Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Bu park yatak için Alex bide nevresim.almak.lazim galiba ne aldınız siz acaba
Oğlumun uyku seti duruyor ama hiç kullanmadık başta battaniye sonra uyku tulumu yorgan örtülmüyor yastık kullanılmıyor başlarda babynestte yatar zaten. Alez, lastikli çarşaf, birde pike alırım isimlilerden süs niyetine

Yoyko aldım 70x110
Görüntü olarak cok icime sindi

Eklentiler

• IMG_8927.jpeg
    114,4 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_8928.jpeg
    121,2 KB · Görüntüleme: 42
Teşekkür ederim kuzum valla oğluşumun adını görünce üstünde dayanamadım fiyatıda baya uygundu yarın kargoya vericek bakalım gelince resim atarım

Bakıyorum hepsine tükendi yazıyo allah allah
Evet bende baktım şimdi canım ama ne surekli baktım bütün renklerine ara sıra stok geliyo bilgij olsun olsun ilkinde alicaktim adresi girdim stok bitti sonradan bidaha yakaladım hemen kart girdim adres kaydet ara sıra takip et bir renk geliyor

Yaaa sürekli bakıyorum aslında günde 5 6 defa ama şans işte. Tamam kuzum sağol güle güle kullanın sizde

Yenidogan icin daha ince öneriyorlar sanki dimi evde bi tane var yataş sanırım oğlum kullanıyor şuan ama 6.7 aya bırakır yüksek, bunun icin daha ince mi alsam
Evdeki kaç cm biliyor musunuz ? 8-9 cm , sert ve yüzey kaplaması doğal kumaşlı olanlar öneriliyor

Kahvaltıda ne yedin dikkat etmiş miydin?Doktor bana dedi ki şekerin sen çıkınca hissetmeyebilirsin.
Kızlar benim şekerim 168lerden hatta bi ara 192 de oldu bu hafta. İki gündür dikkat ediyorum yediklerime sıfır şekerle hayatıma devam etmeye çalışıyorum 130 a düştü tokluk kan şekerim. Bir parça meyve de yesem hemen yükseliyor o yüzden meyve de yemiyorum iyice dengelenene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…