• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
@Taranta Eldorin Eldorin Umutvari Umutvari @pirelideve kızlar teşekkür ederim hamile yastıkları hakkında fikirleriniz için.

Peki Trendyol’dan falan hamile taytı, hamile külodu vs. alıp memnun kalan var mı? Eğer varsa alırım bir linkinizi 🙂
Tayt olarak herkes yazmış paylaşmış zaten bende Trendyol artış markasını aldım 1.68 boy 68 kg hala m bedene giriyorum baya genişliyor:) iç çamaşırı için E bebek ten tavsiye ederim her gittiğimde 3 tane alıyorum aşırı rahat ve yumuşaklar

Birde elbise bakanlar varsa açık olanlar için şu iki elbiseyi aldım çok güzel geldi bayramda hava güzel olursa giymeyi düşünüyorum😂

Eklentiler

• IMG_1165.webp
    IMG_1165.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_1164.webp
    IMG_1164.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 38
Kizceler magnezyum ve kullanıyorsanız omega3 hangi marka önerdi doktorunuz?
Ben multivitamin olarak Folden Omega kullanıyorum. Bacak ağrılarım için de magnezyum olarak Magnium önermişti doktor ama almadan önce inceledim, ikisinin de içinde B6 var epeyce, eczacıya danıştım, fazla gelebilir dedi bu kadar B6. Sonra doktor da magnezyum için Ocean Extramag al o zaman dedi. Aynı anda birden fazla ilaç kullanırken içeriklere bir bakmakta fayda var.

Bu ASM hemsiresiyle ne yapicam acaba, aşıya gelmeden ara hemşire açığı var hergun iğne yapılmıyor dedi, iyi ama numara alabilir miyim.dedim asmnin numarasini sordum, inetrnetten bakarsın dedi bende o güncel değil dedim, yok olur mu öyle oradan bulursun dedi, ben salagim ya çok biliyor, al iste numaralar güncel değil üç gündür gına geldi, yarın gidip yaptıracağım bı şekilde inşallah 😑

Bu ASM hemsiresiyle ne yapicam acaba, aşıya gelmeden ara hemşire açığı var hergun iğne yapılmıyor dedi, iyi ama numara alabilir miyim.dedim asmnin numarasini sordum, inetrnetten bakarsın dedi bende o güncel değil dedim, yok olur mu öyle oradan bulursun dedi, ben salagim ya çok biliyor, al iste numaralar güncel değil üç gündür gına geldi, yarın gidip yaptıracağım bı şekilde inşallah 😑
İyide hemşire acığı varsa bile bi gün olur sürekli git olmadı gelmi yapacaksın hamile halinle.

Tüh, iyi bir yere denk gelmemişsiniz, beni kendileri aramıştı hemşire, cep telefonu numarasını da vermişti. Evime uzak ama ilgililer en azından. Bebeğin aşı işlerine de onlar bakacak galiba, yakında geçebileceğiniz daha iyi bir asm var mıdır?

Geçen bir an dışardan gördüm hareketini telefon yanımdaydı senin gibi çekeyim de eşime göstereyim dedim durdu minik kuş 😂😂bekle anam bekle yok ben bırakıp uzanıyorum aradan zaman geçiyor yine hareketi görüyorum pes ediyorum çekmekle oyun oynuyorlar bizimle 😂😂
Elimi karnıma koyduğum an hareketleri duruyor tedirgin oluyor diyorum Allahım yarabbim kendine bir dünya kurmuş orda :)

Geçen bir an dışardan gördüm hareketini telefon yanımdaydı senin gibi çekeyim de eşime göstereyim dedim durdu minik kuş 😂😂bekle anam bekle yok ben bırakıp uzanıyorum aradan zaman geçiyor yine hareketi görüyorum pes ediyorum çekmekle oyun oynuyorlar bizimle 😂😂
Ayy valla ya telefonumun her yeri dakikalarca video dolu sadece göbeğim 😂
Bana eşekten düşeni getirin demiş Nasrettin Hoca.
Bacıımmmm! :KK74:

Şunu kardeşim verdi. Hamileliğinden kalmış. Ama kullanmaya başlamadım.
bana da magnimore verdiler canım

Hakket ne soğuk nevale o ya?!
Babasının hayrına mı çalışıyor acaba? :sinirli:

Hamileye de enjeksiyon yapılmayacaksa asm nin ne fonksiyonu var ?

İlçe sağlıktan yada sabim den telefon numarasını alabilirsin heralde 🤔

Tüh, iyi bir yere denk gelmemişsiniz, beni kendileri aramıştı hemşire, cep telefonu numarasını da vermişti. Evime uzak ama ilgililer en azından. Bebeğin aşı işlerine de onlar bakacak galiba, yakında geçebileceğiniz daha iyi bir asm var mıdır?
gittim öncesinde günlük iğnelerim vardı onu bile yapmadı doktorun gitmiş benim problemim değil dedi, diger doktor aratmis ilk dozda vakit geçiyor diye doktorda eşimi aramış, yoksa yapmıyor hanımefendi, problemi değilmiş. Bundan önceki melekti, kadın iki haftada bir arar iyi misin nasılsın şikayetin var mı diye sorardı, buna zorla işini yaptiramiyoruz

Kuzucum ben trendyoldan almadım ama h&m de indirim vardı oradan aldım. Baya uygun fiyata geldi. Aşırı rahatlar evde asla başka bir şey giymiyorum artık. Tesettürlü olmasam dışarda da başka bir şey giymezdim sanırım 🤣 kuzenim de lcw dan almış hamileyken. Onları bana verdi onlar da aşırı rahat. Bence marka farketmiyor tek önemli olan üstüne olması. Yine de link atayım 😍

MAMA Jarse Tayt
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1124027001.html

valla benim de iki gün önce bitti. Artık almayacağım dedim duramadım arkadaşıma yazdırdım. Hala mı kullanıyorsun diyo 😅

valla lady zaten bi senin bi benim bitmedi 🤣 en başından beri ne bulantı çektik laydim 😅

canımsın kuzucummm zaten grupta bi ben kaldım sanırım detaylı yaptırmayan. Sonu çekiyorum 😀
Ne yapacaksın kuzucum ayın sonunda gozukunce doğum tarihi yapacak bir şey yok 🥰 aman güzel haberlerle gel de en önemlisi o 🥰
Evet evet bende ilkinde teneke kutuda içmiştim ama gayet iyiydi rahatsız bile olmadım bunseferki farklıydı biraz o yüzden kötü oldum sağlık olsun inşallah
Amin inşallah canım benim ❤️sonuçlar için pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek bir sıkıntı çıkmaz umarım 🥰🤲🏻
İnşallah güzel haberler alırsın canım benim ❤️ 😍 bakalım bu sefer bana ne icirecekler 🤣
Aldığım.6kilonun üçü totoda üçü göbekte acayip bı duruşum var sabah gözüm aynaya takıldı, hiç dikkatli bakmamism ya da dikkat etmemisim döne döne güldüm 😂😂
🤣🤣🤣 Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Basenler ve göbek almış başını gidiyor bacaklarım ve üst kısmım ince görünüyor çok komik, orantısız 🤣 bir de penguen gibi yürüyoruz ya şimdi aynanın önünden her geçtiğimde gülmek geliyor içimden 🤣
Kizceler magnezyum ve kullanıyorsanız omega3 hangi marka önerdi doktorunuz?
Magnezyum efermag ve omega da multivitaminde var benim duosvit o da canım. ❤️

Kuzucum ben trendyoldan almadım ama h&m de indirim vardı oradan aldım. Baya uygun fiyata geldi. Aşırı rahatlar evde asla başka bir şey giymiyorum artık. Tesettürlü olmasam dışarda da başka bir şey giymezdim sanırım 🤣 kuzenim de lcw dan almış hamileyken. Onları bana verdi onlar da aşırı rahat. Bence marka farketmiyor tek önemli olan üstüne olması. Yine de link atayım 😍

MAMA Jarse Tayt
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1124027001.html

valla benim de iki gün önce bitti. Artık almayacağım dedim duramadım arkadaşıma yazdırdım. Hala mı kullanıyorsun diyo 😅

valla lady zaten bi senin bi benim bitmedi 🤣 en başından beri ne bulantı çektik laydim 😅

canımsın kuzucummm zaten grupta bi ben kaldım sanırım detaylı yaptırmayan. Sonu çekiyorum 😀
Teşekkürler kuzum.

Detaylı yaptırmayan bir de ben varım. Haftaya Perşembe yaptıracağım. Senin ne zaman?

🤣🤣🤣 Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Basenler ve göbek almış başını gidiyor bacaklarım ve üst kısmım ince görünüyor çok komik, orantısız 🤣 bir de penguen gibi yürüyoruz ya şimdi aynanın önünden her geçtiğimde gülmek geliyor içimden 🤣
Ya benim basenden de alsa belki bı nebze daha normal görünür, totomun üstüne doğru almış gibi, hani estetik mağdurları olur ya ne bileyim siyahilerin o meşhur yukarıya doğru totoloru var ya işte öyle bı duruşu var basen masen yok yukarıya doğru acayip anlatamam bunu 😂😂 şişik bı s harfi gibi Toto ve göbüş 😂

Selamm💖
Kızlar bebiş hareket ederken sizde de ağrı oluyor mu adet ağrısı gibi? Sürekli yer değiştiriyor karnımı çok gerdiriyor ve hareket ederken de ağrı giriyor. Bazen ağrı giriyor önce, diyorum kesin hareket etmeye başlayacak ve gerçekten hareket etmeye başlıyor. Normaldir dimi ağrı olması?

Back
X