• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Kızlar kızlar güzel haberlerle geldimm💃🏻💃🏻💃🏻 fetal dna testimin sonucu temiz geldi çok şükür. Günlerdir ne haldeyim yaşayan bilir. Bugün benim doğum günüm ve çok güzel bir hediye oldu bana😍 dua eden herkese de çok teşekkür ederim ☺

Bu test ile cinsiyeti de öğrenmiş olduk, bir erkek de benden geliyor. Herkes sağlıkla kolaylıkla bebişlerine kavuşsunn🥰
Çok sevindim tertemiz çıkmasına 😍❤️ doğum günün kutlu olsun, sağlıkla al oğlunu inşallah kucağına 🥰 😍
Kızlar bebiş bugün 14+5'teydi ama ultrasondaki ölçümde 15+5 çıktı. 1 ay önce gittiğimde bu fark 3 gündü sanırım. Şimdi aradaki fark 1 haftaya çıkmış 1 hafta önden gidiyoruz yani gelişim olarak. Biraz araştırdım önden gitmesini şeker tetikliyor olabilir yazıyor internette. Acaba ilerde bir sorun oluşturur mu önden gitmesi? Bunun gibi bir şey yaşayan ya da doktoruyla bu konuyu konuşan vs var mı? Bana doktorum bebeğin gelişimi haftanla uyumlu dedi ama şimdi yazılan muayene raporuna baktığımda önde olduğunu görünce kafama takıldı🤔
Ben ilk gittigimde 7+3dü sata göre. Ama 7+6 çıkmıştı. Düzeltme yaptı Dr 3 gün geri çekti satı verileri girerken. İkinci kontrolde gittiğimde yine gününden 1 gün ileri çıktı. Son kontrolde yine gününden 1 gün ileri çıktı. Yani toplamda 5 gün ileriden gidiyor gözüküyor. Drlar ilk başta duzeltme yapıyorlar sonrasında yapmıyorlar ama benim kız gününden baya önce gidiyor hesaplamalara göre. Kafaya takmıyorum babasına çekmiş iri olacak deyip geçiyorum. Büyük kızım hep günü gününe giderdi. Hiç geri geldiğini ya da önde çıktığını hatırlamıyorum. Ama bu minik kız biraz iri olacak sanki ablasına göre o yüzden önde çıkıyor.
Benim annecim gibi 💕oda bana o yaşta Hamile kalmış çok yırtınıp didinmiş iğneler vurdurmuş ölmemişim🤭rabbim şeninde gönlüne göre versin. İnşallah test sonuçların tertemiz çıksın bebişlerimize sağlıkla kavuşalım😌🙏🏻
İşte geleceği varsa geliyor bu dünyada nasibi olan 😍🥰❤️ amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı ❤️ 😍

Kızlar merhabalar doğumdan sonra aşı hakkında ne düşünüyorsunuz rota filan otizm yapıyor bilgisi dolanıyor aşı karşıtı değilim kesinlikle ama tecrübe eden var mı aramızda doğum yapmışlar var bilgilendirir misiniz bir problem yaşayan oldu mu? İlk bebeğim çok endişe ettim açıkcası
Merhaba, Ben rota asisini yaptirmistim kizima cunku baya siddetli gecen bir hastalik ve onemi cok konusulmustu. Hatta boyle bir grubumuz vardi cogu kisi yaptirdi kimse sorun yasamadi.
E nabizda akıllı asistana giriyorsun orada gebelik takibin var oradan kalan gününü geçen gününü görebilirsin
benim e nabizimda akilli asistanda cikmiyor. Hatta saglik ocagimda beni hic aramadi acaba sistemde gebeligim gorunmuyor mu dicem doktorum kadin dogum muayenesi olarak girmis muayenelerimi. Var mi boyle bir sey yasayan? Saglik ocaklari ne zaman aramaya basladilar?

Doktor gebelik girince akilli asistana düşüyor sağlık ocagina hıc gitmedim bu gebelikte oncekilerde de doktor gebelik girer girmez düştü hiçbirinde sıkıntı yasamadim, sizin neden görünmüyor ki asiba asiba

Merhaba, Ben rota asisini yaptirmistim kizima cunku baya siddetli gecen bir hastalik ve onemi cok konusulmustu. Hatta boyle bir grubumuz vardi cogu kisi yaptirdi kimse sorun yasamadi.

benim e nabizimda akilli asistanda cikmiyor. Hatta saglik ocagimda beni hic aramadi acaba sistemde gebeligim gorunmuyor mu dicem doktorum kadin dogum muayenesi olarak girmis muayenelerimi. Var mi boyle bir sey yasayan? Saglik ocaklari ne zaman aramaya basladilar?
Ben ilk beta hcg yi sağlık ocağında verdim, kanı hemşirem aldı, pozitif çıkarsa beni ara dedi. Sonuç gelince arayıp haber verdim. Kese ve bebek görününce gel sisteme işleyelim dedi. 7. Haftada gittim kayıt yaptı gebelik takibi başlattı. Arada bi çağırıyor gidiyorum. Tansiyon kilo ölçüyor, kullandığım ilaçları soruyor, hangi hastane ve Dr a gittigimi not ediyor vs.

Ama bakıyorum zaten hastanede de olduğum muayenelerde hamilelikle ilgili teşhisler var. Yani sağlık ocağında kayda gerek yok bence. 🤔

Eklentiler

• IMG_4427.webp
    IMG_4427.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_4428.webp
    IMG_4428.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 49
Ben ilk beta hcg yi sağlık ocağında verdim, kanı hemşirem aldı, pozitif çıkarsa beni ara dedi. Aratıp haber verdim. Kese ve bebek görününce gel sisteme işleyelim dedi. 7. Haftada gittim kayıt yaptı gebelik takibi başlattı. Arada bi çağırıyor gidiyorum. Tansiyon kilo ölçüyor, kullandığım ilaçları soruyor, hangi hastane ve Dr a gittigimi not ediyor vs.

Ama bakıyorum zaten hastanede de olduğum muayenelerde hamilelikle ilgili teşhisler var. Yani sağlık ocağında kayda gerek yok bence. 🤔
Bende muayenelerde kadin dogum muayenesi yaziyor e nabizda da gorunmuyor. Gidip bildireyim ya Aslinda onemli bir sey yanimizda kimse yokken bir sey olsa oradaki bilgilerle mudahale ediyorlar ilac vs ona gore verilir

Bende muayenelerde kadin dogum muayenesi yaziyor e nabizda da gorunmuyor. Gidip bildireyim ya Aslinda onemli bir sey yanimizda kimse yokken bir sey olsa oradaki bilgilerle mudahale ediyorlar ilac vs ona gore verilir
İlginç.

Şimdi sen diyince baktım. Ben 3-4 farklı hastane ve Dr a gittim, özel muayenehaneye gittiğim de e nabız da görünüyor. Hepsinde gebeliğe bağlı durum, gebelik kusması vb teşhisler yazıyor.

İlginç.

Şimdi sen diyince baktım. Ben 3-4 farklı hastane ve Dr a gittim, özel muayenehaneye gittiğim de e nabız da görünüyor. Hepsinde gebeliğe bağlı durum, gebelik kusması vb teşhisler yazıyor.
Evet evet gebelik yazmasi gerekiyor. Devlette kan testlerimi verdim gebelik icin dedim hadi onlar girmemis kendi muayene eden doktorum da kadin dogum muayenesi yazinca kimse girmemis🤷🏻‍♀️

Kızlar kızlar güzel haberlerle geldimm💃🏻💃🏻💃🏻 fetal dna testimin sonucu temiz geldi çok şükür. Günlerdir ne haldeyim yaşayan bilir. Bugün benim doğum günüm ve çok güzel bir hediye oldu bana😍 dua eden herkese de çok teşekkür ederim ☺

Bu test ile cinsiyeti de öğrenmiş olduk, bir erkek de benden geliyor. Herkes sağlıkla kolaylıkla bebişlerine kavuşsunn🥰
Hadi gözünüz aydınnn 🥰 Sağlıkla gelsin miniğiniz ben de aynı seyleri yasadıgım için tamamen anlıyorum rahat huzurlu bir uyku uyuyabilirsiniz artık 🌸🥰

Bir de size uygulama önereyim: hamilelik+ adı kaç günlük bebeğin haftasına göre gelişimi, döneme göre güzel makaleler vs bir sürü şey var. Tavsiye ederim ben çok beğendim. Doğumdan sonra da bebek+ versiyonu var o da bebeği takip için ikisine de kullanmıştım şimdi hamile versiyonu tekrar kullanıyorum ✌🏻

Ps: bu arada ben bunu Kanada da kullanıyorum yani Türkiyenin app store da var mı emin değilim yoksa söyleyin, okuyanların kafası karışmasın😅
Ben bu uygulamayı kullanıyorum baştan beri ve çok memnunum. Happy mom mesaj atıyor anne şöyle baba böyle diye biraz ürkütücü gelmişti bu uygulamada reklam yok bir de valla tavsiyedir.

Kızlar geçenlerde yatakta dönerken rahim bölgenizde ağrı oluyor mu diye sormuştum.
Aynı ağrı bu aralar ayaktayken, hatta hani pijama giyerken tek ayak üstü basarsın ya öyle anlarda çok yoğun oluyor. Yaşayan varsa lütfen yazsın malumunuz kanama durumum devam, bu ağrıların başka bir şey olmasından korkuyorum umarım değildir.

Kızlar geçenlerde yatakta dönerken rahim bölgenizde ağrı oluyor mu diye sormuştum.
Aynı ağrı bu aralar ayaktayken, hatta hani pijama giyerken tek ayak üstü basarsın ya öyle anlarda çok yoğun oluyor. Yaşayan varsa lütfen yazsın malumunuz kanama durumum devam, bu ağrıların başka bir şey olmasından korkuyorum umarım değildir.
Benim de var özellikle sol taraf basamak falan çıkarken sol adımımı atarken canım çok acıyor, donerken çok acıyor, giyinirken çok acıyor ayağımı kaldırmak eziyet oluyor, dün gittim kontrole kanama alanım duruyor buyumemis kuculmemis dedi progestan devam ediyorum da ben de rahat degilim canım çok yanıyor, normal gebelik ağrısını sınırlarına kadar biliyorum bu öyle rahim ağrısı gibi değil biliyorum ama problem görmedi 🤷🏻‍♀️

Evet evet gebelik yazmasi gerekiyor. Devlette kan testlerimi verdim gebelik icin dedim hadi onlar girmemis kendi muayene eden doktorum da kadin dogum muayenesi yazinca kimse girmemis🤷🏻‍♀️
Ben de siz söyleyince baktım benimkisi de girilmemiş “Bulantı kusma” yazıyor gebelik falan yok 🤷🏻‍♀️ benim asmde de kaydım var üstelik

Valla rahim bölgesinde diyemicem de sol bacakla özel bolgemin tam arası öyle bir acıyor ki. Yürürken, oturup kalkarken, hatta oturduğum yerde bile. Sürekli ediyor. Bir ara Umutvari Umutvari fotoğrafla göstermişti tam o gösterdiği yer acıyor. Sürekli. Napcam bilmiyorum. Üstelik bu ay detaylıya gidicem diye kendi Druma gitmicem. Magnezyuma rağmen acıyor.
Arkadaşlar detaylı ultrason için özele mi gideceksiniz devlete mi acaba ?
Özele gideceğim nasipse canım.

Çok sevindim tertemiz çıkmasına 😍❤️ doğum günün kutlu olsun, sağlıkla al oğlunu inşallah kucağına 🥰 😍

Ben ilk gittigimde 7+3dü sata göre. Ama 7+6 çıkmıştı. Düzeltme yaptı Dr 3 gün geri çekti satı verileri girerken. İkinci kontrolde gittiğimde yine gününden 1 gün ileri çıktı. Son kontrolde yine gününden 1 gün ileri çıktı. Yani toplamda 5 gün ileriden gidiyor gözüküyor. Drlar ilk başta duzeltme yapıyorlar sonrasında yapmıyorlar ama benim kız gününden baya önce gidiyor hesaplamalara göre. Kafaya takmıyorum babasına çekmiş iri olacak deyip geçiyorum. Büyük kızım hep günü gününe giderdi. Hiç geri geldiğini ya da önde çıktığını hatırlamıyorum. Ama bu minik kız biraz iri olacak sanki ablasına göre o yüzden önde çıkıyor.

İşte geleceği varsa geliyor bu dünyada nasibi olan 😍🥰❤️ amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı ❤️ 😍
Bizim bebiş de ultrasonda iri gözüküyor diye erkek olacak heralde dedik zaten ama sadece iri bir kızmış 😄 Kafa yapısı olsun vücut olsun gerçekten tam bir erkek gibi 😄 Şimdiki çocuklar zaten uzun oluyor maşallah bizimki de öyle olacak heralde 😄🥰

Valla rahim bölgesinde diyemicem de sol bacakla özel bolgemin tam arası öyle bir acıyor ki. Yürürken, oturup kalkarken, hatta oturduğum yerde bile. Sürekli ediyor. Bir ara Umutvari Umutvari fotoğrafla göstermişti tam o gösterdiği yer acıyor. Sürekli. Napcam bilmiyorum. Üstelik bu ay detaylıya gidicem diye kendi Druma gitmicem. Magnezyuma rağmen acıyor.

Özele gideceğim nasipse canım.

Tam da tarif ettiğin acıyı çekiyorum :cry:
Bugün avm ye gittik, yordum kendimi demek, resmen topallıyorum bu yüzden. Oturduğum yerden ağır çekimde kalkıyorum.

Detaylı için ben de özele gideceğim.

Bizim bebiş de ultrasonda iri gözüküyor diye erkek olacak heralde dedik zaten ama sadece iri bir kızmış 😄 Kafa yapısı olsun vücut olsun gerçekten tam bir erkek gibi 😄 Şimdiki çocuklar zaten uzun oluyor maşallah bizimki de öyle olacak heralde 😄🥰
Valla gene çekim oluyor çoğunlukla işte 🤣😍 ben minyonum. Eşimin boyu da öyle uzun değil ama hem kilolu doğmuş hem kemikli yapısı. Kardeşlerimin boyları uzun. Bakalım kime benzeyecek. 🤣😍 Büyük cimcimem tam ben minnoş doğdu öyle gidiyor şimdilik 😍❤️

Back
X