Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Kızlar sizce emzirme atleti kullanışlı olurmu sizce
Ben sevdim valla sutyenden daha iyi ayriyeten sütyen takmiyorsun ama aldığın atlete bağlı.bazi atletler düz sadece çıtçıtlı okadar.ben oğlumda aldığımda bildigin sütyen seklindeydi ve bide sütyen takmama gerek yok .şuan bile giyiyorum atleti

Dalin içerik olarak nasıl

Bende oğlumda duru granül kullanmıştım. Bu sefer yine onu mu alsam farklı mı alsam bilemedim

Bi bakim onada
içerik iyi die alıyordum yılların markası sonuçta ama bsye garanti veremezsin ki.
İlk gebeliğimde 37. Haftada çatı muayenesi yaptı doktor, sezaryene karar verdi
37de yapıyor Dr genelde.bende tam yaptıracakken kendimi çektim Dr direk sezaryen dedi
Güzel haberler alırsın inşallah canım yarın
Amin kuzum inşallah sağolasin

Kızlar babymall denen siteden ürün iadesi yaptım geç getirdiler diye. ücreti iade etmediler. ya etmezlerse bi suru şey almıştım
Ben de BABYMALL den bebek arabası alıp hb de daha uyguna bulunca aynı gün daha kargoya çıkmadan iade ettim 10 gün sonra iade gerçekleşti. Kasım indirimi dolayısıyla yoğunluk var bence sorun olacağını sanmıyorum.

Lady Luck canım elele sen mi kullanıyordun sallanırken ses çıkarıyor mu kumaşı nasıl ketenimsi mi yoksa poşet gibi mi hışırtılı
Evet canim ben kullaniyorum hali üzerinde ses cikarmiyor parke uzerinde hafif demiri ses yapiyor ama rahatsiz etmiyor
Kızlar sizce emzirme atleti kullanışlı olurmu sizce
Memeler kucukse hayat kurtariyor tecrübemle sabit lcw kapli atlet şahane
Deerma marka nemlendirici en iyisi canim ben evde de ondan kullaniyorum
Kizlar sezeryan olcam ben çatı muayenesi olmuyo dimi?
Cok sukur ki hayir ben alttan muayeneden nefret ediyorum

Ay bunu konuşmamıştık sanki. 25 mm altı risk 25-30 mm arası ise kontrol gerektiriyor diye biliyorum. Bir şey demediler mi bununla ilgili ? Ya da belki 3. Trimester için bu benim bildiklerim geçerli olmayabilir.
Ben de sen yazdıktan sonra baktım şu an haftada göre 30 mm olmalı en az. Biraz düşmüş galiba. Bence sen doğru biliyorsun.

Kızlar konuşulmuştu sanırım park yatak siparişi verdim içine yatak alacağım ne aldınız ve kac cm olması gerekiyor

Kızlar konuşulmuştu sanırım park yatak siparişi verdim içine yatak alacağım ne aldınız ve kac cm olması gerekiyor
8-9 cm olması öneriliyor. Benim araştırmalarım sonucu işbirin sünger kalitesi daha iyi olduğu için işbir daha çok öneriliyor. Ama yataş alanda çok var. Işbirde arya ve coco modellerine bakabilirsin yataşta da genelde cottony modeli alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…