- 29 Temmuz 2024
- 4
- 10
- 34
Oyyvalla bugün iyiydim ablam patates salataıs yapmıştı ayıptır söylemesi bi avuç kadar yedim sonra öldüm mide yanmasından içinde soğan bile yoktu yani. Gavisconsoda bana mısın demedi yine devam yanmaya. Benimkinin tam kafası midemin altında sanırım ondan mide şekil değiştirdi
Hangi park yatağı aldın canımKızlar konuşulmuştu sanırım park yatak siparişi verdim içine yatak alacağım ne aldınız ve kac cm olması gerekiyor
Ya ben bu konuyu pek bilmşyorum ama kraftın ürünleri güzel oluyor genelde. Hb, Trendyol yorumlarıda iyiyse alın benceKraft Siena Anne Yanı Çift Emniyet Sistemli Oyun Parkı 70X110 Cm Beige | Babymall
Kraft Siena Oyun Parkı 70X110 Cm Beige+Yatak HediyeModern ve hafif tasarımıyla kolay kullanım ve montaj imkanıÖlçü: İçten içe 70*110 cmAnne yanı olarak kullanma imkanıÇift emniyet sistemli mekanizma3 pozisyon ayarlanabilen uzun kenarı annenin yanı ile aynı seviyeye gelmesini sağlar ve...www.babymall.com.tr
Kızlar bunu alsam nasıl acaba yoksa daha iyi bir öneriniz var mı ?
En uygunu bu sitemi acaba bende park yatak bakıyorumKraft Siena Anne Yanı Çift Emniyet Sistemli Oyun Parkı 70X110 Cm Beige | Babymall
Kraft Siena Oyun Parkı 70X110 Cm Beige+Yatak HediyeModern ve hafif tasarımıyla kolay kullanım ve montaj imkanıÖlçü: İçten içe 70*110 cmAnne yanı olarak kullanma imkanıÇift emniyet sistemli mekanizma3 pozisyon ayarlanabilen uzun kenarı annenin yanı ile aynı seviyeye gelmesini sağlar ve...www.babymall.com.tr
tüm park yataklar aynı gibi geliyor yaKraft Siena Anne Yanı Çift Emniyet Sistemli Oyun Parkı 70X110 Cm Beige | Babymall
benim aldığımda da yatak vardı hepsinde aynı yatak mı bilmiyorum ama aşırı ince ve rahatsız görünüyo o yüzden yataştan yatak aldım tekrar bilseydim yataksız alırdım.En uygunu bu sitemi acaba bende park yatak bakıyorumama donenceliler daha hoş geliyor bide bazılarında yatak hediye oluyor
Ay güvenilir bir yerse ben hemen alayım benimki CanKızlar bebeğinin ismi can olan varsa , rakunbaby sayfasının elimde kalan ürün varmış 350 tl ye verecekler. Bence çok uygun
Eki Görüntüle 3503383
İşbir yada yataş alacağım canım. Sen hangi marka park yatak aldın? Bide ölçüsi ne? Ben elele madre yada kanz almayı planlıyorum.Kızlar konuşulmuştu sanırım park yatak siparişi verdim içine yatak alacağım ne aldınız ve kac cm olması gerekiyor
Canım ben elele yada kanz düşünüyorum ama bilemedim tabi neye göre karar vermem gerektiğini. Ölçü olarak ne alacaksınız?Kraft Siena Anne Yanı Çift Emniyet Sistemli Oyun Parkı 70X110 Cm Beige | Babymall
Hangi marka almıştınız acababenim aldığımda da yatak vardı hepsinde aynı yatak mı bilmiyorum ama aşırı ince ve rahatsız görünüyo o yüzden yataştan yatak aldım tekrar bilseydim yataksız alırdım.
yatağı iyi inceleyin
Ölçüsü dahil hiçbir şeyle ilgili fikrim yok camım yaİşbir yada yataş alacağım canım. Sen hangi marka park yatak aldın? Bide ölçüsi ne? Ben elele madre yada kanz almayı planlıyorum.
Canım ben elele yada kanz düşünüyorum ama bilemedim tabi neye göre karar vermem gerektiğini. Ölçü olarak ne alacaksınız?
Hangi marka almıştınız acaba
Çok teşekkür ederim. Şimdi kahvaltıdan bir saat sonra ölçtüm şekerim 180 çıktı. Doktor 180'i geçerse gel gibi bir şey demişti de ben kendimi gayet iyi hissediyorum.Şeker ölçümü yapıyorum evet.Bana söylenilen olması gereken ölçümleri ekliyorum akşam yazan yatmadan önce olması gereken.Benim şekerimse değişiyor dikkat ettiysem yükselmiyor ama etmediysem kesinlikle yüksek çıkabiliyor.Mesela bugün kahvaltıda ek olarak pekmez yedim çok azdı ama 1 saat tokluk 158 geldi.Bana başta suyu biraz fazla gibi demişlerdi.Şimdi suyu iyi.Yemeklerden sonra ağırlık çöküyor bazen.Dahiliye doktorum insülin gerek duymadı sürekli yüksek seyretmediği için.Ama hormonlarımın sürekli değiştiği bir dönemde olduğum için şeker takibini hep yapmamı söyledi.Evet kesinlikle doktorumun dediklerini dikkate alacağım
Yamukuyor disardan jet gorunuyor benim herşey vallahiTekmeler çok daha belirgin değil mi ?avucuma değiyor çok şaşırıyorum derim havaya kalkıyor sanki
85 b ile baslayip hic buyutmeden emzirme bitiren ben ve yine bu hamileligimde asla büyümeyen memelerimMemeler ne kadar küçükseben 85b ile başladığım yolculuğuma 95d ile devam ediyorum karnımla paralel büyüyorlar, süt gelmeye başlayınca daha da büyümez inşallah. İnek gibi olacağım yakında. Aldığım 10kilonun en az 2 kilosu kesin memelere gitmiş
Benimki after parti düzenliyor herhlade asla uyumuyorBenimkide öyle yahanımefendi gündüz sakin, gece başlıyor tepinmeye, hele sabaha karşı 5 gibi bir başlıyor dışarıdan çok bariz şekilde belli oluyor tekmeleri eşimkorkuyor o hareketleri dışarıdan görünce
Umarım bizimkide böyle yapmaz doğduğunda
Yatağı nasıl kurdunuzmuben bunu aldımHoffie Sleep Side Play Anne Yanı Park Yatak Sallanır Cibinlikli Oyun Parkı Beşik 70X110 Cm +Yatak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hoffie Sleep Side Play Anne Yanı Park Yatak Sallanır Cibinlikli Oyun Parkı Beşik 70X110 Cm +Yatak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kurduk aslında ama kaldırdık tabi bakayım foto varsa eklerim yoksa akşam eve gidince foto atarım inceliği içinYatağı nasıl kurdunuzmu
AldıııımmKızlar bebeğinin ismi can olan varsa , rakunbaby sayfasının elimde kalan ürün varmış 350 tl ye verecekler. Bence çok uygun
Eki Görüntüle 3503383