Canım mastite doğru gidiyor olabilirsin. emzirdikten sonrs göğüslerini sağıp boşalt. Böyleliklehem daha fazla süt üretimi olur hemde sertlik yaşamazsın.Kızlar bebekleriniz sağlıkla gelsinSezaryen olan arkadaşlar sütünüz hemen gelmezse sakın üzülmeyin benim ilk gün damla damla geldi şimdi şükür sorun yok birkaç güne dolar.Süt gelmese bile bebeğinizi memede emzirin ucunu tutturamazsanız uç alıp deneyin.İnşallah her şey güzel olacak
Tecrübeli anneler ben cuma günü doğum yaptım.Birkaç gündür göğüslerimde aşırı sertlik var sanki birden büyüdüler.Bu normal bir şey mi?
Maşallah canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlaaar dün oğlumu planlı spinal anestezi ile sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım. İlkine göre daha rahat geçti. Doğumhanede ilk kontrolleri yapıldıktan sonra şu ana kadar neredeyse hep ten tene temas halindeydik. Sütüm de geldi. Akmıyor ama damlıyor. Burada ilk 24 saat mama vermeyi önermiyorlar. Biz de tavsiyelerine uyuyoruz şu an bir sıkıntı yok. Hastane bize lohusa şerbetine benzer içecek verdi. Bol bol sıvı tüketiyorum. Fırsat buldukça şu an 2 3 saatte bir kısa yürüyüşler yapıyorum. Ayağa kalkarken kendim kollarımla destek kullanarak kalktım, karnıma baskı yapmadım. Bir sıkıntı olmadı. Anestezi etkisi geçer geçmez bana ayağa kalkabileceğimi söyledikleri andan itibaren başkasının yardımı olmadan kalktım.
Tam olarak bu şekilde kalktım. Belki size de yardımı olur.
Sezaryandan birkac gun önce hafif seyler yedim ve bol sivi tükettim. Ben son hafta bana kabızlık yaptığı için vitaminleri bırakmıştım. Sezaryan öncesi en az 8 saat bir şey yiyip içmemiştim. Surgery öncesi de gaita ve urine de yaptım hafif bir şekilde operasyon gerçekleşti. Hafif bir şekilde girdiğim için sonrasında da rahat hareket etmemde yardımı olduğunu düşünüyorum. Ameliyat sonrası da yaklaşık 16 saat sonra gaz çıkışı oldu.
Bugun doktor kontrolü olacak bir sıkıntı olmazsa eve gidebileceğiz. Dualarım ve iyi dileklerim sizlerle. İnşallah sağlıklı bir şekilde evlatlarınızı kucagınıza alırsınız. Doğumunuz rahat ve kolay bir şekilde geçer.❤
Hadi sağlıcakla al kucağına inşallah canımBende doktordan geldim kızlar açılmam 5 cm olmuş 3800 gözüküyor bebek doktor yarın yatıralım kafa ve kilodan iyice zorlanırsın gelmezse sezaryene dönebilir dedi
Ben hala buralardayım normal dogumu bekliyorum sizi sessiz takip ediyorum merak etme canım sana da ben dua ederimAmin canım bende yarın sabah doğuma gireceğim valla grupta kimse kalmadı bebeğini alan gitti :) biz herkese dua ederken bize dua etçek kimse kalmadışaka bi yana herkes iyi olsun inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alıp sessizleşiriz umarım
Allah razı olsun canım eksik olmaBen hala buralardayım normal dogumu bekliyorum sizi sessiz takip ediyorum merak etme canım sana da ben dua ederiminşallah sen ve gününü bekleyen diğer arkadaşlar da güzel haberlerini verirler su gibi gelir gecer
YaaCanım mastite doğru gidiyor olabilirsin. emzirdikten sonrs göğüslerini sağıp boşalt. Böyleliklehem daha fazla süt üretimi olur hemde sertlik yaşamazsın.
Evet herkes mutlu bir şekilde kavuşup sessizlessin:) daha sonra bebeklerimiz hakkında grubumuz devam etsinAmin canım bende yarın sabah doğuma gireceğim valla grupta kimse kalmadı bebeğini alan gitti :) biz herkese dua ederken bize dua etçek kimse kalmadışaka bi yana herkes iyi olsun inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alıp sessizleşiriz umarım
Aaa ilk defa duydum sancısı bir şekilde mi.o kadar açılma olmuşBen de hala buralardayım kızlar. Normal doğumu bekliyorum. Herkesin Allah yardımcısı olsun. Bugün muayenede 3 cm açılma çıktı. Sancı yok, acı yok hala. Bebek hareketli, kafası biraz yanda tam kanalda değil. Yürüyüş, pilates topu vs ile kanala girmesine çalışacağım bakalım. 3 güm sonra tekrar kontrole çağırdı.
4000 un üstünde de rahat doğum yapanlar var acilman da gayet güzel.insallah hiç sezaryen a kalmaz.Bende doktordan geldim kızlar açılmam 5 cm olmuş 3800 gözüküyor bebek doktor yarın yatıralım kafa ve kilodan iyice zorlanırsın gelmezse sezaryene dönebilir dedi
Merak etme dualarimdasinizAmin canım bende yarın sabah doğuma gireceğim valla grupta kimse kalmadı bebeğini alan gitti :) biz herkese dua ederken bize dua etçek kimse kalmadışaka bi yana herkes iyi olsun inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alıp sessizleşiriz umarım
Emzirdikten sonra baktın sütun hala var.hepsini sağ canım.sut yeniden doluyor bidahaki emzirmeneYaaNe kadar sağmam lazım süt bitiyor mu bi yerde yoksa belli bir zaman mı tutmalıyım
Buradaki arkadaslarin doktorlarinin tavsiyesiydi her gun sabah aksam çörekotu yagi ictim. Bir de bol bol hurma yedim. Faydalarini gordugumu düşünüyorum. Sen de kullan istersen. Doguma giderken de iki kasik icip gitmistimTeşekkür ederim canım üzmemeye çalışıyorum, Allah dayanacak güç versin hepimize . Sancı çekiyorum ama 2 3 saat aralıksız yalancı sancı mı olur anlamadım. hiç açılma olmayınca herhalde 2 haftada imil imil açılacak sandım . Bir anda olur inşallah benimki de
3 haftadır bekliyorum her hafta 1 cm açılıyor düzenli sancım yokAaa ilk defa duydum sancısı bir şekilde mi.o kadar açılma olmuş
Yaa çok cahilim hep var süt ben sağım yapayım o zamanMerak etme dualarimdasinizsağlıcakla gelsin küçük adam
Emzirdikten sonra baktın sütun hala var.hepsini sağ canım.sut yeniden doluyor bidahaki emzirmene
Bide çatlak kremi sür .ondan da sertleşir mastit olursun.Yaa çok cahilim hep var süt ben sağım yapayım o zaman
3 4 saat çok fazla canım. 2 saate bi emzir, aç olduğundan uyurdur, mutlaka uyandırhastanede hemşire gündüz en fazla 3 gece en fazla 4 saat emmeden dursun dedi.Ben uyandırmaya çalışıyorum ama asla başarılı olamıyorum bazen çok uzun sürüyor
Sancı gelince açılma daha rahat olacaktır belkide3 haftadır bekliyorum her hafta 1 cm açılıyor düzenli sancım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?