Ya ne saçma ve hadsiz insanlar var gerçekten. Hiç takma arkadaşım böyle lafları.
Nasıl oldu kasılmaların ?
Çok daha iyiyim sağol canım dün gece 21.30 gibi oldu en son bir daha olmadı. Bebekte çok hareketli bugün maşallah yerinde durmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ne saçma ve hadsiz insanlar var gerçekten. Hiç takma arkadaşım böyle lafları.
Nasıl oldu kasılmaların ?
Çok daha iyiyim sağol canım dün gece 21.30 gibi oldu en son bir daha olmadı. Bebekte çok hareketli bugün maşallah yerinde durmuyor
Tekmeler çok daha belirgin değil mi ?avucuma değiyor çok şaşırıyorum derim havaya kalkıyor sankiBenim kızçem gündüz uyuyor gece partiliyor gece oyle boyle bi tepinmek yok hemde umarim doğdugunda boyle yapmaz
Nasıl birşey o hıçkırık böyle pıt pıt hissediyorum ama çoğu zamanGünaydınnn dün ilk kez hissettim. Yaklaşık 45 dk sürdü çok komikti
Memeler ne kadar küçükse ben 85b ile başladığım yolculuğuma 95d ile devam ediyorum karnımla paralel büyüyorlar, süt gelmeye başlayınca daha da büyümez inşallah. İnek gibi olacağım yakında. Aldığım 10kilonun en az 2 kilosu kesin memelere gitmişEvet canim ben kullaniyorum hali üzerinde ses cikarmiyor parke uzerinde hafif demiri ses yapiyor ama rahatsiz etmiyor
Memeler kucukse hayat kurtariyor tecrübemle sabit lcw kapli atlet şahane
Deerma marka nemlendirici en iyisi canim ben evde de ondan kullaniyorum
Cok sukur ki hayir ben alttan muayeneden nefret ediyorum
Bak canım böyle yazıyo ilk maddedeAaa bunu ilk defa duydum ne alaka yani arkadaşım bizimkini yemi doğan dönemin de kullandı ölçümler gayette doğruydu
Ben de yakın zamanda hissetmeye başladım, yavrum içerde horon oynuyor sanıyordum meğersem hıçkırıyormuşOluyordur muhakkak kalp atımı gibi pıt pıt atıyor kısa da sürmüyor öyle bi kaç dk sürer
günaydın ben ya hissetmedim ya da anlayamadım hiçGünaydın kızlar, bebişlerin hıçkırığını hissediyorsunuz değil mi
ben yataş twiny aldım 9 cm olmalıKızlar konuşulmuştu sanırım park yatak siparişi verdim içine yatak alacağım ne aldınız ve kac cm olması gerekiyor
Çok ritmik karnın bir bölümü hopluyo gibi oluyo. Hep aynı aralıklarla. İlk tekme sandım sonra gözümle izledim anladığım hıçkırık olduğunu :)Nasıl birşey o hıçkırık böyle pıt pıt hissediyorum ama çoğu zaman
takipte olucam çok merak ediyorumÇok ritmik karnın bir bölümü hopluyo gibi oluyo. Hep aynı aralıklarla. İlk tekme sandım sonra gözümle izledim anladığım hıçkırık olduğunu :)
Hangisinden aldınız acaba park yatakKızlar konuşulmuştu sanırım park yatak siparişi verdim içine yatak alacağım ne aldınız ve kac cm olması gerekiyor
Of ya bende senin gibiyim memeler göbeğimle aynı oranda büyüdüMemeler ne kadar küçükse ben 85b ile başladığım yolculuğuma 95d ile devam ediyorum karnımla paralel büyüyorlar, süt gelmeye başlayınca daha da büyümez inşallah. İnek gibi olacağım yakında. Aldığım 10kilonun en az 2 kilosu kesin memelere gitmiş
Aaaa hiç duymamıştım , mantığı ne acabaBak canım böyle yazıyo ilk maddede
Kızılötesi çalıştığı için mi acaba bilmiyorum. Böyle bi tahminde bulundum. Ya da net sonuç veremeyeceği için de olabilir ama kullanan arkadaşlarınız var ise iyi.Of ya bende senin gibiyim memeler göbeğimle aynı oranda büyüdü
Aaaa hiç duymamıştım , mantığı ne acaba
Benimkide öyle ya hanımefendi gündüz sakin, gece başlıyor tepinmeye, hele sabaha karşı 5 gibi bir başlıyor dışarıdan çok bariz şekilde belli oluyor tekmeleri eşim korkuyor o hareketleri dışarıdan görünceBenim kızçem gündüz uyuyor gece partiliyor gece oyle boyle bi tepinmek yok hemde umarim doğdugunda boyle yapmaz
Siz evde şeker ölçümü yaptınız mı? Yaptı iseniz değerleriniz nasıl çıkıyordu? Bana da şeker takibi yap dediler ikinci günüm değerlerin nasil geldigini merak ediyorum. Sabah ögle aksam hem aç hem tok karnina şeker ölçüyorum. Şekerin belirtisi olarak bir şey var mı mesela sizde? Gebe okulunda söylenen şeylerdense doktoru dinlemek daha iyi.Kızlar bugün özeldeki doktoruma gittim.38.hafta gibi çatı muaynesi yapacağını söyledi.Gebe eğitiminde bunun saçma olduğunu söylemişlerdi.Bir de gebe eğitiminde 34.haftadan sonra bazı hareketlere başla demişlerdi.Kendi doktorum bu haftadan sonra biraz hareketlerine dikkat et ilişki olmasın erken doğumu istemeyiz dedi.Bebiş 1700 civarıymış bana zayıf geldi ama doktorum normal dedi.Şekerim olduğu için biraz dikkat etmeye çalışıyorum bu ara ceviz vs bebişe iyi gelen şeyleri tüketeyim.
Evet işte o hıçkırıkOluyor öyle evet. Büyük sert tekmeler dışında art arda aynı yerde pit pıt atıyor.
Kalp atımı gibi ritmik olduğu için anlyamamış olabilirsin, pıt pır atıyorgünaydın ben ya hissetmedim ya da anlayamadım hiç
Şeker ölçümü yapıyorum evet.Bana söylenilen olması gereken ölçümleri ekliyorum akşam yazan yatmadan önce olması gereken.Benim şekerimse değişiyor dikkat ettiysem yükselmiyor ama etmediysem kesinlikle yüksek çıkabiliyor.Mesela bugün kahvaltıda ek olarak pekmez yedim çok azdı ama 1 saat tokluk 158 geldi.Bana başta suyu biraz fazla gibi demişlerdi.Şimdi suyu iyi.Yemeklerden sonra ağırlık çöküyor bazen.Dahiliye doktorum insülin gerek duymadı sürekli yüksek seyretmediği için.Ama hormonlarımın sürekli değiştiği bir dönemde olduğum için şeker takibini hep yapmamı söyledi.Evet kesinlikle doktorumun dediklerini dikkate alacağımSiz evde şeker ölçümü yaptınız mı? Yaptı iseniz değerleriniz nasıl çıkıyordu? Bana da şeker takibi yap dediler ikinci günüm değerlerin nasil geldigini merak ediyorum. Sabah ögle aksam hem aç hem tok karnina şeker ölçüyorum. Şekerin belirtisi olarak bir şey var mı mesela sizde? Gebe okulunda söylenen şeylerdense doktoru dinlemek daha iyi.
Evett ilk anlamamıştım ne olduğunu çünkü hareket gibi değil, ritmik kalp atışı gibi. Araştırınca öğrendim hıçkırık olduğunu, çok komiikGünaydın kızlar, bebişlerin hıçkırığını hissediyorsunuz değil mi