Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Kızlar konuşulmuştu sanırım park yatak siparişi verdim içine yatak alacağım ne aldınız ve kac cm olması gerekiyor
Ben kızımda Kanz withme2 almıştım. İçine de park yatak çok ince gelmişti gidip isbirden baya normal yatak yaptırmıştım ama sonra çok pişman oldum yüksek olduğu için 1 yaşında dışarı atmaya başladı kendini. O nedenle ince bir yatak almanızı tavsiye ederim
Ben olsam gebelik başından bu yana beni takip eden ve hikayemi bilen doktorumun sözünden çıkmazdım

Tam tersine beni de ordan yakaladilar. Tek urun 6272718 fonksiyon diyince benim gozler
Bemde 2 gün önce mağazasına gittim inceleyeyim diye. Ordaki çocuk gereksiz olduğunu söyledi. yani bi müzikli dönence bi ekstra anakucağı için okadar para ödemeye gerek yok diyince ben yine madreye döndüm anakucağı zaten maks 3 ay yatar küçük. Işığıaz geldi bana ama karanlıkta daha mı çok olur bilemiyorum. Dönencenin titreşimi var bunun çocuğa ne faydası olur bilemiyorum. En büyük artısı iskeletinin diğerlerinden bi tık daha sağlam olması bence. Birde xl 70x120 güle güle kullanın

Dönence olunca biraz ise yariyormus gene bebeğin ilgisi için

Kızlar bebeğinin ismi can olan varsa , rakunbaby sayfasının elimde kalan ürün varmış 350 tl ye verecekler. Bence çok uygun

Eki Görüntüle 3503383
Bugun oglum kardesimin ismi can olsun dedi.bebek cani cok seviyor yas 4 bu arada uzgunum dedim biz baban ile coktan karar verdik kizimda triplere girdi bize hic sormayin zaten diye

Elele madre aldım ben şuanda sitede hemen bir renk stok gelmiş galina

Madre aldım şuanda sitesinden çok şükür

Yenidogan icin daha ince öneriyorlar sanki dimi evde bi tane var yataş sanırım oğlum kullanıyor şuan ama 6.7 aya bırakır yüksek, bunun icin daha ince mi alsam

Hangi park yatağı aldın canım ben hala alamadım park yatak karar veremedim
Ben çok araştırdım ya kac haftadır icime sinen yoyko oldu en sonunda. Elele ve yoyko arasındaydım elele de stok yoktu birde yoyko renk olarak daha hoşuma gitti naylonumsu görüntü yok keten her yeri

Çok teşekkür ederim. Şimdi kahvaltıdan bir saat sonra ölçtüm şekerim 180 çıktı. Doktor 180'i geçerse gel gibi bir şey demişti de ben kendimi gayet iyi hissediyorum.
Kahvaltıda ne yedin dikkat etmiş miydin?Doktor bana dedi ki şekerin sen çıkınca hissetmeyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…