doktora da cumartesi gidicem, geçmez artık bu hafta..