2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Grup aktif değil ama yazmak istedim 2014 temmuz anneleri ne güzel gruptuk ne güzel duyguları heyecanları paylaştık hepberaber. şimdi ikinci kuzumu kucağıma almak için tekrar tedaviye başladim.

Merhaba,

Çok uzun zaman olmuş. Çocuğunuz doğmuş ve okul çağına sağlıklu bir şekilde gelmiştir umarım. Benzer bir durum yaşıyorum. Çocuğunuz nasıl doğdu ve nasıl gelişti acaba ?

Merhaba,

Çok uzun zaman olmuş. Çocuğunuz doğmuş ve okul çağına sağlıklu bir şekilde gelmiştir umarım. Benzer bir durum yaşıyorum. Çocuğunuz nasıl doğdu ve nasıl gelişti acaba ?
Siz ne yaptınız? İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almışsınızdır. Bebeğiniz nasıl, iyidir umarım

Siz ne yaptınız? İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almışsınızdır. Bebeğiniz nasıl, iyidir umarım
Merhaba, benim bebeğim doğdu, 6. Ayını doldurdu. Maşallah diyeceğim herşey yolunda, emin olmak için kaç defa profosör nörologlara götürdüm. Dediler ki sizin bi daha bize getirmenize gerek yok bu çocuğu, gayet sağlıklı, biz de bu konuyu kapattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…