2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    269
Leylo zatürre oldu. Başlangıç aşamasında şuan. İğneler havalar gırla evde. Çok tıkalı. Ailemizdeki herkes bu şekilde şuan. Sizde durumlar nasıl kızlar? Bebişler iyi mi?
Çok geçmiş olsun inşallah bi an önce geçer. Bizde sürekli bir öksürük problemi nüksediyor onun dısında sanırım geniz eti var geceleri horluyor ve iki gecedir geniz eti ve öksürük sanırım onu rahatsız ediyor :KK43:

Çok geçmiş olsun inşallah bi an önce geçer. Bizde sürekli bir öksürük problemi nüksediyor onun dısında sanırım geniz eti var geceleri horluyor ve iki gecedir geniz eti ve öksürük sanırım onu rahatsız ediyor :KK43:
Ben de bu şikayetler üç günden fazladır sürdüğü için gittim doktora. Her gün düzenli olarak burun yıkama yapmama rağmen geçmemişti en sonunda bugün götürdüm ve ciğer grafisi çekildi. Siz de bi baktırın tedbir olsun. 🙏🏻 umarım geçer bakalım çok sağolun🥰

Leylo zatürre oldu. Başlangıç aşamasında şuan. İğneler havalar gırla evde. Çok tıkalı. Ailemizdeki herkes bu şekilde şuan. Sizde durumlar nasıl kızlar? Bebişler iyi mi?
Geçmiş olsun, hemen iyileşsin inşallah 🙏
Ben ve eşim de hastayız, bebiş şimdilik iyi, bakalım neler olacak 😥
Leyla nasıl zatürre oldu, yavrum🙁

Geçmiş olsun, hemen iyileşsin inşallah 🙏
Ben ve eşim de hastayız, bebiş şimdilik iyi, bakalım neler olacak 😥
Leyla nasıl zatürre oldu, yavrum🙁
Çok sağolasın canım🥰
Bütün aile öksürmeli tıkanmalı hasta olduk. Sanırım bizden biraz geçti ona. İlk önce geniz akıntısı başladı. Sonra öksürük. Sürekli burun yıkama vs yaptık ama ciğere inmiş ufak bi başlangıç gördü doktoru. Hemen önlem olarak antibiyotik şurup iğne ve hava takviyesi verdi. Ben zaten astım-bronşit yaşıyorum sürekli. Bugün gündüz uykusunu bile uyuyamadı tıkanmaktan. Şimdi biraz iyi gibi iğne oldu hava verdim gün içinde rahat uyuyor. Umarım gece güzel geçer. Sabah iğne olmaya devam.

Çok sağolasın canım🥰
Bütün aile öksürmeli tıkanmalı hasta olduk. Sanırım bizden biraz geçti ona. İlk önce geniz akıntısı başladı. Sonra öksürük. Sürekli burun yıkama vs yaptık ama ciğere inmiş ufak bi başlangıç gördü doktoru. Hemen önlem olarak antibiyotik şurup iğne ve hava takviyesi verdi. Ben zaten astım-bronşit yaşıyorum sürekli. Bugün gündüz uykusunu bile uyuyamadı tıkanmaktan. Şimdi biraz iyi gibi iğne oldu hava verdim gün içinde rahat uyuyor. Umarım gece güzel geçer. Sabah iğne olmaya devam.
Çok fena salgın var, kimle konuştuysam hasta.
Toparlayabildi mi leyloşum.
Biz de daha iyiyiz , Peraya geçmedi henüz 🙏

Çok fena salgın var, kimle konuştuysam hasta.
Toparlayabildi mi leyloşum.
Biz de daha iyiyiz , Peraya geçmedi henüz 🙏
Biraz daha iyi şükür. 2 gün daha iğnesi var. Pazartesi kontrolü var o zamana kadar şurup devam edecek. Siz de kendinize dikkat edin. Geçmiş olsun tekrardan ❤️

X