2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım doktor geç döllenme olduğundan henüz ultrasona alamadı rutin tahlilleri verdim betama yeniden bakacak eğer yükselmişsse yarın ultrasona alacak ama kalp atışı için erken diyor bakaılm hayırlısı

hayırlısı olsun tatlım. bebişin biraz nazlı demek ki :) bende keseyi gördüm ama kalp atışı için 2,5 hafta sonra çağırdı. ve rutin kontrolleri yaptırmam gerekirken hala işyerimden izin alıp gidemedim hastaneye :18:

günaydın kızlar :) bol bulantılı bir güne merhaba dedik. otobüsten inecektim az daha sabah işe gelirken. iş arkadaşım kireç gibi suratın

neyin var diyor :S:S:S:S kimseye söylemedim daha bir eşim bir de ben biliyoruz. kalp atışlarını duyana kadar kimseye de söylemeye

niyetim yok. ama bu bulantıların olmasına seviniyorum. :):):) susam tanesi kadar minicik bişey bedenimizi alt üst ediyor. büyük ALLAH ın

sen nelere kadirsin :)

Bulantı olmaması normal mi :) anneminde olmazmış... arkadaşımın da hiç olmadı.

Biz ailelere söyledik çok sevindiler :KK49: miniğimin kalp atışları için 2 hafta sonra randevu verdi:emir_bebek: (canımın içindeki can-ım ) rabbim sağlık sıhhat versin..

selam kızlar benim SAT ım 6 ekimdi Bat ise 2 kasım'dı , adetim gelmeyince 4 kasımda yani pazartesi günü kan tahlili yaptırdım sonuç 171 sizce değerim nasıl? daha önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden biraz tedirginim

selam kızlar benim SAT ım 6 ekimdi Bat ise 2 kasım'dı , adetim gelmeyince 4 kasımda yani pazartesi günü kan tahlili yaptırdım sonuç 171 sizce değerim nasıl? daha önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden biraz tedirginim

İki gun gecikmeye gore degern normal geldi bana canim. Uc dort gun sonra kan testini tekrarlat emin ol istersenn

Kizlar hayirli olsun topiginiz.. allah'im hepinize guzel bir hamilelik nasip etsin insallah bebeklerinize kavusursunuz.. Allah'im sizide onlarida korusun.. :KK16::KK16::KK16:

Simdi burda olmak vardi sizinle sohbet etmek vardi.. :KK5::KK5::KK5::KK5: ahh ahhh.. herseyin hayirlisi.. :KK5:
Aslinda bende hamileydim ama 11gun once dusuk yaptim.. cok istiyordum temmuz ayinda bebisim olsun benim gibi yengec olsun.. ama olmadi nasip.. :KK5: :KK16::KK16::KK16::KK16:

İki gun gecikmeye gore degern normal geldi bana canim. Uc dort gun sonra kan testini tekrarlat emin ol istersenn

cevabın için teşekkür ederim canım . içimi biraz da olsa rahatlattın. yarın zaten doktora gideceğim. inşallah bu sefer bebişim bana sıkı sıkı tutunur. :KK16:

Bulantı olmaması normal mi :) anneminde olmazmış... arkadaşımın da hiç olmadı.

Biz ailelere söyledik çok sevindiler :KK49: miniğimin kalp atışları için 2 hafta sonra randevu verdi:emir_bebek: (canımın içindeki can-ım ) rabbim sağlık sıhhat versin..

benim de hiç bulantım yok,sadece ara ara kasık ve bel ağrısı çekiyorum adet sancısı gibi,doktor sürekli olursa düşük riski var dedi,ama neyseki benim bazen oluyor.. aynı durumda olan var mı ki:KK3:

Kizlar hayirli olsun topiginiz.. allah'im hepinize guzel bir hamilelik nasip etsin insallah bebeklerinize kavusursunuz.. Allah'im sizide onlarida korusun.. :KK16::KK16::KK16:

Simdi burda olmak vardi sizinle sohbet etmek vardi.. :KK5::KK5::KK5::KK5: ahh ahhh.. herseyin hayirlisi.. :KK5:
Aslinda bende hamileydim ama 11gun once dusuk yaptim.. cok istiyordum temmuz ayinda bebisim olsun benim gibi yengec olsun.. ama olmadi nasip.. :KK5: :KK16::KK16::KK16::KK16:

Canimm dedigin gibi hayirlisi.. Rabbim sabir versinn. İnsallah agustosa yetis sende :KK66:

Bi kayiptan sonra o kadar kiymetli oluyo ki surekli midem bulansin da yeterki bsey olmasin diyorum simdi.

Allah kucaklarimizi doldursunn

meraba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum bugün bende temmuz annesi olucağımı öğrendim ve hala inanamıyorum :)

canoseco

kızlar hoşgeldiniz, sat ve doğum tarihlerimiz aynı :KK49: hayırlı olsun, ben daha doktora gitmedim cumartesi gidicem, sabırsızlanıyorum iyice..

Ben 5 haftalığım şuan. Ve benimde geçen çarşambadan beri çok bel ve kasık ağrılarım vardı. Ama adet olamadığın içinmiş. Ve şimdi aslında adet olmam gereken süre bitince ağrılarımda geçti.

Sadece dün bi tuaf lık oldu bir anda belimin sağ tarafına ağrı girdi şşmdide sürekli sağ bacağım ağırıyor.

Benimde kasık, bel ve bacak ağrım var, kasıkla bel tamam da bacaklarım niye ağrıyoo ilginç ...

5+1 Günlük .sürekli ağrımıyor ama bazen gerçekten canım yanıyor :KK43:

Canım aynen banada olmuştu bak normalde şu dönem adet olman gerekiyodu ya e olamıyosun ve bu nedenle ağrı yapıyor. Yani bu ağrılar hep olacammış ama korkmaya gerek yok..

Kızlar merak ettiğim birşey var şimdi kaç haftalık gebe olduğumuz son adet giününden hesaplanıyor ya. Şimdi ben nasıl haftaları hesaplicam yani benim son adet günüm 27.eylül.

Şimdi ben 5 hafta 5 günlükmü hamile oluyorum???

X