2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

amin canım dua et bana,ne yalan söyliyim banada kız gibi geliyo :)

gözleri bana benzesin ,babasınada yüzü benzesin yaparken malzemeden calmadık ortaya bir karışık cıkar artık :)

ahahahah deli neresinden calıcan yavrumun

Hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim size

ahahahah deli neresinden calıcan yavrumun

Hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim size

amiiiin ,valla biliyon kanka gözlerim güzel benım bundan sonra yanlız bebeğim için bakacam yeşil yeşil :):) kocamda diyo ki şapşal gebelık boyunca bana bak ta bana benzesin aynı evın içinde kime bakabılırım baska allah aşkına dedım şaşkınlıktan sapıttı :)

ya benim başım çok dönüyo. bide ilaç başladı doktor progestan oda mide bulantısı yapıyor ama hamilelik bulantısı mı ilaçtan mı bilemiyorum artık ama halsizlik fena

ya benim başım çok dönüyo. bide ilaç başladı doktor progestan oda mide bulantısı yapıyor ama hamilelik bulantısı mı ilaçtan mı bilemiyorum artık ama halsizlik fena

baş dönmesi ben de de çok var düne kadar daha çoktu. halsizlik evde oturursam hemen sızıyorum iş yerinde koşuşturduğundan bişey yok ama akşam acısını fazlasıyla çıkartıyorum valla .mide bulantısı sabahları daha çok oluyor. mide bulantısının olması bebeğinizin sağlıklı gelişiminin işaretiymiş :):):) bırakın bulansın bulanabildiği kadar :)

Progestanı neden kullanıyorsun? Kanaman, düşük tehlikesi falan mı var?

Aynen öyle, bebek sağlıklı olsunda , çekmeye razıyız :)) Önceki gebeliğimde doktor söylemişti mide bulantı vs varsa bebeğin şimdilik sağlıklı olduğunu gösteriyormuş.

Arkadaşlar benim karnımda sanki regl olmuşum veya olacakmışım gibi ağrı hala devam ediyor, korkuyorum kötü bişiler mi oluyor diye Sizde de varmı ağrı ???

Bugun ki doktor muayenemizde minik bebeğimle tanıştık kesecik göründü.Doktorumuz 2 hafta sonra kalp atışları için tekrar çağırdı.

Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin inş..

Doktor Tavsiyeleri: Folik asite devam, bol yeşillik yenecek balık vs.. bol sıvı tüketimi...
Anne Tavsiyeleri: Kendini çok yorma , ağır kaldırma, dinlen ... Ayva elma ye güzel olsun, tatlı ye zeki olsun. muz, ceviz afiyet olsun :)

Arkadaşlar benim karnımda sanki regl olmuşum veya olacakmışım gibi ağrı hala devam ediyor, korkuyorum kötü bişiler mi oluyor diye Sizde de varmı ağrı ???

o ağrılar bende de var canım bugün de sırtım ağrıyor. dün kasıklarım ağrıyordu.hala yerleşmeye çalışıyorlar sanırım :) korkmaaaaaaa .:))))))

o ağrılar bende de var canım bugün de sırtım ağrıyor. dün kasıklarım ağrıyordu.hala yerleşmeye çalışıyorlar sanırım :) korkmaaaaaaa .:))))))

korkarım 2 hafta kadar devam edecek bu regl havaları bendede var korkmayın :) nihayet bugun kendı doktoruma gittik kullandıgım folik asıtı birdaha kullanma dedı hem folik asit hem mide bulantısına iyi gelen bir ilaç verdi ona baslıcam

Kızlar çok rahatladım sağolun yaa, kaç gündür kendi kendimi yiyorum noluyo diye, daha doktora da cumartesi gidicem, geçmez artık bu hafta..

Rahim duvarında miyom var dedi doktor hormonların etkisiyle büyüyüp düşük olabilirmis riske atmayalım diye ilaç başladı

bana ilaç kullanmana gerek yok dedi ,neyse vardır bir bildikleri ne diyelim allah bizleri korusun...

Kızlar çok rahatladım sağolun yaa, kaç gündür kendi kendimi yiyorum noluyo diye, daha doktora da cumartesi gidicem, geçmez artık bu hafta..

ilk doktor ziyaretınız mı olacak benım öğrendiğimden beri 3-4 keseye bakıyoruz hergün(hastanede calısıyorum ) ama bugun kendı doktoruma basladım artık ona gidicem düzenli akıntında olabılır normal korkma sakın artık betahcg yuksek hamıleyız o kadar ...:)
bendekı akıntı süt beyazı bazen sarımtrak su gibi doktoruma sordum normal dedı hatta artarak gidecek dedı birde 2 kez iç çamaşırını degıstır dedı folik asit alıyomusun

KEŞKE CİNSİYETLERİNİDE BİR ÇIRPIDA ÖĞRENSEK :) İNSAN MERAK EDİYOR. ANLAŞILAN 9 AY SÜREKLİ BİRŞEYLERİ BEKLEMEKLE GEÇECEK :) ŞİMDİLİK KALP ATIŞINI BEKLİYORUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…