- 2 Mart 2024
- 1.088
- 1.071
- 48
- 29
Yok yahu ne 2 senesi? 3 ay, 6 ay, 1 yaş hep birer kademe. 1 yaş sonrasını düşünmüyorum bile inan. Biz aynı gün doğurmuşuz, şimdi yemek bile yapamıyorum hiç ama büyük çocuğuma 8 ay gibi diş partisi yaptık, doğum günü için hazırlıklar yaptık o kadar. Demek ki fırsat, zaman, enerji olmuş. Bu dönem çok zorlayıcı oluyor kimi için, günler yavaş geçiyor ama birkaç ay sonra her şey çok daha güzel olacak inşallah
3 ayı bekliyorum, biraz daha yoluna giriyormuş sanırım her şey. Şikayetim bebekten de değil aslında kendimden sanki gücüm yetmiyormuş gibi hissediyorum ona kızıyorumBen de değilim bence ama onunla alakası yok ya, ne kadar hevesle beklesen de birden bire hayatın değişiveriyor. Cumartesi günü annem bendeydi, 2 gündür uykusuzdum bebek devamlı deli gibi emmek istiyordu aşırı yorgundum bildiğin alıp sertçe anneme verdim çocuğu yeter emzirmeyeceğim artık tükendim diye. Düşününce vicdan azabı çekiyorum ama insanız işte, oluyor yani. Uykusuzluk insanı çok tetikliyor, sinir sistemin alt üst oluyor bildiğin. Geçecek ama, 2 yıl falan değil bence ya bebesiyle dünyayı geziyor insanlar biz daha balkona çıkmaya korkuyoruz ajfkdk