Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    110
Evet benim ilk :) Benim eşim de evden çalışıyor dolayısıyla şu an için oynayacak iki kisi var kızımla, her molasinda gelip ilgileniyor. Gerçi yavrum hep bana bakıyor, beni istiyor. Eşim kıskanıyor çok, ne yapsa olmuyor. Hani kız çocukları babaya düşkündü falan diyor 😂 dedim ona daha var.
Senin kıskanarak bakacağın günlerde gelecek . Benimki babasına neler diyor bir bilsen. 2 yıldır kuaför bile konuştu sakallarını bile kestirtmio kısaltıo garibim. Seni öyle beğenmiyorum diye ağlıyor. 😀

Senin kıskanarak bakacağın günlerde gelecek . Benimki babasına neler diyor bir bilsen. 2 yıldır kuaför bile konuştu sakallarını bile kestirtmio kısaltıo garibim. Seni öyle beğenmiyorum diye ağlıyor. 😀
Ay görece daha iyiyim ama pzt salı cidden ben hasta olduğum için ateşim vs de çıktı zor geçti ama şimdi daha iyiyim yarınki kontrolse doktor kızım için de iyileşti bitti bu iş derse aşırı rahatlayacağım. Valla annelikte level atladım. Yapamam edemem dediğim her şeyi yapabileceğimi gördüm😅

Tag
Tahmini ne zaman olur bu surec ? Söyleyeyim de sevinsin garibim 😂 internette denk geliyorum sakalını kesen babaya çocukların tepkileri çok fena oluyor 😁

Ay görece daha iyiyim ama pzt salı cidden ben hasta olduğum için ateşim vs de çıktı zor geçti ama şimdi daha iyiyim yarınki kontrolse doktor kızım için de iyileşti bitti bu iş derse aşırı rahatlayacağım. Valla annelikte level atladım. Yapamam edemem dediğim her şeyi yapabileceğimi gördüm😅
Hadi gecmis gitmis olsun simdiden. Kotu bir deneyim olarak kalsin bu da. 🤗

Çok daha iyiyi evimizdeyiz öksürükler baya azaldı tedavi devam yarın kontrolü var bakalım umarım her şey çok iyidir

Biz hastalıktan kilo bile verdik, sizin bebişte rahatsızlanmıştı ne kadar güzel emse bile içeride bi savaş var normal. Doktorum da bana öyle dedi kilosuna takılma şu am iyileşince geri alır dedi
Çok şükür sevindim.Yaa bende sabah beri takıyorum kilosunu.Hemen kuruyemiş hurma aldırttım.Bestlak başladım.Benim zaten sütüm su gibi az almasını tahmin ediyordum malesef.İnşallah topsrlarız da bebişlerimizi sağlıklarına kavuşurlar

Tag

Tahmini ne zaman olur bu surec ? Söyleyeyim de sevinsin garibim 😂 internette denk geliyorum sakalını kesen babaya çocukların tepkileri çok fena oluyor 😁
O tepkileri yaşıycan 6.7 aylık oldu mu her traşta yabancı sanıp ağlıycak. Eşim sakalını kapatır biraz konuşur sever öyle açardı gene ağlardı. Benimki benimle bağını koparfığında babacı oldu . 2 yaşından sonra başlıyor süreçleri

Çok şükür sevindim.Yaa bende sabah beri takıyorum kilosunu.Hemen kuruyemiş hurma aldırttım.Bestlak başladım.Benim zaten sütüm su gibi az almasını tahmin ediyordum malesef.İnşallah topsrlarız da bebişlerimizi sağlıklarına kavuşurlar
hurma sütün yağlan masını sağlıyor mu

İnanki annelik güç demek. Küçücük dikişli pipiye dokunamam edemem diye ağlarken şimdi tüm bakımını yapıyorum. Duşta hafif masaj bile yaptım. Diyorum ya mecbur kalındı mı yapımayacak hiç bir şey yok. Daha zor zamanların olacak ne kadar güzel baş edeceğini göreceksin. Söz konusu evlat olunca yapamam dediğin herşeyi yapıyorsun. İnşallah kızın da iyi olcak merak etme bebek bunlar hasta ola ola büyüyecektir. Her yabancı mikroba hastalanıp bağışıklık kazanacaklar. Kızımı ilk kreşe verdiğimde kesintisiz hatırlıyorum da her hafta her hafta hasta olurdu. İşten artık utanarak çıkıyordum. Bu sene ilk okula gidecek İnşallah bağışıklığı kuvetlenmiştir hasta olmaz.

Back
X