2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
teşekkür ederim hoşbuldum evet aynı tarihte gelicek allahın izniyle inş bebişlerimiz :) bende doktora gitmedim henüz bugün evde test yaparak öğrendim aile hekimimede tahlil verdim yarın sonuçları alıcam inş bu arada benimde kasık ağrım çok inş bişey yoktur normal bi durumdur

eklemeyi unutmusum ben seni, duzelttim

korkma, bisi olmaz canim.. yerlesme lekesidir inss..
doktordan guzel haberler getir bize :)

benim de bulantilarim basladi hafiften. cok sevdigim bir yemegin kokusu mesela kotu geliyo bazen.
olsunn, iyi olssun da miniklerimiz

canim ins ennn kisa zamanda tekrar nasip eder allahim..

ne guzel, neredeyse herkes keseciklerini gormus..
ben epey uzakta oldugumdan, doktoruma gidemiyorum
merakimdan catliycamm..
cumartesi Istanbuldayim insallah, yetisebilirsem doktora gidecegiz esimle..

Benim birde gouslerden kaynakli sorunum var. cok agriyolar ve tabi biraz buyuduler
dokunamiyorum ama.. sizde de var mi benzer belirtiler?

İyi akşamlar annecikler.

Bugün moralim bozuldu biraz. Dün kan vermiştim sağlık ocağında. Bugün sonucu aldım. Bhcg:49 çıktı. Hemşire, hamilesin de diyemem, değilsin de diyemem dedi. Oysa ben bugün yüksek bi değerle hamile olduğumu kesin bilmek istiyordum. Yarın tekrar kan vereyim diyorum. Umarım katlanır.

Ben de Mart ayında kimyasal gebelik yaşadım. o yüzden düşük değerler moralimi çok bozuyor. Umarım bu sefer ikimizin de sağlıklı bebekleri olur.

kızlar kese boyutlarınız ne kadardı ?

canım bu kadar ayrıntılara takılma sonuçta bebeğimiz bizim genetiklerimizi taşıyor gebelik haftalarımız farklı günler olabilir yada ikizlik vs de olabilir.. geç döllendiği için kese boyutu küçükte olabilir sonuçta
gayet iyi senın kese boyutun

benim sata göre 1 gün önceden gidiyoruz ultrasonda öyle gözüktü 5+3 ikende 8,5mm çıktı..
insallah sırada pıtpıtlar var

Bn cumartesi gittim canim 12.8 mm idi. Haftaya minigimi gormeye gitcem insallahh
maşallah canım senin ikizmi acaba? tüp yada aşılama mı yaptırdınız?
2 günde 1 tekrarlayın testinizi insallah bizimlesiniz temmuz annişi olarak

evet canım 5+5 günlük hamilesin kese görünür ultrasonda.

nektarcığım benimde göğüslerim özellikle uç kısımları çok hassas bide sanki biraz büyüdü gibi

canım geç döllenme olabilir hemen moralin bozma lütfen..

kan testini 2 günde bir yenilmelisin..

birde herkesin gebeliği farklı olur..kimisi yavas yavas kan değeri yukselir kimisininki hızla artar...

bir çok arkadaşımın 11 den değerinin yukselerek hamile olduklarını biliyorum...

inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler verir.. Ama ben bişey fark ettim kafana taktıkça korktuğun şey başına geliyor o yüzden elimden geldiğince olumlu düşünmeye çalışacağım

Yok canim normal. Asilama falan deil. Kizzz ikiz nerden cikti :) Dr hic oyle bsey demedi ama bilemiyorumki sonucta sadece keseyi gorduk. Ayy heycanlandim bak simdi

Yok canim normal. Asilama falan deil. Kizzz ikiz nerden cikti :) Dr hic oyle bsey demedi ama bilemiyorumki sonucta sadece keseyi gorduk. Ayy heycanlandim bak simdi

kaç hafta kaç günlükken gittiniz keseyi görmeyi? tabiki bu faktör de önemli

canım belli olmaz sonuçta belki tek yumurta ikizidir Rabbim hayırlı ve sağlıklısını versin
pıtpıtlardan sonra belli olacak o zaman

Bn kurtajdan bir bucuk ay sonra kaldim o yuzden son tarihi hic bilmiyorum bakalim artik haftaya gdnce ogrencezogrencez artik

yarin tekrar baktir canim', ins katlanir degerin..
durabilirsen hatta cuma baktir yeniden.. bir gun bekle..
muhtemelen gec dollenmedir

nektarcığım benimde göğüslerim özellikle uç kısımları çok hassas bide sanki biraz büyüdü gibi
aynenn benim de oyle canim

bende haftaya pıtpıtlar için gidicem

o zaman doktoruma;

maydanoz salatalarda bile zararlımı diye sorucam?

naneyi yemeklere 1 çay kaşığı kadar az atıyorum yinede zararı olurmu diye sorucam?

nar çok severim ben,zararı var mı diye sorucam?

siyah çay yasak doluğundan ıhlamur gibi başka almernatif ne gibi çaylar tüketebilirim dicem,papatya gibi?

sıkılaştırıcı kremlerimi halen daha kullanabilirmiyim dicem spor yaparken?

hafif tempolu yürüyüşlere başladım bi zararı olmaz değimi dicem bide..

başka ne sorsam acaba kızlar? :26::26:

bide doktor kalp atışını duyalım o zaman gereken testleri yaptırız dedi..

sağlık ocağıda keseyi görünce bana gel dedi bende kalp atışını bekliyorum kalp atışından sonra (insallah) gideyim diyorum sağlık ocağına.

Nektarcığım birde ben şuan kuran okuyorum bazı sureleri bitirdim bi tanesi kaldı sayısını bitirince sana söylerim sen temmuz anneleri topiğinin başına eklersin olur mu? insallah Rabbim görünen görünmeyen bütün kaza ve belalardan bizleri ve yavrularımızı korusun..hayırlı bi şekilde kucaklarımıza alabiliriz insallah

msjda atamadım sana belli bi sayıda olması gerekiyormuş oyuzden burdan yazdım mecburen..

herkese günaydın kızlar,maşallah her geçen gün çoğalıyoruz temmuz anneleri,bende bu ara miskinlik hat safhalara cıktı neredeyse 10 saate yakın uyuyorum aksamları yemekten sonra yaslı nineler gibi kafa gidiyo 9 ay böyle gecırırsem vay halıme :) izin aldım 2 gun artık evde pineklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…