• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Selam kızlar herkese iyi akşamlar 😍 ben fetal dna yerine önce ikili test yaptırmaya karar verdim pazartesi gideceğim. Sıkıntı çıkarsa fetal yaptırırız diye konuştuk eşimle bütçe sebepli. Acaba ikili yaptıranlar özel hastanede, ne kadar ücret ödediler bilgi verebilirler mi?
Normal muayene ücretinin yanında kan tahlili ücreti veriliyor hepsi bu

Ay benim zaten cok mide bulantim yoktu ama olan da hiç azalmadı maşallah, ne öldürüyor ne kusturuyor ne rahat ettiriyor 14. Haftam daha devam benim ilk gün ki gibi, bir ara bitmiş gibiydi üç dört gün sonra tekrar başladı...
Yine kusturmuyorsa iyi kuzucum ya. Ben sabahları safra kusuyorum çok kötü oluyor. Bu aralar nedense akşamları da midem bulanıyor yatmadan önce yeni bi güncelleme geldi 😀 günde 3-4 kusmayla devam ediyorum yani 😔 inşallah hepimizin ki bir an evvel biter

Ben belki on gündür yediklerimi hiç çıkarmadım ama arada bulantı çarpıp geçiyor günde en az iki üç kere, bir de mide ağrısı aman yarabbim arada bı yokluyor gün içinde yada yatarken midem acıyor bildiginiz, sürekli değil şükür ki yoklayip geçiyor, bir de gastrit rahatsız ediyor bu da tamamen azalsa rahatlayacagim en nefret ettiğim davranıştır geğirme başıma geldi kontrolsüz her lokmadan yudumdan sonra oluyor 15.haftanin sonundayim yarın 16oluyorum inşallah bakalım neler değişecek son güncel raporum böyle,kramplar ağrılar da devam 🤣 bugün beynim akıyor sanki, baş ağrım arada oluyor ama olunca da çok rahatsız edici oluyor🫠

Bana her şey çok bozuk gibi geliyordu verdim o yüzden. Artık yavaş yavaş alırım muhtemelen çünkü o bozuk hissi geçti 😅 olsun kilo alınır verilir iyi olsunlar da 🥰 ❤️

Aynen ya yanında konusulmasin diye elimden geleni yapıyorum yine susmuyorlar yine susmuyorlar. Aynen inşallah kıskançlık konusunu en az düzeyde yaşatmak için elinden geleni yapacağım bende. ❤️🥰

Aynen öyle aynen. Çeneleri durmuyor ki. Yok pabucun dama atılacak yok bilmem ne illa kıskanır falan filan. Aynen kızımda aynı kardeşim doğsun onu oynaticam, ona küçük battaniyelerimi vericem falan diyor. İçinde kıskançlık yok ama millet aşılamak için elinden geleni yapıyor. Keşke tüm olumsuz yorumlara kulaklarını kapatabilsem. Saçma sapan şeyleri duymasa..

Bana her şey çok bozuk gibi geliyordu verdim o yüzden. Artık yavaş yavaş alırım muhtemelen çünkü o bozuk hissi geçti 😅 olsun kilo alınır verilir iyi olsunlar da 🥰 ❤️

Aynen ya yanında konusulmasin diye elimden geleni yapıyorum yine susmuyorlar yine susmuyorlar. Aynen inşallah kıskançlık konusunu en az düzeyde yaşatmak için elinden geleni yapacağım bende. ❤️🥰

Aynen öyle aynen. Çeneleri durmuyor ki. Yok pabucun dama atılacak yok bilmem ne illa kıskanır falan filan. Aynen kızımda aynı kardeşim doğsun onu oynaticam, ona küçük battaniyelerimi vericem falan diyor. İçinde kıskançlık yok ama millet aşılamak için elinden geleni yapıyor. Keşke tüm olumsuz yorumlara kulaklarını kapatabilsem. Saçma sapan şeyleri duymasa..
Al canım al bizleri yalnız bırakmayın 😂😂şaka bir yana sağlıklı olsunlar bizlerde dahil gerisi önemli değil ❤️

Takmayın canlar doğduktan sonra da hep konuşulacak en iyisi kulak kapamak ve bildiğimizi yapmak 😂❤️

Al canım al bizleri yalnız bırakmayın 😂😂şaka bir yana sağlıklı olsunlar bizlerde dahil gerisi önemli değil ❤️

Takmayın canlar doğduktan sonra da hep konuşulacak en iyisi kulak kapamak ve bildiğimizi yapmak 😂❤️
Valla inşallah kulaklarımı kapatabilirim. Bir gün birine fena patlayacağım diye korkuyorum. Lohusa döneminde de abuk subuk yorumlar yapılıyor ya insan zaten çok duygusal ve gergin oluyor bir de o yorumlar iyice sinirlendiriyor. Kimseyi kırmak istemem inşallah güzelce atlatırız o günleri de .🤲😅 Sağlıkla bir doğsunlar da hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza gerisi bir şekilde hallolur inşallah 🥰 🤲

Doğru Nipt de bir sey cıksa yine amniyosentez isteyecekler tamamen kesin tanı için. Peki amniyosentezi nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz iyi bir perinatolog gerekli sanırım .. ben de kaygılı biriyim kafama takarım kalan hamilelik sürecimde o yüzden bilmek istiyorum yine de .. Rabbim en güzelini hayırlısını nasip etsin hakkımızda inşallah 🌸🌸
Merhaba ben Lütfi kırdar da yaptırmayı planlıyorum. Yarım randevum var amniyosentez için başka bir gün tekrar çağırırlar mı yarın yaparlar mı bilmiyorum hazırlıklı gideceğim

Kizlar sizce cinsiyet nedir anlayan var mı

Eklentiler

• 1000006096.jpg
    1000006096.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 1
  • 1000006095.jpg
    1000006095.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 2
Back