Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Canım mastite doğru gidiyor olabilirsin. emzirdikten sonrs göğüslerini sağıp boşalt. Böyleliklehem daha fazla süt üretimi olur hemde sertlik yaşamazsın.

Maşallah canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bende doktordan geldim kızlar açılmam 5 cm olmuş 3800 gözüküyor bebek doktor yarın yatıralım kafa ve kilodan iyice zorlanırsın gelmezse sezaryene dönebilir dedi
Hadi sağlıcakla al kucağına inşallah canım

Ben hala buralardayım normal dogumu bekliyorum sizi sessiz takip ediyorum merak etme canım sana da ben dua ederim inşallah sen ve gününü bekleyen diğer arkadaşlar da güzel haberlerini verirler su gibi gelir gecer

Ben hala buralardayım normal dogumu bekliyorum sizi sessiz takip ediyorum merak etme canım sana da ben dua ederim inşallah sen ve gününü bekleyen diğer arkadaşlar da güzel haberlerini verirler su gibi gelir gecer
Allah razı olsun canım eksik olma allah sanada sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Canım mastite doğru gidiyor olabilirsin. emzirdikten sonrs göğüslerini sağıp boşalt. Böyleliklehem daha fazla süt üretimi olur hemde sertlik yaşamazsın.
YaaNe kadar sağmam lazım süt bitiyor mu bi yerde yoksa belli bir zaman mı tutmalıyım

Ben de hala buralardayım kızlar. Normal doğumu bekliyorum. Herkesin Allah yardımcısı olsun. Bugün muayenede 3 cm açılma çıktı. Sancı yok, acı yok hala. Bebek hareketli, kafası biraz yanda tam kanalda değil. Yürüyüş, pilates topu vs ile kanala girmesine çalışacağım bakalım. 3 güm sonra tekrar kontrole çağırdı.

Evet herkes mutlu bir şekilde kavuşup sessizlessin:) daha sonra bebeklerimiz hakkında grubumuz devam etsin

Aaa ilk defa duydum sancısı bir şekilde mi.o kadar açılma olmuş

Bende doktordan geldim kızlar açılmam 5 cm olmuş 3800 gözüküyor bebek doktor yarın yatıralım kafa ve kilodan iyice zorlanırsın gelmezse sezaryene dönebilir dedi
4000 un üstünde de rahat doğum yapanlar var acilman da gayet güzel.insallah hiç sezaryen a kalmaz.

Merak etme dualarimdasiniz sağlıcakla gelsin küçük adam
YaaNe kadar sağmam lazım süt bitiyor mu bi yerde yoksa belli bir zaman mı tutmalıyım
Emzirdikten sonra baktın sütun hala var.hepsini sağ canım.sut yeniden doluyor bidahaki emzirmene

Kizlar dün kalça ultrasonu için gittik.daha tam gelişmemiş ve 4hafta sonraya gün verdiler.oglumda 45gunlukken götürmüştük.kizim dün 37gunluktu.bide prematüre doğunca sanirm henüz erken.

Buradaki arkadaslarin doktorlarinin tavsiyesiydi her gun sabah aksam çörekotu yagi ictim. Bir de bol bol hurma yedim. Faydalarini gordugumu düşünüyorum. Sen de kullan istersen. Doguma giderken de iki kasik icip gitmistim

hastanede hemşire gündüz en fazla 3 gece en fazla 4 saat emmeden dursun dedi.Ben uyandırmaya çalışıyorum ama asla başarılı olamıyorum bazen çok uzun sürüyor

hastanede hemşire gündüz en fazla 3 gece en fazla 4 saat emmeden dursun dedi.Ben uyandırmaya çalışıyorum ama asla başarılı olamıyorum bazen çok uzun sürüyor
3 4 saat çok fazla canım. 2 saate bi emzir, aç olduğundan uyurdur, mutlaka uyandır

Kızlar bebişin hareketleri azaldı gibi geliyo. Kaç saatte kaç hareket ederse korkmamak gerek. Doktoru bişey diyen var mı? Benim doktorum doğuma girmiş uzun sürecek gibi konuşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…