2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar beta hcg de 415 nasıl bir rakam. Internet'ten araştırdım bulamadım. Birde folik asit dışında başka ilaç kullanıyor musunuz?

Kızlar beta hcg de 415 nasıl bir rakam. Internet'ten araştırdım bulamadım. Birde folik asit dışında başka ilaç kullanıyor musunuz?

Canım nette kaç hafta olduğunun karşılığı olarak kan değerleri gösteriliyor hamilelik var ama sen de öyle gözüküyor şuan folikasit dışında başka bi ilaç almıyorum ben

Arkadaşlar benim karnımda sanki regl olmuşum veya olacakmışım gibi ağrı hala devam ediyor, korkuyorum kötü bişiler mi oluyor diye Sizde de varmı ağrı ???

Ben deki o ağrılar geçti canım ama özellikle sağ kasığımda ara ara ağrı oluyor normal bunlar bence

Aynen anne tavsiyeleri bunlar :)

415 hamilesin demek canım. muhtemelen iki günde bir ikiye katlayacaktır değerin. istersen iki gün sonra tekrar yaptır bende şuan da sadece folik plus kullanıyorum. miğde bulantım olursa içmem için emedur verdi. ama sürekli kullanıdğım ilaç folis plus

Son düzenleme:
Arkadaşlar,
Bu akşam kızkardeşim normal doğuma girecek çok heyecanlıyım. İki mutluluğu aynı anda yaşıyorum bu günlerde hem teyze oluyorum hem de anne, dua edin kadeşim için, herşey yolunda gitsin sağlıkla doğsun yeğenim inşallah...

hepinize günaydın güzel anneler. dün akşam kesemizi gördük 2,5 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
masallah minigine darisi bize inss

insallah su gibi bir dogum olur, ne guzel iki heyecan ayni anda :))

ben evde olmaya cok fena alistim, miskin miskin yattim tum gun..
epey de istahliyim, gelsin kilolar

hem bu haftanin bitmesini istiyorum (kocami cok ozledim) hem kardesimden ayrilmak istemiyorum ve pazartesi ise baslamayi hicccc istemiyorum..

ne güzell ): çifte mutluluk var sizde:):) allah bir avazda kurtarsın kardeşini ,güzel haberler alırsınız inşallah :)

toprakates; ne güzell ): çifte mutluluk var sizde:):) allah bir avazda kurtarsın kardeşini ,güzel haberler alırsınız inşallah :)

Teşekkür ederim kızlar güzel dualarınız için, artık darısı bizlerin başına, inşallah hepimiz hamileliğimizi çok çok sağlıklı geçiririz ve bebişlerimizi mutlulukla alırız kucağımıza....

Son düzenleme:

Allah yardımcısı olsun kardeşinizin,hayırlı olsun bebişi

bencede çok güzel duygudur teyze olmak..teyze olmak anne yarısıdır derler çok doğru 2 tane dünya tatlısı yeğenim var onlar için yapmayacağım şey yok

sizde nice güzel,sağlıklı 40.haftalara insallah

badecim hoşgeldin canım, benimde geçen haftalar çok bulantım vardı hatta diyordumki bu kadar erken başladığına göre kesin kız diye seviniyordum şimdiyse o bulantılar uçtu gitti yerine homidi gırtlak bi yemek yeme isteği geldi sormaa..tombiş anniş olucam yaww ondan korkuyorum

teşekkür ederim aynı yerdeyiz ne güzel.

kan testimi bugün yaptırdım sonuç yarın çıkacak on gibi.eşim hamile olduğuma inanmıyor pek ilki tedaviyle olduğu için.

kontrol için erken bence bir iki haftası var karından ultrasonla görülmez alttan ultrasonu da ben istemiyorum.

Hayırlı sağlıklı bir doğum diliyorum canım kardeşine
Arkadaşlar bu mide bulantısı ve halsizlik ne kadar sürecek bilen var mı
Canım benim kızımda üçbuçuk ay sürdü ama çok yoğun ve şiddetliydi en sonunda 7kilo serum yedim de öyle geçti inşallah bu sefer öyle olma hiçbirimizin öyle uzun sürmez ağır geçmez ama doktorum bebeğin geliştiğini gösterir der hep bulantılar için.

Canım nette kaç hafta olduğunun karşılığı olarak kan değerleri gösteriliyor hamilelik var ama sen de öyle gözüküyor şuan folikasit dışında başka bi ilaç almıyorum ben

Makarnaa cok teşekkür ederim. O kadar internet kurduyum bunu bilmiyordum. Beta hcg ye göre hafta hesabını yanı:)

Selamlar kızlar bende 5 haftalık hamileyim. Geçen hafta evde test sonucu öğrendim.

Bugün kontrole gittim. Minicik bir nokta gördük :))

Hepmize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim!

Benim ilk bebeğim 23 yaşında anne olacam :)

kızlar selam hepınızın bebeişlerı hayırlı olsun.bende düşünuyorum bakalım kısmetse.çin takvımıne gore hamıle kalan varmı yada buna ınanan dogru cıkan varmı aranızda.

günaydınlar tüm anneler benim bugün ilk doktor günüm suan 5+5 im inşallah sorun yoktur bana dua edin olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…