- 29 Ekim 2020
- 1.896
- 4.243
- 83
- 32
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #6.461
Çok sevindim tertemiz çıkmasınaKızlar kızlar güzel haberlerle geldimmfetal dna testimin sonucu temiz geldi çok şükür. Günlerdir ne haldeyim yaşayan bilir. Bugün benim doğum günüm ve çok güzel bir hediye oldu bana
dua eden herkese de çok teşekkür ederim ☺
Bu test ile cinsiyeti de öğrenmiş olduk, bir erkek de benden geliyor. Herkes sağlıkla kolaylıkla bebişlerine kavuşsunn![]()

Ben ilk gittigimde 7+3dü sata göre. Ama 7+6 çıkmıştı. Düzeltme yaptı Dr 3 gün geri çekti satı verileri girerken. İkinci kontrolde gittiğimde yine gününden 1 gün ileri çıktı. Son kontrolde yine gününden 1 gün ileri çıktı. Yani toplamda 5 gün ileriden gidiyor gözüküyor. Drlar ilk başta duzeltme yapıyorlar sonrasında yapmıyorlar ama benim kız gününden baya önce gidiyor hesaplamalara göre. Kafaya takmıyorum babasına çekmiş iri olacak deyip geçiyorum. Büyük kızım hep günü gününe giderdi. Hiç geri geldiğini ya da önde çıktığını hatırlamıyorum. Ama bu minik kız biraz iri olacak sanki ablasına göre o yüzden önde çıkıyor.Kızlar bebiş bugün 14+5'teydi ama ultrasondaki ölçümde 15+5 çıktı. 1 ay önce gittiğimde bu fark 3 gündü sanırım. Şimdi aradaki fark 1 haftaya çıkmış 1 hafta önden gidiyoruz yani gelişim olarak. Biraz araştırdım önden gitmesini şeker tetikliyor olabilir yazıyor internette. Acaba ilerde bir sorun oluşturur mu önden gitmesi? Bunun gibi bir şey yaşayan ya da doktoruyla bu konuyu konuşan vs var mı? Bana doktorum bebeğin gelişimi haftanla uyumlu dedi ama şimdi yazılan muayene raporuna baktığımda önde olduğunu görünce kafama takıldı![]()
İşte geleceği varsa geliyor bu dünyada nasibi olanBenim annecim gibioda bana o yaşta Hamile kalmış çok yırtınıp didinmiş iğneler vurdurmuş ölmemişim
rabbim şeninde gönlüne göre versin. İnşallah test sonuçların tertemiz çıksın bebişlerimize sağlıkla kavuşalım
![]()