• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    271
Selam kızlar salgın sizlerdede varmı ateş öksürük hırıltı ishal 2 gündür hiç hafiflemiyor hastaneler dolu 😞 atlatan varmı
Çok şükür salgın yok ama 2 hafta önce Leyla nöbet geçirdi. Ondan beri vitamin Probiyotik kullanıyoruz. Kimseyle de görüştürmüyorum artık. Panik halindeyim. Çok geçmiş olsun herkese.

Çok şükür salgın yok ama 2 hafta önce Leyla nöbet geçirdi. Ondan beri vitamin Probiyotik kullanıyoruz. Kimseyle de görüştürmüyorum artık. Panik halindeyim. Çok geçmiş olsun herkese.
Çok geçmiş olsun
Benm oğlum da nöbet geçirdi 😑yüksek ateşten o kadar perişan oldum ki donup kaldi tepki vermiyordu ben o gün resmen öldüm içim parçalandı oğlumu öyle görünce ilk defa ilk olunca da ne yapacağımı şaşırdım ambulans aradım 🥺bende dikkat ediyorum artık o günden beri kimsenin onun öpmesini ellerini bile öpmesine izin vermiyorm

Çok geçmiş olsun
Benm oğlum da nöbet geçirdi 😑yüksek ateşten o kadar perişan oldum ki donup kaldi tepki vermiyordu ben o gün resmen öldüm içim parçalandı oğlumu öyle görünce ilk defa ilk olunca da ne yapacağımı şaşırdım ambulans aradım 🥺bende dikkat ediyorum artık o günden beri kimsenin onun öpmesini ellerini bile öpmesine izin vermiyorm
Ben de aklımı kaybettim sandım hemen yan yatırıp ambulansı aramıştım. Bir daha yaşamayalım hiç birmiz

Sizede geçmiş olsun tekrarı yaşanmaz inşallah

Back