Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Günaydın herkese 🤗 bizimde bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür herşeyi haftasıyla uyumlu. Baş geliş pozisyondaymış. Kan uyuşmazlığı iğnemide vuruldum. 1 ay sonraya tekrar kontrol verdi nst lere başlıycaz dedi. Medipol sefaköy için doğum fiyatlarını sordum 3.sezeryan için 50.000 ₺ fiyat verdiler 2 gece yatış. Sendika indirimide yapılmıyormuş 3.sezeryan olduğu için 🙄 bizde durumlar bu şekilde. Birde kan ilacını 2 ye çıkardı kabızlık yapabilir sabah uyanır uyanmaz aç karnına bir bardak sıcak suya bir kaşık tahin koy karıştır iç dedi. Çok faydalı bir şeymiş zaten ekstra kabızlığada çözümmüş. Belki sizlerede bir faydası olur. Kalsiyum magnezyumada devam.. umarım herkes güzel haberlerle gelir 🤗
Sadece doğum fiyatı di mi mesela 32 den sonra 2 haftada ya da haftada bir muayene ye çağırıyorlar sonra nst ye bağlıyolar onlar ekstra ücretli di mi ,

Sadece doğum fiyatı di mi mesela 32 den sonra 2 haftada ya da haftada bir muayene ye çağırıyorlar sonra nst ye bağlıyolar onlar ekstra ücretli di mi ,
Bunlar da ciddi maliyet ya.. Doğum ücreti dışında son haftaların ücreti de ayrı bi para tutar 🤦🏻‍♀️

Yoksa 50 bin doğum için gayet makul bi fiyat

Kızlar ben de bugün 29+1 de kontrole gittim. Oğluşum 1.5kg 40cm olmuş. Suyu da iyi dedi. Diyet yapıyodum 2 kilo vermişim 👯👯👯

Salgın bu dönem yine artmış ayrıca dikkat edelim. Mevsim geçişinden sanırım
Yaa maşallah bebeğine🧿 kilosu baya iyi şeker felan yoktur inşallah

İstanbul da da yine artçı oldu sallandık lütfen dua edin.
Biz de ne kadar uzakta olsakta gündüz olan depremi kütahyadan hissettik😔
Oğlum uyuyordu biz kahvaltı yapıyorduk hemen oğluma koştum yani o korkuyu yaşamak bile çok kötü rabbim yaşatmasın🙏🏻

Sanırım evet. Muayene sgk lı 1800 sendika indirimiyle 1280 ödedik sanırım biz. Nst fiyatını ve sendika indirimi varmı onu bilmiyorum. Sormak aklıma gelmedi.

Kızlar günaydınnnn valla ne üşütün nede salgına yakalanın kulak içi ağrır mı insanın tüm eklemlerim sanki kârda kalmışım gibi düne göre hamdolsun iyim bitki çayı sıcak su torbası ve parol içtim az biraz kendime geldim
Berbat oluyor ben hamile kaldıktan sonra 3 kez yakalandım 3 ünde de yatağa düştüm bi de hayatta hastalığı ilaç almadan geciremem şimdi alamıyorum çok ağır geçiyor gerçekten annelerimiz dikkat etsin ❤️

Berbat oluyor ben hamile kaldıktan sonra 3 kez yakalandım 3 ünde de yatağa düştüm bi de hayatta hastalığı ilaç almadan geciremem şimdi alamıyorum çok ağır geçiyor gerçekten annelerimiz dikkat etsin ❤️
Evde yanlızım kayınvalideme gidemedim silivrinin dibindeler aşırı hissediyorlar depremi cesaretim yok bir süre oraya gitmeye. Tek başına daha zor çorba bitki çayları zaten halim yok ama kendimede bakmazsam uzun sürüyor malesef. 3 kez ayyy çok zor ben 7 aydır ilk defa parol ictim hastalıklara çok açıgız aman dikkat edelim valla zor

Bunlar da ciddi maliyet ya.. Doğum ücreti dışında son haftaların ücreti de ayrı bi para tutar 🤦🏻‍♀️

Yoksa 50 bin doğum için gayet makul bi fiyat
Evet aynen son haftalarda sık sık nst idrar tahlili baya bir ücret , burada mini doğum paketi diye konustum bir hastaneyle içinde 6 muayene nst ler doğum fln var 52 bin ücreti sadece doğum 35 bin ama ben artık 6 muayane yi de tamamlayamam muhtemelen 32 34 36 da gitsem yine de 3 4 ediyor sanırım paket almıcam

Benim gittiğim Dr da 2 bin tl muayene ücreti.
Hastaneye gitsem o da aynı ücret.

32. Haftadan sonra 2 haftada bir muayene desen, ayda 4 bin yapar. Nst ücretinin de muayeneden aşağı kalacağını sanmam. Acil durumlar olabileceğini de düşünürsek, son iki ay 12-15 bin civarı hastane masrafı olur.

Ben bu süreçleri baştan beri takibinde olduğum şehir hastanesinde geçirmeyi düşünüyorum ama artık doğum için hastane ve Dr a da karar vermeli. Kimse son dk öyle gel doğurtayım kafasında olmaz. Son 1-2 ay o Dr un takibinde olmak önemli

Muayene ücreti çok iyiymiş yalnız ben de gecen gün 1350 ödedim iyi geldi bana 3 binlerden sonra 😀
Diğer bir gittiğim doktorda 2000 ₺ ve o özel muayenehane. nst lerde ekstra ücret almıyormuş. Yani bişey değişmiycek zannımca diğerinde nst gircem paralı 2000 i bulur diye düşünüyorm. Bu özel muayenehanedeki doktorun 3 farklı hastaneyle anlaşması var. En yüksek segmentli 100.000 orta segmenti sormak aklıma gelmedi 😬 en düşük segment hastanede 40.000 ₺ bu fiyatlar 3.sezeryan için geçerli. Normal doğum ve ilk sezeryanlar falan daha farklı. İki doktorada gidince bunda devam edeyim diyorum valla karar veremedim.

İyi geceler kızlar🌸
Rahim ağzı uzunluğu üstten 1.5cm vajinal ultrasonla 2 cm ölçüldü demiştim pazartesi günü. Düşük riski var dendi ama bir tedavi de önerilmedi. Bacak ve vajinaya yakın olan kemiklerimin ağrısı 2.5 aydır var bende ve bugün iyice dayanılmaz bir hal aldı artık. Dün gece de birkaç kez karnım sertleşti ve sancı girdi. Bebeğin aşağıda olduğunu ben de hissedebiliyorum artık. Göbeğimin üstüne çıkmıştı hareketleri ama şu an çok aşağıda maalesef. Doktorlar öneride bulunmadığı için birşey de yapamıyorum. Kalkmadan yatmam mı lazım yoksa normal mi devam etmem lazım karmakarışık kafam. Deprem sonrası annemlerin köydeki evine geldik annemlerle beraber. Hem depremden kaçtık hem de annem gel ben sana bakarım dedi ama anne evi bile olsa bütün gün yatılmıyor sonuçta illa kalkılıyor bişeyler yapmaya çalışıyor insan nasıl yatayım bomboş. Yarına başka bir doktora daha randevu aldım bu 3. doktor olacak. Bu doktorun ne diyeceğine bakarak ona göre şekillendireceğim hayatımı. Risk var dikkat et derse apar topar hastane çantası hazırlayıp eksikleri tamamlamayı planlıyorum. Diğer doktorlar gibi risk var ama ne zaman olacağını bilemeyiz derlerse biraz hazırlık konusunda daha rahat davranmayı düşünüyorum. Sabahki randevum için dua istiyorum sizlerden. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum. Sağlıkla zamanında gelsin minik yavrularımız inşallah. 💖
Canım dualarım seninle inşallah güzel sonuçlar alırsın o doktordan da.. Evet insan annesi falan iş yaparken rahat edemiyor, bana da annemler baktılar öyle bu gebeliğimde bir kaç kez ama ne yapalım karnimizdaki canın hakkı için mümkün olduğunca dinlen. Bana doktor ağır kaldırma, karnını bir yere sürtme bile demişti bu beyin sıvısı muhabbetinden sonra yorma kendini falan demişti. Annemlerin yanına gitmistim biraz, bakmislardi sagolsunlar. Sürekli orada kalamiyorum eşim burada olunca. Annemlerden başka kimseden de bir gram fayda yok herkes her şeyi bildiği halde neyse.. Yani uzan dinlen mümkün olduğunca erken gelirse yine sen ugrasacaksin hastanelerde en azından fırsatın varken dinlen. Riskin azalsın kuzum. Ben uzun zamandır dinlenemedim hiç her iş sırtımda resmen. Dün gece bile ağlama krizine girdim sinirlerim bozuldu her iş omuzumda diye. Dinlenemiyorum kasıklarım acıyor ağriyor belim ağrıyor diye. Çocuğa bir şey olacak diye korkuyorum evde habire ağır kaldırmak zorunda kalıyorum. Önümüzdeki hafta kontrolüm geçince bende gideceğim annemlerin yanına bir süre yine. En azından kızım gezer oralarda, bende dinlenirim. Allah hepimize kolaylık versin, zor. Eksiklerini bir an önce tamamlamani öneririm ne olacağı hiç belli olmaz. Bende şu ay atlasın diye bakıyorum kalanları alıp hepsini yıkayıp çantamı hazırlayacağım.
Kızlar günaydınnnn valla ne üşütün nede salgına yakalanın kulak içi ağrır mı insanın tüm eklemlerim sanki kârda kalmışım gibi düne göre hamdolsun iyim bitki çayı sıcak su torbası ve parol içtim az biraz kendime geldim
Canım valla kıyamam ya. Yaşadığım için çok iyi anlıyorum.. Bayramdan önce gelmişti bu hastalık kulak iclerim, dişlerim, bütün kemiklerim ağrıyordu resmen. Dinlen bol bol uzan. Geçer bir an önce inşallah ❤️ 🤲

Kızlar günaydın😇 çok saçma olacak ama eşine gıcık olan var mı ya 😅 adam hiç bi şey yapmasa bile durduk yere gıcık olup duruyorum 😀 her şeyi batmaya başladı resmen hormonlardan mı böyle oldu niye böyle oldu
Su an karşımda oturuyor. Ters ters bakıyorum kendisine :işsiz: Kahvaltıyı hazırladı. Yedik içtik. Sahile gidip yürüyelim dedi. Hayır dedim. Üsküdar’a inelim vapura binelim dedi (en sevdiğim şeyler) hayır dedim.

Yani bu adamı seviyorum ama şu an kalkıp evden gitse, gözüm görmese rahat edicem :KK11:

Son düzenleme:
Kızlar günaydın😇 çok saçma olacak ama eşine gıcık olan var mı ya 😅 adam hiç bi şey yapmasa bile durduk yere gıcık olup duruyorum 😀 her şeyi batmaya başladı resmen hormonlardan mı böyle oldu niye böyle oldu
Daha az önce 29. Haftanın yazısını okudum. Ani duygu değişimlerimiz git gide artıyormus ondanmıs. Bana da batıyor arada benim adam ama tamamen hormonal kaynaklı 🤣🤣

İnan o kadar az yedim ki yine de catlayacak gibiyim. Hatta sofraya oturmadan da öyleydim. Eşim de diyor ki o kadar az yemekle nasıl nefes alamaz hale geliyorsun. 🤦🏻‍♀️ Adam anlamıyor hissimi. Magnezyumu ikiye çıkarayım o zaman o_O
Aynı şeyi eşim de diyor sanki hamile olan benim senden çok yiyorum minicik yiyip şişiyorsun diye 🫠
Magnimore kullanıyorum kramplar için ama 15 gün oldu daha o şişkinliğe kabızlığa da iyi geliyor dediler bakalım düzelir belki

Bende keşke yanımda olsa diyorum 😂 doktora yanlız gidiyorum hareketlerini video atıp yolluyorum belki dogum ani olursa o anda destekcim olmayacak diyorum bunları düşün kocana gıcık olma 😂

Back
X