Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Burda arkadaşlar Biodermanın atopik ciltler için kremini önermişlerdi ondan aldım ben iyi geldi bize. Alerji doktoruna danışıp deneyebilirsiniz.
2 tane yenidoğan eldivenli tulumu vardı onlarla idare etmiştik geceleri özellikle şimdi küçük geliyorlar mecbur eldiven takıyorum. Tırnaklarını her fırsatta törpülüyorum o kadar hızlı uzuyorlar ki sürekli yüzünü çiziyor.

Ben gaz sorunh için aldım 15 gunlukken cok iyi geldi sorun kalmadı kusmalarda oluk gibi olmadığı müddet normal demişti doktoru
Bizimkinin sürekli ağzına geliyo içtikleri. Dün 2 kez tıkandı nefes alamadı birinde. Çok korktum. Şurup içiyorduk ama maflora da başladım şimdi. İnş iyi gelir

Ellerini keşfetmeye başladılar ben eldiven takmıyorum artık

Biz 5martta aldık 2350tlydi.bide tandiik eczane.
Ozaman farklı eczanelere mi sormak lazım canım ikisini beraber mi alsam bende 4hafts sonra ikinci yapılıyor
4hafta sonra yapılmıyor kuzum.2 ila 4.aylarda yada 3 ila 5. Aylarda yapılıyor.ben 2ay arası die biliyorum.ben 3.ayda yaptırdık çünkü sağlık ocağı asimiz yoktu.digerini de Mayıs'ta yaptircaz yani 5.ayda.oglumu da öyle yaptık.
Okul öncesi çocuklarda hem de yaratıcılıklari gelişiyor bu kitaplarda.okulda okuma saatimiz oluyordu.çoğunluk okumayi bebelerime bırakıyordum ve sesli bı şekilde okumalarını istiyordum.resimlere bakarak kendilerince tahminde bulunup okur gibi yapıyorlardı.bayiliyorum okurmus gibi yapmalarına.
Oğlumda 4.ayda denemiştim .yeğenimin vardı onda denedik baktım ilgisini çekiyor bizde aldık. Piyanolu almıştık.kizimda denemedik henüz yarın tam 3 buçuk aylık olcaz inşallah duzeltmeli hesaplarsak 2 buçuk ayligiz.
Kuzum coraplarindan takabilirsin ellerine.ben oğlumda da şuan kızımda da çorap taktım ellerine ama bı iki haftadır takmıyorum artık.

Ellerini keşfetmeye başladılar ben eldiven takmıyorum artık
Ellerini keşfetti on yüzden hep yüzünde emerken de memeyi çok tutuyor.
Bana ve kendine zarar veriyor eldivensiz

Ellerini keşfetti on yüzden hep yüzünde emerken de memeyi çok tutuyor.

Bana ve kendine zarar veriyor eldivensiz
Evet canım bizimkide yni yüzünü gözünü kanatıyor kesiyorum tirnaklsri bide torpuluyorum hemen üzüyor eller ağızda bide artık

Banyo yaptırana kadar hiç elimi sürmedim korkudan 5 gün boyunca altını temizlerken pipisinin etrafını dikkatlice hep sildim degmesin pamuk diye banyo da hafiften dokunarak yikamistim

Kızlar atak haftalarını birebir yaşıyor musunuz? Siz de durumlar nasıl oluyor nasıl atlatıyorsunuz zorlu günleri merak ediyorum.Atak haftalarindan bağımsız en başından beri bizim bebek sürekli huysuz ağlamaklı. Belli bir dönem problemi gaz olarak gördük şimdi şükür damlaydı masajdı özel yağlardı derken o problemi aştık sayılır. Üstüne reflümüz vardı devamlı kusuyorduk. Şu sıralar o da azaldı ama ağlamalar azalmıyor. Ağlama dediğim de normal ağlama değil böyle yeri göğü inletiyor kucağıma almazsam hele morarircasina sesi kısılırcasina ağlıyor.Gözünü açar açmaz ağlıyor emzirip altını değiştirsem de yine de devam ediyor. Mutlu bir bebek değil ya hiç nerde hata yapıyorum anlamış değilim doğrusu. Bebeği böyle olan var mı?

Kızlar bizim bebe memede uyuyor yatağa koyuyorum geri uyanıyor yeni ataklarami geçtik acaba kaç gündür hersey guzldi ,2 buçuk aylık olduk ne den böyle oldu

Biz 2 buçuk aylik olduk iyiydi bugun gene huysuz gazını var anlamadım

Biz 2 buçuk aylik olduk iyiydi bugun gene huysuz gazını var anlamadım
12. hafta atağı var biz onu yaşadık 3 4 gün sürdü belki sizde de erken başlamıştır. Ben de anlayamadım valla bir gün iyiyse diğer gün kötü günü gününe uymuyor

Kızlar bizim bebe memede uyuyor yatağa koyuyorum geri uyanıyor yeni ataklarami geçtik acaba kaç gündür hersey guzldi ,2 buçuk aylık olduk ne den böyle oldu
Bizim de pazar günü 2. Ayımız bitecek bu gün bi deli deli hareketler gündüz max 20 dk uyumalar yaptı 3/4 kez. Onun dışında hiçbir pozisyonda durmak istemiyo. Juno- ana kucağı- kucak- koltuk- beşik hepsini denedik. Hepsinde 10 dk sonra basıyo çığlığı. Atak haftası mı bilmiyorum ama atak saati bile zor
Kolik olabilir mi bebeğiniz? Arkadaşım da aynı bunun gibi mutsuz benim çocuğum diye ağlıyodu ama 90 gün dolup 91. Güne uyandığımda bambaşka bir çocuğum oldu diyodu. Şu an inanılmaz güleç ve sakin bir bebek. Sanırım az daha sabır gerekecek

12. hafta atağı var biz onu yaşadık 3 4 gün sürdü belki sizde de erken başlamıştır. Ben de anlayamadım valla bir gün iyiyse diğer gün kötü günü gününe uymuyor
Atak haftasını nasıl hesaplıyorsunuzm doğduğu gün mü doğması gerektiği gün mü

Gundz artık kısa kısa uyuyorlar evet ilerleyen haftalarda belkide hiç uyumicaklar

Sanırım kolik çünkü ortada hiçbir sebep yokken de o huysuzluk devam ediyor. Herkes 4. ayda geçer diyor umarım biter. 90 gün olmamıza da 2 gün kaldı bakalım yeni bir güncelleme olacak mı merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…