Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Bana detaylida 41mm dediler ama ölçüsü ne kadar olmalı bilmiyordum Dr normal dedigi için sorgulamadim bence Dr size yorum yaptıysa olumlu şekilde yada yorum yapmaya bile gerek duymadiysa problem yok demektir çok fazla kurcalamayin derim problem görürse zaten sizi uyaracaktir ❤️❤️
Sizin ki tam olması gereken aralıkta bu haftalarda

Kızlar benim arada adet sancım oluyo sizde de oluyomu? Böyle bacaklarıma iniyor sanki ağrı sırasında
Benim de geçen hafta pazardan beri olmaya başladı hatta yarım saat falan sürüyor. Geçen gece uykumdan uyandırdı. Kanama mı olacak diye başını bekledim desem yeri var. Ama kanama olmadıkça korkma. İlk gebeliğin mi benim önceki sezaryen kesi yerimin durumuyla ilgiliymiş. Riskli görmedi Dr um.

Benim de geçen hafta pazardan beri olmaya başladı hatta yarım saat falan sürüyor. Geçen gece uykumdan uyandırdı. Kanama mı olacak diye başını bekledim desem yeri var. Ama kanama olmadıkça korkma. İlk gebeliğin mi benim önceki sezaryen kesi yerimin durumuyla ilgiliymiş. Riskli görmedi Dr um.
Evet ilk gebelik onun için en ufak bişeyde tedirgin oluyorum.
Ama normalmiş demekki benden başka yaşayanlarda var tesekkür ederim☺️

Yok yok kafanızı karıştırmayın. Burası hem çok iyi hem çok kötü burdaki rahim ağzı uzunluğu öykülerine bakarken neler okudum zaten ondan sonra psikolojim yerle bir oldu. Kendi doktoruma gittim korkulacak durum olmadığını söyledi osteocare başlamıştım belimdeki fıtıklarımın ağrısından dolayı onu bırakmayıp devam edeceğiz dedi. Doktorunuza 7 24 ulaşılabilirlik olduktan sonra hiçbişeyden korkmayın
Ay evet düne kadar çok rahattım dün burada konuşulunca akşam baktım foruma. Öyle şeyler yazıyorlar ki tedirgin olup yattım uzattım bacaklarımı🙈 psikolojik olarak kasığım ağrımaya başladı 🤦🏻‍♀️

Magneral alıyorum canım ben doktorum onu yazdı 15.haftadan beri kullanıyorum ☺️🥰
Aklımda olsun aldı ekran görüntüsü 🤎
Ay evet düne kadar çok rahattım dün burada konuşulunca akşam baktım foruma. Öyle şeyler yazıyorlar ki tedirgin olup yattım uzattım bacaklarımı🙈 psikolojik olarak kasığım ağrımaya başladı 🤦🏻‍♀️
Bende aynen öyle oldum sanki kötürüm kaldım bacağımı oynatırsam ya da 4 yaşında oğlum var tuvalete gittiğimizde bazen çömeliyorum nolucak yani oracıkta da karnımdkai bebek cıkıp gelecek mi falan diye saçma sapan tiplere girdim ama hiç gereği yokmuş bebeği de kendimi de boşuna strese soktum

Arkadaşlar bir konuda fikir danışmak istiyorum .Ben ikili test yaptırmıştım bugün sonucu aldım ve risk grubunda görünüyorum .Kan testim araştırma Hastanesi'nde yaptırmıştım .Muayene olduğum doktorum ise özel hastanede doktoruma sonucumu gösterdim doktorum tekrar muayene ettiğinde sonuca göre yüksek risk görünüyor dedi ama bebeğimin ense kalınlığı ve burun kemiği olması gerektiği mm de .Yarın Fetal DNA yaptırmaya karar verdim daha net bir sonuç vereceği için .Her şey Allah'tan biliyorum ama ister istemez üzülüyorum.Bu şekilde ikili testte yüksek riskli çıkıp temiz sonuç alınma ihtimali var mı .Yakından şahit olduğunuz var
Hic merak etmeyin, bir sorun çıkmayacaktır. Olcumlerde gayet iyiymiş. O kadar çok gördüm ki kesin down gözüyle bakılıp da sağlıklı doğanını en yakınımda küçük kız kardeşime annem hamileyken yaşamıştık. Yas sigara kronik hastalık durumları o riskleri o kadar hızlı değiştiriyor ki.. ama onlar sadece bir oran kesinlik bildirimi söz konusu değil.

Bebek bakım çantası olarak şuna ne diyosunuz?
Bide başka öneriniz var mı siz ne aldınız alacaksınız
Ben bu kadar gözlü bakım çantası şeklinde almadım. Oğlumda da kullanmamıştım. Ondan kalan klasik baby bag yazılı olan var.. içine ayrı ayrı organizer küçük bez çanta kullanmayı daha çok seviyorum.. şimdi de ekstra olarak longchamp l boy aldım. Her zaman rahat kullanırım diye. Bir de yıkanmaya dayanıklı bir çanta.

Kızlar anne yani beşik aldınız mi? Bir arkadaşım chicco nex2me nin büyük olanını almam konusunda ısrar ediyor asla pişman olmazsın dedi onun fiyatı diğerlerine oranla çok yüksek ama yer yatağına dönüşebilme özelliği reflü yatagi gibi ayarlama özelliği var ve bunlar gerçekten önemli detaylar. Bebek büyüdükçe ister istemez 5 -6 aylıktan sonra bile tehlike arz ediyor bazıları.. oğlumda diğer ahşap ve kucuk süslü olan anne yanından kullanmıştım şimdi ona asla bakmıyorum mesela.. chicco next2me ye muadil aynı özellikleri olan daha uygun fiyatlı marka var mı? Yoksa onu alacağım

Ben bu kadar gözlü bakım çantası şeklinde almadım. Oğlumda da kullanmamıştım. Ondan kalan klasik baby bag yazılı olan var.. içine ayrı ayrı organizer küçük bez çanta kullanmayı daha çok seviyorum.. şimdi de ekstra olarak longchamp l boy aldım. Her zaman rahat kullanırım diye. Bir de yıkanmaya dayanıklı bir çanta.
IMG_8877.webp

Ya bende bundan var. Ekstra almasam mı iş görür mü ki. Girdap gibi gözsüz ama. İş görürse aslında baya büyük doldur içini çık

Kızlar anne yani beşik aldınız mi? Bir arkadaşım chicco nex2me nin büyük olanını almam konusunda ısrar ediyor asla pişman olmazsın dedi onun fiyatı diğerlerine oranla çok yüksek ama yer yatağına dönüşebilme özelliği reflü yatagi gibi ayarlama özelliği var ve bunlar gerçekten önemli detaylar. Bebek büyüdükçe ister istemez 5 -6 aylıktan sonra bile tehlike arz ediyor bazıları.. oğlumda diğer ahşap ve kucuk süslü olan anne yanından kullanmıştım şimdi ona asla bakmıyorum mesela.. chicco next2me ye muadil aynı özellikleri olan daha uygun fiyatlı marka var mı? Yoksa onu alacağım
Ben aldım baby plus safe side anne yanı
Onunda özellikleri güzel cok küçük değil klasik anne yanına göre

Back
X