- 22 Ekim 2024
- 506
- 1.191
- 28
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet 1 cm açılmam vardı en son. Ya işte açılma sonrasında olmazsa diye korkuyorum hurma en azından yardımcı olurCanım senin acilman vardı di mi sanki gerek yokmuş gibi geldi bana ama tabi daha önce doğum yapmış anneler daha iyi bilir.
Annen uzakta sanırım ama şunu söyleyeyim ben de annemden uzakta yaşıyorum kendi ailenden uzakta yasıyorum tüm kuzenlerıme ablama herşeyin en guzelini yapıp hazırşamıstım annemde bunu bildiği için uzaktan hem kendi hevesini almıs oluyor hemde benim gönlümdeki bi boşluğu kapatmıs oluyor bunları yaparak ben de onun bu heveslerini gördügüm için ses çıkarmıyorum. Eşimin tarafı anlamıylr mu bu işlerden gayette anlarlar ama kendilerine anlarlar bende cocuklarım eksik kalmasın diye fotografı organizasyonu tuttum kapı susunu dağıtılacak lokum ve çıkolataları kendim yaptım gelecek çocuk olursa diye lolipop saksısı yaptım eşim yardımcı oldu mı tabiki oldu ama eşler de bazen yetersiz kalabiliyor kızlıza kahkahalarla herkesi toplayıp neşeyle yaptım herkesin doğumunu düğünunü terzi kendi söküğünü dikemez derler ama dikmeye çalısıylruz işte sana yanlış birşey yada bir boşluk hissi hissettirdiysem affolaKızlar heves güzel şey. Aslında bu onemsendiginizi gösteriyor. Ben hem çalışıyorum hemde bir sürü şeyi kendim yapıyorum. Keşke annem de öyle yatak için falan heyecanlansa crocslara bu çok spor deseydi. Bir de biliyorum geline çok heyecanlıydi çıkacağı merdivenleri bile süslemişti. İnsan bekliyor ufak tatlı heyecanları. Herkesin düğününde , doğumunda bir sürü şey hazırladım. Ben tekim düğün zamanı da doğum zamanı da. Ama şanslıyım canım eşime söylesem en güzelini yapar
Hep öyle oluyor zaten emek verirsin değer verir her setlerine kosturursun sıra sana gelince ortada yok kimseler biz gurbete gelin geldiysek bile önemi yok isteyen yapar her şekilde internet çağındayız yurtdışından bile kargo vs gonderiliyorken kimse yok uzaksin yok o bu bahane uydurmasin yani. Neyse böyle şeyler ile tanıyoruz insanlari zaten bu zamanda destek olmayan sonra da olmasin mrb mrb yeterAnnen uzakta sanırım ama şunu söyleyeyim ben de annemden uzakta yaşıyorum kendi ailenden uzakta yasıyorum tüm kuzenlerıme ablama herşeyin en guzelini yapıp hazırşamıstım annemde bunu bildiği için uzaktan hem kendi hevesini almıs oluyor hemde benim gönlümdeki bi boşluğu kapatmıs oluyor bunları yaparak ben de onun bu heveslerini gördügüm için ses çıkarmıyorum. Eşimin tarafı anlamıylr mu bu işlerden gayette anlarlar ama kendilerine anlarlar bende cocuklarım eksik kalmasın diye fotografı organizasyonu tuttum kapı susunu dağıtılacak lokum ve çıkolataları kendim yaptım gelecek çocuk olursa diye lolipop saksısı yaptım eşim yardımcı oldu mı tabiki oldu ama eşler de bazen yetersiz kalabiliyor kızlıza kahkahalarla herkesi toplayıp neşeyle yaptım herkesin doğumunu düğünunü terzi kendi söküğünü dikemez derler ama dikmeye çalısıylruz işte sana yanlış birşey yada bir boşluk hissi hissettirdiysem affola
Ben dün akşam sinirlendim gece yarısı hazırlandım gıtcem anneme diye babamdan çok korkar korkudan özür diledi bir, daha bir şey demicem söz falan verdi yarın yıne, aynı olacak öyle, durum da, çocuğu ona bırakıp gidemem onuda örgütlüyorum sabah babasına biz dedemlere gitcez falan dedi oda gerçekten gıtcem sandı sakladı anahtarı soğuk havada çocuğu okula bile götürmeyi gözüm almadı nasıl gideyim oraya arada bir yapmak iyi oluyo yoksa dediğin gibi sankı o benden daha hamileEhhh bacım benim ki de benden hamile. Tribime oda trip atıyor. 1 saat sonra tutamıyor kendini konuşuyor ama benden aynı tepkiyi almayınca çıldırıyor. Misal tabak hazırladım kendime onada hazırladım tripli olsamda yemedi. Bende mutfağa koydum. Yarım saat sonra baktım yiyor. Bana bak dedim ben insanlık yapıyorum getiriyorum yemek konusunda bence trip yapma yarın bulamazsın dedim. Dönüp dolaşıp muhtaç kalıyon gördün mü dedim. evden kaçmayı düşünmedim değil. Kafayı yemeğe az kaldı. Durup dururken salak saçma fikirlerle boğuşuyorum. Valla duşumu aldım üstümü giyindim. Saçlarımı kurutup çıkayım dedim. Oturduğum yerde kaldım. Hamilelik o enerjiyi vermedi birde kızı okuldan alıp mı gitsem yoksa o mızmızlanır telefonum kapalı bir kaç saat yok mu olsam diye program yapıyorum
Ben yine Ocak ayı annelerinden kopya çekip not almıştım canım. Bak birinin doktoru şöyle demiş (yatırım tavsiyesi değildir kendi doktorumuz ne derse o tabii ki )
Eki Görüntüle 3537067
Yok canım sen adamı tehdit etmişsin ben azcık dışarı çıkacaktım. Yemek falan yiycektim ordan arkadaşa kahveye gidecektim. Sonra kürkçü dükkanıma tripli dönecektim. Sorsa şarjım bitti üstüme gelme diyip odaya geçicektim. Filmlerde ki gibiBen dün akşam sinirlendim gece yarısı hazırlandım gıtcem anneme diye babamdan çok korkar korkudan özür diledi bir, daha bir şey demicem söz falan verdi yarın yıne, aynı olacak öyle, durum da, çocuğu ona bırakıp gidemem onuda örgütlüyorum sabah babasına biz dedemlere gitcez falan dedi oda gerçekten gıtcem sandı sakladı anahtarı soğuk havada çocuğu okula bile götürmeyi gözüm almadı nasıl gideyim oraya arada bir yapmak iyi oluyo yoksa dediğin gibi sankı o benden daha hamile
Tuvalet sorunu olmazsa yürüyorum ama fazla değil. Dedim ya hafta sonu kızı baleden sonra oyun alanına bıraktım bende alışveriş merkezinde çamaşır falan alacaktım sözde. Kendimi kafede buldum. Hiç birşey de almadan döndüm.1 saati ben 3 kerede ancak yürürüm heralde tek seferde yürümeye kalksam kesin işerim altıma
Yok anacım sen temkinli git aman diyimKız ben bunları yaparsam sabaha doğururum heralde ben azar azar yaparım diye düşündüm
Ben de 3er tane yiyorum tatlı ihtiyacımı bastırmak için. Diğer çay ve çörek otu yağı için de zamanla etki ediyor o yüzden 36 itibariyle başlamak gerek yazıyor nette. Ama tabii doktor nasıl yaklaşır bunlara bilemiyorum. Ben haftaya 36 olunca soracağım kendi doktorumaBen yaz boyu kahvenin yanında çikolata yerine hurma yedim ya günde 1-2 tane. ben bunların inanılmaz etki ettiğine inanmıyorum :/ hareketler eder squat falan da içtiğimiz ya da yediğimiz az miktardaki hurma etki ediyor mu cidden.
Diğer olaylarda da arkadaşlarımın eksikliğini hissetmiştim ama anne olmaya hazırlanırken daha çok koydu. Ben bütün arkadaşlarıma daha bebek haberlerini verir vermez özel hediyeler alıp kargolamıştım, ilk oyuncağı, ilk tulumu vs benden olsun diye ince düşünmüştüm, doğumlarına çiçek/çikolata göndermiştim. Hiçbirinin karşılığını göremedim bu süreçte şimdiye kadar, doğumda da sanmıyorum. Karşılık beklememek lazım belki ama insan düşünülmek istiyorHep öyle oluyor zaten emek verirsin değer verir her setlerine kosturursun sıra sana gelince ortada yok kimseler biz gurbete gelin geldiysek bile önemi yok isteyen yapar her şekilde internet çağındayız yurtdışından bile kargo vs gonderiliyorken kimse yok uzaksin yok o bu bahane uydurmasin yani. Neyse böyle şeyler ile tanıyoruz insanlari zaten bu zamanda destek olmayan sonra da olmasin mrb mrb yeter
offf evet ben de yarım saati 2 molalı yürüyorum1 saati ben 3 kerede ancak yürürüm heralde tek seferde yürümeye kalksam kesin işerim altıma
Squat değil de perine masajı bana imkansız geliyor instada filan da karşıma çıkıyor çok. Son zamanlarda taharet bile zorlayacak gibi, nerede kaldı masajAy ben zor hareket ediyorum squadi nasi yapacaz ya zknjdnxksjdj
inşallah canim insallahh o da gelecek evine annesi hatırlıyorum bu kız doğumu başlatmıştır demişti drunÇokk şükürr çokkk. Evet kız çok hareketliydi hiç değişmedi inan ondan kilo alamıyoz zaten. Fırıldak gibi küvözde maşallah inşallah ikisi de gelir de yorgunluktan isyan filan ederim ben de
ayy gözün aydınnnn ne güzel haberler böyle yaaaBenimki de yarın çıkacak kısmetse. Yarın yazacaktım buraya sen yazınca dayanamadım sonunda yuvamıza gelecek. Darısı diğer kuzularımızın başına
Evet kuşum o da oglanın yanına inip çok hareketlenınce zaten enfeksiyon da olunca vücut fırlattı bebekleriinşallah canim insallahh o da gelecek evine annesi hatırlıyorum bu kız doğumu başlatmıştır demişti drun
Merhaba bile fazla geçen gün kuzenim yazmış ay yazacaktım hep bi şey çıktı yazamadım diyor 33+4 haftamdayım tesekkürler cevap bile vermedim (dipnot düğününde aynı sehirdeydim sıkacagı parfümden oynayacagı şarkıya kadar ben organize ettim ve doğumunda evliyim şehir dısındaydım ona rağmen çocuğun odasında ki kapı üssünden hastanede giyeceği geceliğine kadar doğumundan önce bebek kıyafetlerinin yıkanıl ütülenmesine kadar yanındaydım.)Hep öyle oluyor zaten emek verirsin değer verir her setlerine kosturursun sıra sana gelince ortada yok kimseler biz gurbete gelin geldiysek bile önemi yok isteyen yapar her şekilde internet çağındayız yurtdışından bile kargo vs gonderiliyorken kimse yok uzaksin yok o bu bahane uydurmasin yani. Neyse böyle şeyler ile tanıyoruz insanlari zaten bu zamanda destek olmayan sonra da olmasin mrb mrb yeter
Çeken bilir bitmeyen bir oruç gibi, yüreğin herşeyi çekip yiyememek gibi. Üzül tabi bana üzülBian kendi derdimi unutup sana üzüldüm nasıl dramatize ettiysen
Rabbim hep güzel şeyler için gözyaşı döktürtsünAllahım ne güzel bir gün güzel haberler arka arkaya ben çok duygusalım bu aralar ama ağladığım en güzel sebebler bunlar
Aslında uzak değil aynı ildeyiz ama boşver işte. Hep bir hastalar. Alıştım ben bu duruma. Aslında kendim de yaparım da işe gidiyorum bir de ev işi var bu gece baya ütü yaptım. Haftaya çantayı hazırlarım inşallah. Hayırlısı ile bebişim gelsin. Arada takılıyorum ama başka bir şey istemiyorumAnnen uzakta sanırım ama şunu söyleyeyim ben de annemden uzakta yaşıyorum kendi ailenden uzakta yasıyorum tüm kuzenlerıme ablama herşeyin en guzelini yapıp hazırşamıstım annemde bunu bildiği için uzaktan hem kendi hevesini almıs oluyor hemde benim gönlümdeki bi boşluğu kapatmıs oluyor bunları yaparak ben de onun bu heveslerini gördügüm için ses çıkarmıyorum. Eşimin tarafı anlamıylr mu bu işlerden gayette anlarlar ama kendilerine anlarlar bende cocuklarım eksik kalmasın diye fotografı organizasyonu tuttum kapı susunu dağıtılacak lokum ve çıkolataları kendim yaptım gelecek çocuk olursa diye lolipop saksısı yaptım eşim yardımcı oldu mı tabiki oldu ama eşler de bazen yetersiz kalabiliyor kızlıza kahkahalarla herkesi toplayıp neşeyle yaptım herkesin doğumunu düğünunü terzi kendi söküğünü dikemez derler ama dikmeye çalısıylruz işte sana yanlış birşey yada bir boşluk hissi hissettirdiysem affola
Ben perine masaji yapamam ya. En zoru o gibi geliyor. Ahududu yaprağı çayı aldım. Hurma da yemeye başlarim. Çörek otu yağı ilk defa duyuyorum onu hangi marka almak lazım acabaBen yine Ocak ayı annelerinden kopya çekip not almıştım canım. Bak birinin doktoru şöyle demiş (yatırım tavsiyesi değildir kendi doktorumuz ne derse o tabii ki )
Eki Görüntüle 3537067
sabirsizlarrrrrEvet kuşum o da oglanın yanına inip çok hareketlenınce zaten enfeksiyon da olunca vücut fırlattı bebekleri
Analarına cekmişler o yüzden bısey de diyemiyorumsabirsizlarrrrr
koc burcu mu analarıAnalarına cekmişler o yüzden bısey de diyemiyorum