- 22 Ekim 2024
- 506
- 1.190
- 28
- 25
Amaaaan hayirsiz insanlari takmayalim bir de boşver. Perine masajini kocama attım o uğraşsın jdndjxnxjd işine de gelirYok anacım sen temkinli git aman diyim
Ben de 3er tane yiyorum tatlı ihtiyacımı bastırmak için. Diğer çay ve çörek otu yağı için de zamanla etki ediyor o yüzden 36 itibariyle başlamak gerek yazıyor nette. Ama tabii doktor nasıl yaklaşır bunlara bilemiyorum. Ben haftaya 36 olunca soracağım kendi doktoruma
Diğer olaylarda da arkadaşlarımın eksikliğini hissetmiştim ama anne olmaya hazırlanırken daha çok koydu. Ben bütün arkadaşlarıma daha bebek haberlerini verir vermez özel hediyeler alıp kargolamıştım, ilk oyuncağı, ilk tulumu vs benden olsun diye ince düşünmüştüm, doğumlarına çiçek/çikolata göndermiştim. Hiçbirinin karşılığını göremedim bu süreçte şimdiye kadar, doğumda da sanmıyorum. Karşılık beklememek lazım belki ama insan düşünülmek istiyor
offf evet ben de yarım saati 2 molalı yürüyorum
Squat değil de perine masajı bana imkansız geliyor instada filan da karşıma çıkıyor çok. Son zamanlarda taharet bile zorlayacak gibi, nerede kaldı masaj
Sana da aynidini diyorum valla hiç bunları düşünüp kendimizi üzmeye gerek yok Allah'a şükür yaptık çoğu şeyi gerisini de öyle böyle yaparizMerhaba bile fazla geçen gün kuzenim yazmış ay yazacaktım hep bi şey çıktı yazamadım diyor 33+4 haftamdayım tesekkürler cevap bile vermedim (dipnot düğününde aynı sehirdeydim sıkacagı parfümden oynayacagı şarkıya kadar ben organize ettim ve doğumunda evliyim şehir dısındaydım ona rağmen çocuğun odasında ki kapı üssünden hastanede giyeceği geceliğine kadar doğumundan önce bebek kıyafetlerinin yıkanıl ütülenmesine kadar yanındaydım.)
Kiz ben de yapamam zaten elim inecek oraya da yapacam peh skdnjsjdk kocam yapsınBen perine masaji yapamam ya. En zoru o gibi geliyor. Ahududu yaprağı çayı aldım. Hurma da yemeye başlarim. Çörek otu yağı ilk defa duyuyorum onu hangi marka almak lazım acaba