• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Canım ebeveyn onayı için kendininkinden eşine eşininkinden kendine onay vereceksin. Arama kısmına paylaştıklarım yaz çıkacak. Ama zaten topuk kanı e nabızda çıkmıyormuş.
Aaa öylemi herkes ordan bakiyordu sanki nasıl.ogrncez peki canim

Günaydın güzel anneler, ben dün bi sünnet doktoru ile görüştüm. 2-6 ay arası en ideal zaman ama bebek 5 kg üstü olmalı dedi. Geleneksel dikişli yöntemle sünnet ediyormuş. Klipsli veya lazer ile yapılanları önermediğini söyledi. Biz Nisan Mayıs gibi düşünüyoruz. O zamana 5kgyi geçeriz inşallah. Ankarada olanlar Erkan Öztürk doktorun adı. Instagram sayfası da drerkansunnet. Bir kaç doktorla daha görüşürüm tabi bide bunun maddi boyutu var. 5bine sünnet yapan da varmış 25bine sünnet yapan da.
Biz oğluma Ali Osman Köksal da yaptırmıştık çok kolay gecmişti tavsiye ederim

Bizimkide uzamamış gözüküyor ama doğduğunda da şimdi de ölçümler sağlıklı çıkmaz zaten dedi endokrin doktorumuz
Neden sağlıklı çıkmaz dedi? Ben de yanlış ölçüm olabilir diye düşünüyorum da bir yandan da endişelendim çünkü kafa çevresi 36 cm. Cücelik falan olabilir mi dedim

Doktor ölçtü mü yoksa siz mi tahmin ettiniz uzamadığını. Bizim kontrollerde hiç boy bakmıyorlar, kafa çevresi ve kilo. Soyunduğu için ya ağlıyor oluyor ya huysuz oluyor 😂 aile hekiminde yatakta ölçme yeri gördüm aşıya gidince orda ölçerler umarım.
Cnm sağlık ocağı her gidişte ölçer.hastaneye gittiğimizde de Dr un yanına girmeden yan tarafta boy kilo ölçümü yapıyorlar. Dr istiyor ilaç yazarken kilo önemli ya ondan sanırım.
Kızlar e nabizdan topuk kanı sonuçlarını nasıl gorucrz ebeyn onayı diyor yapamadım 🙁
Cnm topuk kanı çıkmıyorMuş enabizda ama ilerde lazım olcak enabiz.kendi e nabiza gir.en altta paylastiklarim var.oraya gir orda yetkili olduklarım yazıyor.ona tıkla.ordan eşin de aynısını yapcak eşinle karşılıklı onay verceksiniz.

Neden sağlıklı çıkmaz dedi? Ben de yanlış ölçüm olabilir diye düşünüyorum da bir yandan da endişelendim çünkü kafa çevresi 36 cm. Cücelik falan olabilir mi dedim
Ayakları düz durmuyor hareketliler ya o yüzden bende neden uzamamış diye evhamlandım hemen ama normal dedi bizde tiroid olmasına rağmen normal bir durummuş endişelenme sende

Ayakları düz durmuyor hareketliler ya o yüzden bende neden uzamamış diye evhamlandım hemen ama normal dedi bizde tiroid olmasına rağmen normal bir durummuş endişelenme sende
Ya bir de tam beslenemediler bence. Biz emzirmeye anca alıştık. Daha yeni yeni kilo alıyor zaten. İnşaallah bundan sonra uzarlar

Arkadaşlar tamamlayıcı ya da özel sağlık sigortası yaptıracak mısınız özel aşıları kapsayanlar 100 bin üstü istiyor sizce zamanı geldikçe kendimiz mi yaptırmalıyız

Kızlar göğüs pompası ne kullanıyorsunuz bide benim göğüs uclarim baya yara makina daha kotu yaparmı elimle sağım yapıyorum şuan arada

Cnm sağlık ocağı her gidişte ölçer.hastaneye gittiğimizde de Dr un yanına girmeden yan tarafta boy kilo ölçümü yapıyorlar. Dr istiyor ilaç yazarken kilo önemli ya ondan sanırım.

Cnm topuk kanı çıkmıyorMuş enabizda ama ilerde lazım olcak enabiz.kendi e nabiza gir.en altta paylastiklarim var.oraya gir orda yetkili olduklarım yazıyor.ona tıkla.ordan eşin de aynısını yapcak eşinle karşılıklı onay verceksiniz.
payylasima girdim çocuklarım geldi ama.yetkili olduklarım yazmıyor sürekli paylaştıklarm benimle paylaşılanlar yaziyor

payylasima girdim çocuklarım geldi ama.yetkili olduklarım yazmıyor sürekli paylaştıklarm benimle paylaşılanlar yaziyor
Canım şimdi baktım.diger profillerim olarak geçiyor bnm e nabizda.onay verince böyle yaziyor olabilir ilk girdiğimde yetkili olduklarım yazıyordu.sen de orda yazanlara tıkla hangisi olduğunu orda görebilirsin eşinde aynı şekilde yapıp karşılıklı onaylayın.e nabızda da MHRS de randevu alırken de kendi adreslerinden geçiş yapabilirsin.

Kızlar göğüs pompası ne kullanıyorsunuz bide benim göğüs uclarim baya yara makina daha kotu yaparmı elimle sağım yapıyorum şuan arada
Ben lansinoh kullanıyordum bir göğüs ucum yaraydı makinayla sağdım Tunadan az acıttı. Ama yaralarımız aynı olmayabilir tabi. Bence bi dene en azından.

Arkadaşlar tamamlayıcı ya da özel sağlık sigortası yaptıracak mısınız özel aşıları kapsayanlar 100 bin üstü istiyor sizce zamanı geldikçe kendimiz mi yaptırmalıyız
Aşıların güncel fiyatları ne olmuş ona göre bakabilirsiniz pahallı diye biliyorum rota menenjit aşıları

Günaydın güzel anneler, ben dün bi sünnet doktoru ile görüştüm. 2-6 ay arası en ideal zaman ama bebek 5 kg üstü olmalı dedi. Geleneksel dikişli yöntemle sünnet ediyormuş. Klipsli veya lazer ile yapılanları önermediğini söyledi. Biz Nisan Mayıs gibi düşünüyoruz. O zamana 5kgyi geçeriz inşallah. Ankarada olanlar Erkan Öztürk doktorun adı. Instagram sayfası da drerkansunnet. Bir kaç doktorla daha görüşürüm tabi bide bunun maddi boyutu var. 5bine sünnet yapan da varmış 25bine sünnet yapan da.
Cnm bu doktor kaça yapiyormus ve neden klips tavsiye etmedigini acikladi mi?
Cnm aşılar evet pahali ama eder etmez dengesinde yuz binlik sigortaya gerek var mi diye bakmak lazim. Biz kizimda sadece iki kez menenjit (ozel doktoru tavsiyesiyle) iki kez rota yaptirdik. Baska da ozel asi yok diye biliyorum ben. Fiyat farkini ona gore kiyaslarsiniz

Back
X