Oğlumun uyku seti duruyor ama hiç kullanmadık başta battaniye sonra uyku tulumu yorgan örtülmüyor yastık kullanılmıyor başlarda babynestte yatar zaten. Alez, lastikli çarşaf, birde pike alırım isimlilerden süs niyetineBu park yatak için Alex bide nevresim.almak.lazim galiba ne aldınız siz acaba
İşbir çok öneriliyor sanırım indirimde diye mesaj gelmisti yüksekligi nasıl acabaBen işbirden kiki model aldım park yatak için ama henüz elime ulaşmadı nasıldır yorum yapamicam
Evet kısa bi dönem ilgi çekiyor kızımda baya sevmişti dönencesini minikkenDönence olunca biraz ise yariyormus gene bebeğin ilgisi için
Stok gelmis miMadre aldım şuanda sitesinden çok şükür
Yoyko aldım 70x110İşbir yada yataş alacağım canım. Sen hangi marka park yatak aldın? Bide ölçüsi ne? Ben elele madre yada kanz almayı planlıyorum.
Canım ben elele yada kanz düşünüyorum ama bilemedim tabi neye göre karar vermem gerektiğini. Ölçü olarak ne alacaksınız?
Teşekkür ederim kuzum valla oğluşumun adını görünce üstünde dayanamadım fiyatıda baya uygunduŞimdi satılmıştır yazısını gördüm umarım bizden birisi almıştır düşüncesiyle guruba girdim ve mesajını görünce acayip mutlu oldumgüzel günlerde kullansın can gelince resim atarsın bize De
Nasıııl stok açmışlar mıMadre aldım şuanda sitesinden çok şükür
Yoykonun hangi modeli bu kuzum? Gülegüle kullanınYoyko aldım 70x110
Görüntü olarak cok icime sindi
Exclusive Comfort 8 İn 1 diye geciyor canım tesekkur ederizYoykonun hangi modeli bu kuzum? Gülegüle kullanın
Gri siyah olan var ben şimdi aldimStok gelmis mi
Bn de onu arastiriyorumKızlar elele madre alanlar kaç boyutunda çarşaf aldınız
Gri siyah olandan aldım şimdi canım diğer iki renk yok bı bak istersenNasıııl stok açmışlar mı
Bakıyorum hepsine tükendi yazıyo allah allahGri siyah olandan aldım şimdi canım diğer iki renk yok bı bak istersen
Evet bende baktım şimdi canım ama ne surekli baktım bütün renklerine ara sıra stok geliyo bilgij olsun olsun ilkinde alicaktim adresi girdim stok bitti sonradan bidaha yakaladım hemen kart girdim adres kaydet ara sıra takip et bir renk geliyorBakıyorum hepsine tükendi yazıyo allah allah
Yaaa sürekli bakıyorum aslında günde 5 6 defa ama şans işte. Tamam kuzum sağol güle güle kullanın sizdeEvet bende baktım şimdi canım ama ne surekli baktım bütün renklerine ara sıra stok geliyo bilgij olsun olsun ilkinde alicaktim adresi girdim stok bitti sonradan bidaha yakaladım hemen kart girdim adres kaydet ara sıra takip et bir renk geliyor
Evdeki kaç cm biliyor musunuz ? 8-9 cm , sert ve yüzey kaplaması doğal kumaşlı olanlar öneriliyorYenidogan icin daha ince öneriyorlar sanki dimi evde bi tane var yataş sanırım oğlum kullanıyor şuan ama 6.7 aya bırakır yüksek, bunun icin daha ince mi alsam
Çok sağol canımYaaa sürekli bakıyorum aslında günde 5 6 defa ama şans işte. Tamam kuzum sağol güle güle kullanın sizde
Kahvaltıda tost ekmeği oluyor ya minik dilim onunla tost, yumurta, peynir ve zeytin yedim. Ama üzerine biraz lavaş ekmek kaçırdım galiba.Kahvaltıda ne yedin dikkat etmiş miydin?Doktor bana dedi ki şekerin sen çıkınca hissetmeyebilirsin.
Kızlar benim şekerim 168lerden hatta bi ara 192 de oldu bu hafta. İki gündür dikkat ediyorum yediklerime sıfır şekerle hayatıma devam etmeye çalışıyorum 130 a düştü tokluk kan şekerim. Bir parça meyve de yesem hemen yükseliyor o yüzden meyve de yemiyorum iyice dengelenene kadarKahvaltıda ne yedin dikkat etmiş miydin?Doktor bana dedi ki şekerin sen çıkınca hissetmeyebilirsin.