• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 88 40,4%
  • erkek

OY: 112 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    218
Tazyik sorunu bende yaşadım hala ara ara yaşıyoruz bizim uyku düzenimiz oturdu gibi değişmezse tabi🧿 akşam 8 den sabah 8 e kadar uyuyoruz emmek için uyanıyır sadece öğlenleride bir iki saat uyanık kalıp 1 saat falan uyuyor. Evet elbiseler bizimde çoğu olmuyor artık 3-6 aylıklar bile küçük geliyor bazıları senin kız tombiş kız ona da olmaz çoğu kıyafet. Böyle güldikçe sana tepki verdikçe öyle hoş oluyor ki birde artık beni tanıyor başkasının kucağındayken ağladığı zaman beni görünce susuyor çok güzel duygular🥰🥰
Maşallah uykusu çok iyiymiş. Çok tombiş sayılmaz ama çok çabuk büyüyorlar, yazlıkları 9-12 ay alarak iyi yapmışım elimde patlar diye korkmuştum 😂 henüz benim dışımda kimseyi tanımıyor büyüyor diye hüzünleniyorum ama konuşacağı bikini giyeceği zamanları düşündükçe de heyecanlanıyorum :)

Kızlar maşallah 🧿 Kumraladamavituna1 Kumraladamavituna1 ve L Lila2455 tazikli olması Allah vergisi mi yoksa yaptığınız özel birşey var mi kızlar?
Buarada Kumraladamavituna1 Kumraladamavituna1 şahsen özledim yorumlarını nerelerdeydin? 😍🥰🤗
Canım tazyik sütün çok olması anlamına gelmiyor aslında sütün hızlı geldiği anlamına geliyor ve hiç iyi bir şey değil bence çocuk zorlanıyor. Ben çok takviye kullandım en işe yarayanları Solgar ve Lacmix oldu. İki memeyi aynı anda sağmak da artış için çok etkili

4 gün önce 3 aylık olduk gözleri mi kayıyor bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• 1000023795.jpg
    1000023795.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 10
Maşallah uykusu çok iyiymiş. Çok tombiş sayılmaz ama çok çabuk büyüyorlar, yazlıkları 9-12 ay alarak iyi yapmışım elimde patlar diye korkmuştum 😂 henüz benim dışımda kimseyi tanımıyor büyüyor diye hüzünleniyorum ama konuşacağı bikini giyeceği zamanları düşündükçe de heyecanlanıyorum :)
Ay valla bende şimdiden mayolara simitlere bakıyorum kumda oynayacağı oyuncaklara bakıyorum 😍 ay bir an önce gelsin yaz inşallah denizi sever suyu seviyor bakalım kıyafetlerde ben hata yapmışım ya 6-9 almıştım önümüzdeki aya anca olur onlar sanki o kadar küçük geliyor gözüme yeniden alışveriş yapmak lazım lcw iyi o konuda ordan kıyafet aldım baya kaliteli çıktı birde kuponla baya uyguna geliyor

Valla doğum yapmadan önceki buradaki aktifliği öyle özlüyorum ki.
Ben de özlüyorum 😢 ne güzel fikirler olurdu şimdi konuşulsaydı bebeklerin yaptığı gelişimleri söylerdik sorunları söylerdik dertleşirdik yine bunalınca buraya yazardık kv denin açığı olursa söylerdik falan aman işte kimse yazmıyor artık öyle görüpte yazmayan da çok maalesef

Back