teşekkür ederim hoşbuldum evet aynı tarihte gelicek allahın izniyle inş bebişlerimiz :) bende doktora gitmedim henüz bugün evde test yaparak öğrendim aile hekimimede tahlil verdim yarın sonuçları alıcam inş bu arada benimde kasık ağrım çok inş bişey yoktur normal bi durumdurkızlar hoşgeldiniz, sat ve doğum tarihlerimiz aynıhayırlı olsun, ben daha doktora gitmedim cumartesi gidicem, sabırsızlanıyorum iyice..
Benimde kasık, bel ve bacak ağrım var, kasıkla bel tamam da bacaklarım niye ağrıyoo ilginç ...
eklemeyi unutmusum ben seni, duzelttimMerhaba ben de 2. kez hamileyim. İlki düşükle sonuçlanmıştı. İnş bu sefer Allah tamamına erdirir.Hepimizinkini....
26 Ekim'de bhcg 254 tü, 1 hafta sonra 2 Kasım'da tekrar ölçtürdüm 5150 çıktı. Haftaya pazartesi ilk kontrole gidicem.İnş keseyi görürüm.Belki kalp atışı da duyarız :))
Beni de listeye ekler misiniz?
Teşekkürler, yaş 30 , ilk bebek , sat:1 Ekim, Kocaeli
korkma, bisi olmaz canim.. yerlesme lekesidir inss..Günaydın herkese dün lekelenme tarzı 1-2 damla açık pembemsi kahve akıntım oldu 4.hafta normal diyorlar ancak ben tedbiren bugün izin aldım yarın sabah 10.30 da doktor randevuma kadar hep yatacağım umarım muayene iyi geçer keseyi görürüz.
benim de bulantilarim basladi hafiften. cok sevdigim bir yemegin kokusu mesela kotu geliyo bazen.günaydın kızlar :) bol bulantılı bir güne merhaba dedik. otobüsten inecektim az daha sabah işe gelirken. iş arkadaşım kireç gibi suratın
neyin var diyor :S:S:S:S kimseye söylemedim daha bir eşim bir de ben biliyoruz. kalp atışlarını duyana kadar kimseye de söylemeye
niyetim yok. ama bu bulantıların olmasına seviniyorum. :):):) susam tanesi kadar minicik bişey bedenimizi alt üst ediyor. büyük ALLAH ın
sen nelere kadirsin :)
canimKizlar hayirli olsun topiginiz.. allah'im hepinize guzel bir hamilelik nasip etsin insallah bebeklerinize kavusursunuz.. Allah'im sizide onlarida korusun..
Simdi burda olmak vardi sizinle sohbet etmek vardi..ahh ahhh.. herseyin hayirlisi..
Aslinda bende hamileydim ama 11gun once dusuk yaptim.. cok istiyordum temmuz ayinda bebisim olsun benim gibi yengec olsun.. ama olmadi nasip..
selam kızlar benim SAT ım 6 ekimdi Bat ise 2 kasım'dı , adetim gelmeyince 4 kasımda yani pazartesi günü kan tahlili yaptırdım sonuç 171 sizce değerim nasıl? daha önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden biraz tedirginim
kızlar kese boyutlarınız ne kadardı ?
maşallah canım senin ikizmi acaba? tüp yada aşılama mı yaptırdınız?Bn cumartesi gittim canim 12.8 mm idi. Haftaya minigimi gormeye gitcem insallahh
2 günde 1 tekrarlayın testinizi insallah bizimlesiniz temmuz annişi olarakselam kızlar benim SAT ım 6 ekimdi Bat ise 2 kasım'dı , adetim gelmeyince 4 kasımda yani pazartesi günü kan tahlili yaptırdım sonuç 171 sizce değerim nasıl? daha önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden biraz tedirginim
Kızlar merak ettiğim birşey var şimdi kaç haftalık gebe olduğumuz son adet giününden hesaplanıyor ya. Şimdi ben nasıl haftaları hesaplicam yani benim son adet günüm 27.eylül.
Şimdi ben 5 hafta 5 günlükmü hamile oluyorum???
İyi akşamlar annecikler.
Bugün moralim bozuldu biraz. Dün kan vermiştim sağlık ocağında. Bugün sonucu aldım. Bhcg:49 çıktı. Hemşire, hamilesin de diyemem, değilsin de diyemem dedi. Oysa ben bugün yüksek bi değerle hamile olduğumu kesin bilmek istiyordum. Yarın tekrar kan vereyim diyorum. Umarım katlanır.
Ben de Mart ayında kimyasal gebelik yaşadım. o yüzden düşük değerler moralimi çok bozuyor. Umarım bu sefer ikimizin de sağlıklı bebekleri olur.
İyi akşamlar annecikler.
Bugün moralim bozuldu biraz. Dün kan vermiştim sağlık ocağında. Bugün sonucu aldım. Bhcg:49 çıktı. Hemşire, hamilesin de diyemem, değilsin de diyemem dedi. Oysa ben bugün yüksek bi değerle hamile olduğumu kesin bilmek istiyordum. Yarın tekrar kan vereyim diyorum. Umarım katlanır.
Ben de Mart ayında kimyasal gebelik yaşadım. o yüzden düşük değerler moralimi çok bozuyor. Umarım bu sefer ikimizin de sağlıklı bebekleri olur.
canım bu kadar ayrıntılara takılma sonuçta bebeğimiz bizim genetiklerimizi taşıyorgebelik haftalarımız farklı günler olabilir yada ikizlik vs de olabilir.. geç döllendiği için kese boyutu küçükte olabilir sonuçta
gayet iyi senın kese boyutun
benim sata göre 1 gün önceden gidiyoruz ultrasonda öyle gözüktü 5+3 ikende 8,5mm çıktı..
insallah sırada pıtpıtlar var
maşallah canım senin ikizmi acaba? tüp yada aşılama mı yaptırdınız?
2 günde 1 tekrarlayın testinizi insallah bizimlesiniz temmuz annişi olarak
inşallah inşallah
canım bu kadar ayrıntılara takılma sonuçta bebeğimiz bizim genetiklerimizi taşıyorgebelik haftalarımız farklı günler olabilir yada ikizlik vs de olabilir.. geç döllendiği için kese boyutu küçükte olabilir sonuçta
gayet iyi senın kese boyutun
benim sata göre 1 gün önceden gidiyoruz ultrasonda öyle gözüktü 5+3 ikende 8,5mm çıktı..
insallah sırada pıtpıtlar var
maşallah canım senin ikizmi acaba? tüp yada aşılama mı yaptırdınız?
2 günde 1 tekrarlayın testinizi insallah bizimlesiniz temmuz annişi olarak
evet canım 5+5 günlük hamilesinkese görünür ultrasonda.
nektarcığım benimde göğüslerim özellikle uç kısımları çok hassas bide sanki biraz büyüdü gibi
Yok canim normal. Asilama falan deil. Kizzz ikiz nerden cikti :) Dr hic oyle bsey demedi ama bilemiyorumki sonucta sadece keseyi gorduk. Ayy heycanlandim bak simdi
kaç hafta kaç günlükken gittiniz keseyi görmeyi? tabiki bu faktör de önemli
canım belli olmaz sonuçta belki tek yumurta ikizidirRabbim hayırlı ve sağlıklısını versin
pıtpıtlardan sonra belli olacak o zaman
yarin tekrar baktir canim', ins katlanir degerin..İyi akşamlar annecikler.
aynenn benim de oyle canimnektarcığım benimde göğüslerim özellikle uç kısımları çok hassas bide sanki biraz büyüdü gibi
sat 27 eylul kan sonucu 1053 keseyi gördük sırada kalp atısları var dua edın kızlarrr
günaydın kızlarrrrr nasılsınız bugünnnn var mı kontrole gidip gelicekkk ? :) :)
sat 27 eylul kan sonucu 1053 keseyi gördük sırada kalp atısları var dua edın kızlarrr