Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Evet canim ben kullaniyorum hali üzerinde ses cikarmiyor parke uzerinde hafif demiri ses yapiyor ama rahatsiz etmiyor

Memeler kucukse hayat kurtariyor tecrübemle sabit lcw kapli atlet şahane🤣

Deerma marka nemlendirici en iyisi canim ben evde de ondan kullaniyorum

Cok sukur ki hayir 🤣 ben alttan muayeneden nefret ediyorum 🤣
Memeler ne kadar küçükse 😂 ben 85b ile başladığım yolculuğuma 95d ile devam ediyorum🤦🏼‍♀️ karnımla paralel büyüyorlar, süt gelmeye başlayınca daha da büyümez inşallah. İnek gibi olacağım yakında. Aldığım 10kilonun en az 2 kilosu kesin memelere gitmiş😂😂

Aaa bunu ilk defa duydum ne alaka yani 🤷🏼‍♀️ arkadaşım bizimkini yemi doğan dönemin de kullandı ölçümler gayette doğruydu
Bak canım böyle yazıyo ilk maddede

Eklentiler

• IMG_9544.jpeg
    IMG_9544.jpeg
    155,4 KB · Görüntüleme: 39
Memeler ne kadar küçükse 😂 ben 85b ile başladığım yolculuğuma 95d ile devam ediyorum🤦🏼‍♀️ karnımla paralel büyüyorlar, süt gelmeye başlayınca daha da büyümez inşallah. İnek gibi olacağım yakında. Aldığım 10kilonun en az 2 kilosu kesin memelere gitmiş😂😂
Of ya bende senin gibiyim 🥲 memeler göbeğimle aynı oranda büyüdü 😂
Bak canım böyle yazıyo ilk maddede
Aaaa hiç duymamıştım , mantığı ne acaba 🤷🏼‍♀️

Of ya bende senin gibiyim 🥲 memeler göbeğimle aynı oranda büyüdü 😂

Aaaa hiç duymamıştım , mantığı ne acaba 🤷🏼‍♀️
Kızılötesi çalıştığı için mi acaba bilmiyorum. Böyle bi tahminde bulundum. Ya da net sonuç veremeyeceği için de olabilir ama kullanan arkadaşlarınız var ise iyi.

Kızlar bugün özeldeki doktoruma gittim.38.hafta gibi çatı muaynesi yapacağını söyledi.Gebe eğitiminde bunun saçma olduğunu söylemişlerdi.Bir de gebe eğitiminde 34.haftadan sonra bazı hareketlere başla demişlerdi.Kendi doktorum bu haftadan sonra biraz hareketlerine dikkat et ilişki olmasın erken doğumu istemeyiz dedi.Bebiş 1700 civarıymış bana zayıf geldi ama doktorum normal dedi.Şekerim olduğu için biraz dikkat etmeye çalışıyorum bu ara ceviz vs bebişe iyi gelen şeyleri tüketeyim.

Benim kızçem gündüz uyuyor gece partiliyor gece oyle boyle bi tepinmek yok hemde 😬umarim doğdugunda boyle yapmaz🤣
Benimkide öyle ya 😂 hanımefendi gündüz sakin, gece başlıyor tepinmeye, hele sabaha karşı 5 gibi bir başlıyor dışarıdan çok bariz şekilde belli oluyor tekmeleri🤤 eşim korkuyor o hareketleri dışarıdan görünce 🤭
Umarım bizimkide böyle yapmaz doğduğunda 😁

Kızlar bugün özeldeki doktoruma gittim.38.hafta gibi çatı muaynesi yapacağını söyledi.Gebe eğitiminde bunun saçma olduğunu söylemişlerdi.Bir de gebe eğitiminde 34.haftadan sonra bazı hareketlere başla demişlerdi.Kendi doktorum bu haftadan sonra biraz hareketlerine dikkat et ilişki olmasın erken doğumu istemeyiz dedi.Bebiş 1700 civarıymış bana zayıf geldi ama doktorum normal dedi.Şekerim olduğu için biraz dikkat etmeye çalışıyorum bu ara ceviz vs bebişe iyi gelen şeyleri tüketeyim.
Siz evde şeker ölçümü yaptınız mı? Yaptı iseniz değerleriniz nasıl çıkıyordu? Bana da şeker takibi yap dediler ikinci günüm değerlerin nasil geldigini merak ediyorum. Sabah ögle aksam hem aç hem tok karnina şeker ölçüyorum. Şekerin belirtisi olarak bir şey var mı mesela sizde? Gebe okulunda söylenen şeylerdense doktoru dinlemek daha iyi.

Siz evde şeker ölçümü yaptınız mı? Yaptı iseniz değerleriniz nasıl çıkıyordu? Bana da şeker takibi yap dediler ikinci günüm değerlerin nasil geldigini merak ediyorum. Sabah ögle aksam hem aç hem tok karnina şeker ölçüyorum. Şekerin belirtisi olarak bir şey var mı mesela sizde? Gebe okulunda söylenen şeylerdense doktoru dinlemek daha iyi.
Şeker ölçümü yapıyorum evet.Bana söylenilen olması gereken ölçümleri ekliyorum akşam yazan yatmadan önce olması gereken.Benim şekerimse değişiyor dikkat ettiysem yükselmiyor ama etmediysem kesinlikle yüksek çıkabiliyor.Mesela bugün kahvaltıda ek olarak pekmez yedim çok azdı ama 1 saat tokluk 158 geldi.Bana başta suyu biraz fazla gibi demişlerdi.Şimdi suyu iyi.Yemeklerden sonra ağırlık çöküyor bazen.Dahiliye doktorum insülin gerek duymadı sürekli yüksek seyretmediği için.Ama hormonlarımın sürekli değiştiği bir dönemde olduğum için şeker takibini hep yapmamı söyledi.Evet kesinlikle doktorumun dediklerini dikkate alacağım 🌺

Eklentiler

• IMG_2338.jpeg
    IMG_2338.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 26
X