Merhabalar bı okul öncesi öğretmeni olarak çocuk edebiyatı en sevdiğim alan ve oğlumda da uygulayıp memnun kaldığım bı şeyden bahsetmek istiyorum

Öncelikle doğduğu andan itibaren bu hemen hemen hepimizin aldığı zeka kartlarını kullanmıştım beşiğinin kenarlarına koyuyordum ya da sırt üstü yatırdığım zaman göz takibi yapıyordum
Sonrasında ilk olarak bu tarz kitaplar almıştım. Hiç deforme olmadılar elimizde her yere gezdirdik mama sandalyesinde sürekli elindeydi gece uyurken sürekli okudum hatta eşim ve ailem küçücük çocuk ne anlar kitap okuyorsun falan diye dalga geçerlerdi ama sonra onlar da gördü ki oğlum inanılmaz bir kitap aşığı oldu biraz büyüdükten sonra kitaplıktan kendi getirip kitapları bana oku demeye başladı.
Hareketli kitaplar serilerinden de almıştık fakat onlar çok çabuk yırtıldılar ama öneririm iş bankası'nın hareketli kitaplar serisi çok güzel daha sonra interaktif kitap dediğimiz çocuğu da aktif bir şekilde tutacak kitaplar öneririm özellikle bu tavşancığın beni yatağına yatırır mısın kitabı bizim yıllardır uyumadan önce okuduğumuz bir kitap oldu
Özellikle erkek çocuklarının çok seveceği ama tabii ki de şu an kızım oldu onda da kullanacağım tekerlekli kitaplar seti içinde mani gibi dörtlükler var ve oğlum 2 yaşındayken kendisi sayfaları çevirip artık ezberlemişti onları okuyor gibi yapıyordu Çok eğlenmiştik o zamanlar.
İlk kitaplar bunlar olabilir daha sonra konulu ve hikayeleri kitaplara geçiş yaparız İlk 2 yıl özellikle dikkat süreleri çok çok kısa olduğu için interaktif ve hareketli kitaplar tercihiniz olsun