Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Canım mastite doğru gidiyor olabilirsin. emzirdikten sonrs göğüslerini sağıp boşalt. Böyleliklehem daha fazla süt üretimi olur hemde sertlik yaşamazsın.
Canım bende mastıt.oldu hem kızarıklık var yaniyor hem sertlik uçlarımda çok yara doktor antibiyotik verdi başka ne çare olur buna

Açıklığı sancısı olan kızlar bir avazda doğurursunuz inşallah Ben de bugün tam 40 hafta kontrole gittim ne açıklık ne sancı var. Geçen haftalarda bazen sancı çıkıyordu bu hafta o da gitmiş 3 gün sonra yeniden gideceğim ve tam 41de suni sancı için gün alacağım. Tek canımı sıkan bebek 3800 çıktı doktor 4 kg vardır bu büyük adam dedi ve yurtdışındayım yine de normal denetecekler. Şu ana kadar hiç korkmadım hatta 41i geçirmeyi bile düşündüm sırf normal yapmak için de doktor bu büyük bebek filan diyerek korkuttu. Hakkımızda hayırlısı olsun normal doğum nasip olsun inşallah

Sancı gelince açılma daha rahat olacaktır belkide
İnşallah kolay gecer hepimizinkide
Kilo çok çıkınca kafada büyük çıkıyor sizin de öyle mi doktor bana zorlar artık dedi ama eskisi kadar çok kilo almıyorlar haftaya 100 gr alır en fazla

İnşallah kolay gecer hepimizinkide

Kilo çok çıkınca kafada büyük çıkıyor sizin de öyle mi doktor bana zorlar artık dedi ama eskisi kadar çok kilo almıyorlar haftaya 100 gr alır en fazla
Evet kafa ölçüsü 40 haftalık olmamıza rağmen 41 hafta ile uyumlu çıktı en başından beri hep kafası öndeydi

Kızlar biz 10 gün olduk ama kucağı ne zaman kullanılıyor acaba bide bu yeni doğum odenehi kimleri kapsar acaba

Kızlar bebişin hareketleri azaldı gibi geliyo. Kaç saatte kaç hareket ederse korkmamak gerek. Doktoru bişey diyen var mı? Benim doktorum doğuma girmiş uzun sürecek gibi konuşamadım
Bu haftalarda hareketlerin azalması normal, bebeğin yeri daraldığı için eskisi kadar rahat hareket edemiyor zaten. Doktorum bana bu şekilde açıklamıştı. Gün içerisinde küçük hareketler dahil hissediyorsanız ara ara yeterliymiş. Bir de artık başın yeri ayağın yeri belli. Benimkisi bir süre hareketsiz kalınca ona dokunarak onu hareketlendirmeye çalışıyorum. Genelde başarılı oluyor,

Kızlar bebişin hareketleri azaldı gibi geliyo. Kaç saatte kaç hareket ederse korkmamak gerek. Doktoru bişey diyen var mı? Benim doktorum doğuma girmiş uzun sürecek gibi konuşama
Doktorum bu haftalarda yerleri az geliyor, az hareket ederler dedi ama belli bi süre vermedi. Yine de endişelenirsen gel dedi

Benim arkadaşım 41. haftada nornal doğumla doğurdu, bebeği 4 kilodan fazlaydı. Onun çatı muayenesinde, normal doğumda sıkıntı yoktu. Siz de çatı muayenesi yaptırdınız mı?

Benim arkadaşım 41. haftada nornal doğumla doğurdu, bebeği 4 kilodan fazlaydı. Onun çatı muayenesinde, normal doğumda sıkıntı yoktu. Siz de çatı muayenesi yaptırdınız mı?
çok teşekkür ederim gönül ferahlatıcı evet benim de çatı muayenem yapıldı normal doğuma uygun

Buradaki arkadaslarin doktorlarinin tavsiyesiydi her gun sabah aksam çörekotu yagi ictim. Bir de bol bol hurma yedim. Faydalarini gordugumu düşünüyorum. Sen de kullan istersen. Doguma giderken de iki kasik icip gitmistim
Hurma yiyorum çörek otu yağını da bulursam deneyim canım sağol.

Canım bende mastıt.oldu hem kızarıklık var yaniyor hem sertlik uçlarımda çok yara doktor antibiyotik verdi başka ne çare olur buna
Canım lansinoh krem işe yarar aslında.bide zeytinyağı süren var,tahinin üstündeki yağını süren var,ayva çekirdeği jeli süren var.banyoda sıcak suyun altında tarakla göğsünü saç tarar gibi tara diyen var.oglumda neler denedim.ama makinayla mastit olanı sık sık sagdim. Antibiyotik kullandım.sicak suyun altında sagmaya çalıştım.ama işte antibiyotik kullanmadan geçmezdi bnm.

Soyle de dusunebilirsin cnm. Sizden once dogum yapanlar hep size ya hamileyken dua etti ya doguma giderken. Ama ilk yapanlarin oyle sayisal dua coklugu olmadi

Doktorum bu haftalarda yerleri az geliyor, az hareket ederler dedi ama belli bi süre vermedi. Yine de endişelenirsen gel dedi

Buraya yazdıktan sonra hareketlendiHafif hafif oynuyo şükür. Teşekkür ederim

Kizlar dün kalça ultrasonu için gittik.daha tam gelişmemiş ve 4hafta sonraya gün verdiler.oglumda 45gunlukken götürmüştük.kizim dün 37gunluktu.bide prematüre doğunca sanirm henüz erken.
Benm de kızımda 60 günlükken bakilmisti. Bunda da doktorumuz 60 günde bakarız dedi.
Aynı durumdayım pazar gününden beri. Ateşim bgn normale döndü, acile gidip serum dahi taktırdım. Antibiyotik de kullanıyorum ve çok kötü sıtmalaniyordum bgne kadar. Bgn daha iyiyim antibiyotik anca fayda etti sanırım. Ben de sürekli emzirdim ve sağdım gözlerimden yaş geldi acıdan her seferinde. Anne olmak zor meziyet

Aaa ilk defa duydum sancısı bir şekilde mi.o kadar açılma olmuş
Benim de ilk doğumum olacak, doktor öyle deyince şaşırdım. Hiç hakim olmadığım konular. İnternetten baktım yorumlara, böyle olanları yazanları gördüm. Sanırım bazı bünyelerde açılma daha erkenden, peyderpey başlıyor. Sonra sancıyla esas açılma olacaktır diye tahmin ediyorum. hayırlısı bakalım.

Bizim de 65gunluk olacak 4hafta sonra.cnm göğüs uclarin yara olduğu için de mastit olmussundur dikkat et kremi eksik etme.gogus kalkanı kullan.sutunu sürekli sağ.gecmis olsun.cok fena bsy .oğlumda 15gune bı olurdum.

İyi akşamlar

Açılma da olan ağrı adet sancısına mı benziyor? Ben az önce sıcak suyla duş aldım belimden kasıklarıma ağrı var ama bebek hareketi

Doktora gittim kuzum antibiyotik verdi uçları felaket yars yarisi yok gümüş kapak aldım biraz iyi geldi oda

38+4'üm. Derin nefes alamio olmam normal mi gun icinde? Sonuna kadar gitmio solugum kesilio sanki:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…