Şimdi satılmıştır yazısını gördüm umarım bizden birisi almıştır düşüncesiyle guruba girdim ve mesajını görünce acayip mutlu oldum güzel günlerde kullansın can gelince resim atarsın bize De
Evet bende baktım şimdi canım ama ne surekli baktım bütün renklerine ara sıra stok geliyo bilgij olsun olsun ilkinde alicaktim adresi girdim stok bitti sonradan bidaha yakaladım hemen kart girdim adres kaydet ara sıra takip et bir renk geliyor
Evet bende baktım şimdi canım ama ne surekli baktım bütün renklerine ara sıra stok geliyo bilgij olsun olsun ilkinde alicaktim adresi girdim stok bitti sonradan bidaha yakaladım hemen kart girdim adres kaydet ara sıra takip et bir renk geliyor
Yenidogan icin daha ince öneriyorlar sanki dimi evde bi tane var yataş sanırım oğlum kullanıyor şuan ama 6.7 aya bırakır yüksek, bunun icin daha ince mi alsam
Kızlar benim şekerim 168lerden hatta bi ara 192 de oldu bu hafta. İki gündür dikkat ediyorum yediklerime sıfır şekerle hayatıma devam etmeye çalışıyorum 130 a düştü tokluk kan şekerim. Bir parça meyve de yesem hemen yükseliyor o yüzden meyve de yemiyorum iyice dengelenene kadar