- 28 Eylül 2024
- 308
- 158
- 18
- 23
Benimde kaç aydır yanıyordu bı arkadaşım yatmadan önce laktozsuz süt iyi geliyor dedi denedim ve gerçekten 2 gündür rahat bir şekilde uyuyorum tavsiye ederim ama soğuk içilmesi gerek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde kaç aydır yanıyordu bı arkadaşım yatmadan önce laktozsuz süt iyi geliyor dedi denedim ve gerçekten 2 gündür rahat bir şekilde uyuyorum tavsiye ederim ama soğuk içilmesi gerek
Deniyim bunu teşekkür ederimBenimde kaç aydır yanıyordu bı arkadaşım yatmadan önce laktozsuz süt iyi geliyor dedi denedim ve gerçekten 2 gündür rahat bir şekilde uyuyorum tavsiye ederim ama soğuk içilmesi gerek
Tabi bebek kıyafetlerinde narin tüllü boncuklu kısımları varsa o kısımlara zarar verir. Ve evet kimyasal bir ürün ama sonradan tekrar bitkisel bebek deterjanı ile yıkanınca kalıntıları gider diye inandığım için hep böyle yaptım ama o kimyasal kumaşın içine işler filan derseniz tabi orasını siz bilirsiniz. İçiniz nasıl rahat ederse o şekilde yapın.Ben de normalde Kosla Vanish kullanıyorum, çok memnunum. Ama tabii bebek çamaşırlarına kullanılır mı onu bir bilen söylesin![]()
üşüteceğim hasta olacağım diye üstümü örtüyor gece gece yine örttün üstümü sıcak diye de söyleniyorum az daha sıcak basma devam ederse salona yollayacağım galibaAynı benGöğüslerim, karnım açıkta, cam açık, adamcağız yanımda yorgana dolanmış ısınmak için, ben alev alev öf pöfff bayılacağım modunda
![]()
Aslında başlarda bu şekilde titizleniriz de sonradan salarız gibime geliyor hayat tecrübeme dayanarakTabi bebek kıyafetlerinde narin tüllü boncuklu kısımları varsa o kısımlara zarar verir. Ve evet kimyasal bir ürün ama sonradan tekrar bitkisel bebek deterjanı ile yıkanınca kalıntıları gider diye inandığım için hep böyle yaptım ama o kimyasal kumaşın içine işler filan derseniz tabi orasını siz bilirsiniz. İçiniz nasıl rahat ederse o şekilde yapın.
doğru tespit yaşandı heheheAslında başlarda bu şekilde titizleniriz de sonradan salarız gibime geliyor hayat tecrübeme dayanarak![]()
İnsanoğlu her yerde aynıdoğru tespit yaşandı hehehe
Ben de doktora gitmeden bi dus aliyim dedim nefes nefese çıktım. Kahvaltıdan sonra da ayılıp bayılıyorum. Bi de ateş basıyor.Al benden de o kadar insan uyumaktan sıkılır mı ama saat başı kalkıp hala sabah olmadı mı diyorum sabahta sersemler gibi uykusuzluktan yıkılıyorum her bulduğum yere fakat uyku yine yok sanki tüm vücudum ağrıyor nefesim daralıyor gibi hissediyorum![]()
Canim sende bugun gidiyordun de mi doktora?Bu dediklerim eski lekeyse yaptığım uygulama. Eğer leke yeniyse ve benim de vaktim imkanım varsa hemen daha leke hiç kurumadan beyaz kalıp sabunla lekeyi çitiliyorum, sonra hiç suyla durulamadan öylece sabunlu şekilde sepete atıyorum, başka işlem yapmadan. Ne zamanki diğer çamaşırlar da birikip normal yıkama vakti geliyor, bütün çamaşırları birlikte yıkıyorum. O zaman oxi ile basmama gerek kalmadan lekelerin çoğu geçiyor. Beyaz sabun taze lekelerde bayağı etkili. @Corpuss
Güzel haberler alırsınız inşallahKızlar bugün doktor randevum var. Biliyorsunuz evde sürekli yatiyorum. Erken dogum riski var tabi ki ama ben guzel şeylere odaklanıyorum. Rahim agzi kisaligi, previa ve açıklık var. Fakat ben işimi Allaha bıraktım. Ve kritik haftaları geçtik cok sukur. İnşallah buraya da akşamüstü guzel haberlerle dönerim. Hepimiz sağlıkla mutlulukla geçirelim bu sureci insallah.![]()
Evet canım çok sağ ol sorduğun içinCanim sende bugun gidiyordun de mi doktora?
Haydi bakalım sen de çok güzel haberlerle gel inşaallahKızlar bugün doktor randevum var. Biliyorsunuz evde sürekli yatiyorum. Erken dogum riski var tabi ki ama ben guzel şeylere odaklanıyorum. Rahim agzi kisaligi, previa ve açıklık var. Fakat ben işimi Allaha bıraktım. Ve kritik haftaları geçtik cok sukur. İnşallah buraya da akşamüstü guzel haberlerle dönerim. Hepimiz sağlıkla mutlulukla geçirelim bu sureci insallah.![]()
Ben sanırım 2 yaşına kadar bitkisel bebek deterjanı kullandım sonra bıraktım normal deterjanlara geçtim. Normal deterjana geçtiğim dönemde de yine bizim çamaşırlarla çocukların çamaşırlarını ayrı yıkıyordum, birbirlerine olumsuz enerji geçiyormuş filan diyorlardı öyle bir şey duymuştum etkilenmiştimAslında başlarda bu şekilde titizleniriz de sonradan salarız gibime geliyor hayat tecrübeme dayanarak![]()
Canım güzel haberlerle gel inşallahKızlar bugün doktor randevum var. Biliyorsunuz evde sürekli yatiyorum. Erken dogum riski var tabi ki ama ben guzel şeylere odaklanıyorum. Rahim agzi kisaligi, previa ve açıklık var. Fakat ben işimi Allaha bıraktım. Ve kritik haftaları geçtik cok sukur. İnşallah buraya da akşamüstü guzel haberlerle dönerim. Hepimiz sağlıkla mutlulukla geçirelim bu sureci insallah.![]()
Bebeklerin cildi cok hassas oluyor ve ozellikle gunumuz bebekleri cok alerjikİnsanoğlu her yerde aynıÖzeniyoruz tabii, en sağlıklısını en doğrusunu yapalım diye ama sürdürülebilirlik de maddi manevi kaynak istiyor
Mom's Green çamaşır deterjanları aldım. Aynı markadan biberon temizleme deterjanı da aldım. Bakalım kaç kere daha alacağım
Belki yenidoğan evresini geçince devam etmem
![]()