• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 89 40,3%
  • erkek

OY: 114 51,6%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    221
Kesinlikle her kelimeye katılıyorum. Bende özlüyorum ama bu yüzden suçlu hissetmiyorum çünkü zaten elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum bebeğim için🥰 bir gün dönüp baktığımızda da zaman ne çabuk geçmiş diyeceğiz o zamanda bu anlarımızı özleyeceğiz 🥹
O kadar haklısın ki.Zaman gerçekten çok çabuk geçiyor o an yaşarken hissedemiyoruz belki ama baksana 3 ay oldu neredeyse.Her anın tadını çıkarmak lazım ama gerçekçi de olmak gerekirse bizi zorluyorlar ama tatlılar🥰

En guzelini yapmissin valla,bende evde tekken bebek gormeye gelenlere bir tatli alip kahve yapiyordum yetmese de bana gore yeterdi.Cay kahve daha rahat oluyor,yemege de kimse gelmeyiversin gercekten cocukla zor dusunsunler.Herkese de cagirmicam kimseyi dedim kocama da ogrettim bakalim bundan sonra dikkat eder umarim.Naz nasıl büyüdü mü uykuları nasıl oldu?😍
Buyudu valla 3 aylik oldu gunduz uykusu yok gibi ya ama gece 2-3 saatte bir uyaniyor. Yoruyo biraz beni hrnuz bi rutin olusturamadik. Siz nasilsiniz nasil gidiyo .

Back