- 28 Ağustos 2018
- 1.251
- 1.315
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bebeğimin hastaneden çıkarken 5.8, 5 gün sonra 6 küsürdü. Kendi doktorum sarılık vs yok değer iyi, bol bol besle demişti. İlk bir ay bu değerler normal diye biliyorum ama emin değilim tabi.kızlar aylık kontrol için medipoldeki doktorlara artık güvenmediğim için sakura ya gittim. kan tahlili idrar tahlili kalça ultrasonu hepsine baktılar. yüzü doktora biraz sarı geldi. idrar istedi sonuçlar yüksek ama ben değerlendiremiyorum tabi. anlayanınız var mı Eki Görüntüle 3537992
anladım teşekkür ederim canım. peki yüzü sarı mı? benim oğlum küveze girmeden önce beyazlamıştı. aldığımızda ise yüzü sarıydı yine. gözlerinin beyazı falan. hâlâ öyle ama çok yoğun değil.Benim bebeğimin hastaneden çıkarken 5.8, 5 gün sonra 6 küsürdü. Kendi doktorum sarılık vs yok değer iyi, bol bol besle demişti. İlk bir ay bu değerler normal diye biliyorum ama emin değilim tabi.
Yok sarı değil galiba, yani bilmiyorum standart görünüyor sanki :) yoğun sarılık olup küveze girdiyse uzamış sarılık olabilir diye biliyorum.anladım teşekkür ederim canım. peki yüzü sarı mı? benim oğlum küveze girmeden önce beyazlamıştı. aldığımızda ise yüzü sarıydı yine. gözlerinin beyazı falan. hâlâ öyle ama çok yoğun değil.
Ben önümüzdeki carsamba gitmeyi düşünüyorum randevu alıcam. Ayın 25imde de 2. Ayımız doluyor. Hem 2 ay kontrolu gibi olur hem de kalca ultrasonu cektiririz diye düşündüm. Erken gidince de hafif cıkıklık gözüküyor tam bakamıyorlar 1 ay sonra bir daha istiyorlar falan diye duydum 45 günlükken götürmekten vazgectim o yüzden. Diğer cocuklarımda hiç hatırlamıyorum valla kaç günlüktüler cektirdiğimizdeKalça ultrasonu için ne zaman gittiniz veya gideceksiniz bize 40 gün dolunca gelebilirsiniz dediler ama eskisen 3. Ayda gidiliyordu
Ben hem kendime hem bebeğe kullanıyordum canım yan etkilerinde gaz yazıyor diye bırakıp ocean markasına geçtim. Azaldı arttı diyemem ama içim rahatladı en azındanKızlar Mamsel Pedia D vitamini kullanan var mı? 2 gün kullanmadım gaz sorunu azaldı gibi bugün kullandım şimdi kıvranıyor ilgisi var mı merak ediyorum
Ben de ona geçeyim madem.Bana da gaz yaptı gibi geliyor canım yan etkisi oldu demek ki teşekkür ederimBen hem kendime hem bebeğe kullanıyordum canım yan etkilerinde gaz yazıyor diye bırakıp ocean markasına geçtim. Azaldı arttı diyemem ama içim rahatladı en azından
Ben de öyle hatırlıyorum sanki 3. Ayda gitmiştik diye. Şimdi 2. Ayında çektirin dedi doktor. Yarın çektirecegiz cumartesi de 2. Ay kontrolüne gideceğiz.Kalça ultrasonu için ne zaman gittiniz veya gideceksiniz bize 40 gün dolunca gelebilirsiniz dediler ama eskisen 3. Ayda gidiliyordu
Canım çok anlamıyorum da bizim de 7,2 çıkmıştı 1 haftalikken artık bizim için sarılık riski yok diyip onemsememisti doktor.kızlar aylık kontrol için medipoldeki doktorlara artık güvenmediğim için sakura ya gittim. kan tahlili idrar tahlili kalça ultrasonu hepsine baktılar. yüzü doktora biraz sarı geldi. idrar istedi sonuçlar yüksek ama ben değerlendiremiyorum tabi. anlayanınız var mı Eki Görüntüle 3537992
Ben sütü artırmaya değil yağlandırmaya oynucam ya artık, saat başı acıkmamalı bi çocuk benceKizlar sut arttirmak icin bir de bu varmis butun tuslara basiyorum valla
Milkin Anne Sütü Arttırıcı Gıda Takviyesi 60 Adet Bitkisel Kapsül - ebebek
Milkin Anne Sütü Arttırıcı Gıda Takviyesi 60 Adet Bitkisel Kapsül uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com