Ben baby me marka leke çıkarıcı kullanmıştım oğlumda iş görüyordu yaniNeyse ebebekten leke çıkarıcı alırız en kötü ya
Aynen o güzeldi kaka lekesi bırakmıyor kıyafetlerdeBen baby me marka leke çıkarıcı kullanmıştım oğlumda iş görüyordu yani
Teşekkürler kuzumKızlar biz bugün gebe okuluna gittik orada doğum ağrısı ve yalancı kasılma arasındaki farkı anlattılar. Slaytı ekliyorum burayada
Eki Görüntüle 3503268
Ben sevdim valla sutyenden daha iyi ayriyeten sütyen takmiyorsun ama aldığın atlete bağlı.bazi atletler düz sadece çıtçıtlı okadar.ben oğlumda aldığımda bildigin sütyen seklindeydi ve bide sütyen takmama gerek yok .şuan bile giyiyorum atletiKızlar sizce emzirme atleti kullanışlı olurmu sizce
içerik iyi die alıyordum yılların markası sonuçta ama bsye garanti veremezsin ki.Dalin içerik olarak nasıl
Bende oğlumda duru granül kullanmıştım. Bu sefer yine onu mu alsam farklı mı alsam bilemedim
Bi bakim onada
37de yapıyor Dr genelde.bende tam yaptıracakken kendimi çektim Dr direk sezaryen dediİlk gebeliğimde 37. Haftada çatı muayenesi yaptı doktor, sezaryene karar verdi
Amin kuzum inşallahGüzel haberler alırsın inşallah canım yarın
Ben de BABYMALL den bebek arabası alıp hb de daha uyguna bulunca aynı gün daha kargoya çıkmadan iade ettim 10 gün sonra iade gerçekleşti. Kasım indirimi dolayısıyla yoğunluk var bence sorun olacağını sanmıyorum.Kızlar babymall denen siteden ürün iadesi yaptım geç getirdiler diye. ücreti iade etmediler. ya etmezlerse bi suru şey almıştım
Bende e bebek indirimde aldım sevindim işe yaramasınaBen baby me marka leke çıkarıcı kullanmıştım oğlumda iş görüyordu yani
Evet canim ben kullaniyorum hali üzerinde ses cikarmiyor parke uzerinde hafif demiri ses yapiyor ama rahatsiz etmiyorLady Luck canım elele sen mi kullanıyordun sallanırken ses çıkarıyor mu kumaşı nasıl ketenimsi mi yoksa poşet gibi mi hışırtılı
Memeler kucukse hayat kurtariyor tecrübemle sabit lcw kapli atlet şahaneKızlar sizce emzirme atleti kullanışlı olurmu sizce
Deerma marka nemlendirici en iyisi canim ben evde de ondan kullaniyorumKızlar selam biz yarın 30 haftalık oluyoruz inşallah heyecan başladığı zaman yaklaştıkça bebeğin odası için Havva nemlendirme makinesi ve odasının kapısı için isimlik düşünüyorum yaptıran varsa bana fikir olması açısından paylaşabilir mi ya da nemlendirici alan varsa paylaşabilir mi
Cok sukur ki hayirKizlar sezeryan olcam ben çatı muayenesi olmuyo dimi?
Ben de sen yazdıktan sonra baktım şu an haftada göre 30 mm olmalı en az. Biraz düşmüş galiba. Bence sen doğru biliyorsun.Ay bunu konuşmamıştık sanki. 25 mm altı risk 25-30 mm arası ise kontrol gerektiriyor diye biliyorum. Bir şey demediler mi bununla ilgili ? Ya da belki 3. Trimester için bu benim bildiklerim geçerli olmayabilir.
Günaydın. Hiç hickirik hissetmedim acaba oluyor da ben mi anlamadım?Günaydın kızlar, bebişlerin hıçkırığını hissediyorsunuz değil mi
Oluyordur muhakkak kalp atımı gibi pıt pıt atıyor kısa da sürmüyor öyle bi kaç dk sürerGünaydın. Hiç hickirik hissetmedim acaba oluyor da ben mi anlamadım?
Günaydınnn dün ilk kez hissettim. Yaklaşık 45 dk sürdü çok komiktiGünaydın kızlar, bebişlerin hıçkırığını hissediyorsunuz değil mi
Oluyor öyle evet. Büyük sert tekmeler dışında art arda aynı yerde pit pıt atıyor.Oluyordur muhakkak kalp atımı gibi pıt pıt atıyor kısa da sürmüyor öyle bi kaç dk sürer
Evet hissediyorum canımGünaydın kızlar, bebişlerin hıçkırığını hissediyorsunuz değil mi
ewt aynı düzenli aralıklarla olınca fark ettim bnde ritmik gidiyor hareketlerGünaydın kızlar, bebişlerin hıçkırığını hissediyorsunuz değil mi
8-9 cm olması öneriliyor. Benim araştırmalarım sonucu işbirin sünger kalitesi daha iyi olduğu için işbir daha çok öneriliyor. Ama yataş alanda çok var. Işbirde arya ve coco modellerine bakabilirsinKızlar konuşulmuştu sanırım park yatak siparişi verdim içine yatak alacağım ne aldınız ve kac cm olması gerekiyor