Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181

Yemekten sonra uzanma ayakta kalmaya çalış 1 saat kadar az az sk ye

Kızlar bunu alsam nasıl acaba yoksa daha iyi bir öneriniz var mı ?

Eklentiler

• 24D06EAA-72AA-47EE-BADE-966592F1381E.png
    210,7 KB · Görüntüleme: 20
Ya ben bu konuyu pek bilmşyorum ama kraftın ürünleri güzel oluyor genelde. Hb, Trendyol yorumlarıda iyiyse alın bence

En uygunu bu sitemi acaba bende park yatak bakıyorum ama donenceliler daha hoş geliyor bide bazılarında yatak hediye oluyor

bana
tüm park yataklar aynı gibi geliyor ya
Hoffie marka aldım bende tabi deneyimim yok nasıl bilmiyorum ama ihtiyacımı karşılayacak gibi
en çok duyduklarım da kraft, elele, prego ve yoyko var iyidir bence kraft

En uygunu bu sitemi acaba bende park yatak bakıyorum ama donenceliler daha hoş geliyor bide bazılarında yatak hediye oluyor
benim aldığımda da yatak vardı hepsinde aynı yatak mı bilmiyorum ama aşırı ince ve rahatsız görünüyo o yüzden yataştan yatak aldım tekrar bilseydim yataksız alırdım.
yatağı iyi inceleyin

Kızlar konuşulmuştu sanırım park yatak siparişi verdim içine yatak alacağım ne aldınız ve kac cm olması gerekiyor
İşbir yada yataş alacağım canım. Sen hangi marka park yatak aldın? Bide ölçüsi ne? Ben elele madre yada kanz almayı planlıyorum.
Canım ben elele yada kanz düşünüyorum ama bilemedim tabi neye göre karar vermem gerektiğini. Ölçü olarak ne alacaksınız?

Ölçüsü dahil hiçbir şeyle ilgili fikrim yok camım ya bir tek bu park yatakla ilgili karar veremedik . Her şeyi aldık ama bu kaldı .

Çok teşekkür ederim. Şimdi kahvaltıdan bir saat sonra ölçtüm şekerim 180 çıktı. Doktor 180'i geçerse gel gibi bir şey demişti de ben kendimi gayet iyi hissediyorum.

Tekmeler çok daha belirgin değil mi ?avucuma değiyor çok şaşırıyorum derim havaya kalkıyor sanki
Yamukuyor disardan jet gorunuyor benim herşey vallahi iki hamileligimde de gobegim hemen cikti ic karnim geniş degil sanirim
85 b ile baslayip hic buyutmeden emzirme bitiren ben ve yine bu hamileligimde asla büyümeyen memelerim benimkilerde hi sorun mu var ki hayir süt sorunumda yoktu ama
Benimki after parti düzenliyor herhlade asla uyumuyor ilk bebegim bu kadar degildi ama geceleri 0 uykuyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…