2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    265
Kizlar bebisleriniz emekliyor mu? Bizimkinde tik yok yoruluyor hemen
Denemiyor bile🥴
Ayaklarinin ustune bastirinca cok mutlu ama
Direkt yuruyecek mi acaba 😁

kızlar bu ne sakinlik hadi toplanın benim kız durmuyor emekliyor gidiyor durduramıyorum sizlerde ne var ne yok benimki erken yürüyecek gibi 😂

2 haftadır bizde bu durumdayiz nerdeyse günde toplam 4 5 saatlik uyku uyuyor sürekli ya meme ya kucak istiyor indirdigim an fal taşı gibi acıyor gözlerini gaz sorunumuz da cabası tabi. Vicol doye gaz damlasına başladık rahatlattı çocuğu şükür en azından ıkinması yarı yarıya indi. Galiba atak haftasinda
Kaç damla seklinde kullandığınız damlayı. Doktor mu önerdi acaba

Merhaba kızlar ☺️ 4 ocakta doğumumun gerçekleşti şükürler olsun sağlıklı bir kızımız oldu. Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin harika bir duygu gerçekten ❤️ gelelim doğum sonrası döneme… 5 gün oldu en zorlandığım şey meme ucu yaraları ve sezaryen sonrası ağrılarım oldu. Ağrılar üç günde azaldı ama ilk gün dayanılmazdı diyebilirim ilk kez ameliyata giriyorum ve kesi dikiş yerlerimden ayağa kalkmak eziyet oldu. Sütüm istediğim gibi gelmedi başta hemşireler mama takviyesi yapmazsak sarılık gelişir demelerine rağmen direndim ve ikinci günde sarılık emareleri başlayınca inadımın yersiz olduğu görüp anne sütüne en yakın dedikleri Hipp1 organik combiyotik şeker içermeyen mamadan günde 3 defa almak kaydıyla başladık. Bu sırada moralim çöktü iki gün hiç uyumadım diyebilirim. Bir sürü takviye gıda vs derken şükürler olsun bugün sarılık çok azalmıştı ve dönüşü olmayan bir yola girmedik mama ➕ anne sütü sayesinde. Sağım yağmak sütü çok arttırıyor. Elektrikli Lansinoh pompadan almıştım iyi ki almışım. Onun sayesinde hem sütümün ne kadar ölçüde geldiğini anlıyorum hem de sağ meme ucum aşırı acıyor dayanılmayacak düzeyde onu ordan sağıp veriyorum. Soldan emziriyorum çoğunlukla. Bir de mama takviyesi veren anneler için enjektör dışında bir önerim var. Phlips aventin yeni çıkan bir biberonu var. Bebek sadece memeden çektiği gibi çektikçe mamayı veriyor dolayısıyla meme reddi gibi bir durum yaşamak mümkün olmuyor. Ben sağdığım sütü de mamayı da onunla veriyorum. Biberonu ters tutun akmıyor sıvılar. Sadece bebek çekince meme gibi sütü gönderiyor. Fiyatı biraz yüksek 600 tl gibi bir rakama aldık ama hayat kurtarıcı gerçekten. Adı Phılıps avent Natural Response biberon. Benim beş günlük görünen ama bana baya bir zor gelen annelik dönemimden önerilerim bu kadar 🤗İşine yarayan birileri olur diye yazmak istedim. Hepimize çok güzel bir annelik meleklerimizle uzun ömürler diliyorum. 🍀👼🏻🪽
Bu biberondan bende aldım üzerinde 2 damlacıklı gösteren emzik vardı ben syrıca tek damlalı olanıda aldım ancak iki başlıkla denedim lakin 60 cc mana yine 60 kalıyor dakikAlarca emsede sanki hiç mama vermiyor siz nasıl kullandınız kaç damlacıklı ile veriyodynuz yenidoğan döneminde şuan 27 günlük bebeğim anne aütüde içiyor beni bırakmasın diye almıştım bunu bi dünya da para 😨

kızlar bu ne sakinlik hadi toplanın benim kız durmuyor emekliyor gidiyor durduramıyorum sizlerde ne var ne yok benimki erken yürüyecek gibi 😂
Ben de uzun zamandır girmiyordum kimse kalmamış.😄 Bizimki komando gibi sürünerek ilerliyor. Tutunarak kalkmaya çalışıyor.Henuz yürüme çalışması yok.

X