- 29 Nisan 2021
- 4.965
- 7.533
- 108
İyileşene kadar silikon uç kullansan?Kızlar göğüs pompası ne kullanıyorsunuz bide benim göğüs uclarim baya yara makina daha kotu yaparmı elimle sağım yapıyorum şuan arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyileşene kadar silikon uç kullansan?Kızlar göğüs pompası ne kullanıyorsunuz bide benim göğüs uclarim baya yara makina daha kotu yaparmı elimle sağım yapıyorum şuan arada
Ben sadece pipiyi uyuşturarak klasik cerrahi dikişli sünnet yapıyorum. Fazla deriyi neşterle kesip sonra çok güzel estetik bir şekilde yeniden dikiyorum. Sünnet derisinin yakarak kesilmesini (lazerli sünnet) ve pipi derisini plastik halkayla boğarak iyileşme hattının kanlanmasını durduran klipsli sünnet yöntemlerini tavsiye etmiyorum.Cnm bu doktor kaça yapiyormus ve neden klips tavsiye etmedigini acikladi mi?
Cnm aşılar evet pahali ama eder etmez dengesinde yuz binlik sigortaya gerek var mi diye bakmak lazim. Biz kizimda sadece iki kez menenjit (ozel doktoru tavsiyesiyle) iki kez rota yaptirdik. Baska da ozel asi yok diye biliyorum ben. Fiyat farkini ona gore kiyaslarsiniz
Kuzum gümüş kapak takıyorum biraz daha iyi ama nemli tuttuğu için sanırım yaralar iyileşmesi silikon uç bırakması zor oluyomus diye başlamadım hiç böyle idare ediyorum silikon ucla sağım yapılır mı peki elimlr sagmaya başladım makinem yokİyileşene kadar silikon uç kullansan?
Aynen başka özel asi yok.bizde oğlum da ikişer tane bu aşıları yaptırdık.hatta rota için aldık gittik Dr a.dr bunu kendiniz de yapabilirsiniz bunun için buraya gelmenize gerek yoktu dedi.istanbuldaydik ozamn .heralde hasta yoğunluğundan öyle dedi.rota aşısı çünkü ağızdan verilen bısey.ikinciyi kendim yaptım rotanın.2021 de tanesi 600gibi bsydi.ki şimdi kaç bin oldu kimbilir.ama 100binde gerekmez bence.Cnm bu doktor kaça yapiyormus ve neden klips tavsiye etmedigini acikladi mi?
Cnm aşılar evet pahali ama eder etmez dengesinde yuz binlik sigortaya gerek var mi diye bakmak lazim. Biz kizimda sadece iki kez menenjit (ozel doktoru tavsiyesiyle) iki kez rota yaptirdik. Baska da ozel asi yok diye biliyorum ben. Fiyat farkini ona gore kiyaslarsiniz
Ay Çarşamba B12 ve tiroid için kan vermiştik bilsem d vitamini de derdim tüh.Kızlar d vitamini icin doktorumuz kan almıştı cok düşük çıkmış gelişimini etkiler dedi 15 gün sabah akşam 3 fıss dedi aklinizda bulunsun kan verirken sizde baktırın
Allah Allah şimdi çoğu kişi klips yöntemi istiyor.bizde öyle yaptırdık.kucukken yaptirmadik kalbinde delik olduğu için.buyuyunce de narkoz almasını istemedik.eve özel getirtip yaptirdik.yapan kişi de yıllarca sunnetciymis emekli olmuş.bi öğretmen arkadaşımızın kb sydi.kendi torununu da aynı şekilde yapmış.demkki herkesin yöntemi ve sünnet doğruları farklı.Ben sadece pipiyi uyuşturarak klasik cerrahi dikişli sünnet yapıyorum. Fazla deriyi neşterle kesip sonra çok güzel estetik bir şekilde yeniden dikiyorum. Sünnet derisinin yakarak kesilmesini (lazerli sünnet) ve pipi derisini plastik halkayla boğarak iyileşme hattının kanlanmasını durduran klipsli sünnet yöntemlerini tavsiye etmiyorum.
Klasik cerrahi yöntem en doğal en sağlıklı yöntemdir…
Böyle yazmış canım. 10bin dedi.
İlk günden beri gümüş kapak kullanıyorum lansinohta almıştım ama asla gerek kalmadı emzirdikçe koy mükemmel bişeyKuzum gümüş kapak takıyorum biraz daha iyi ama nemli tuttuğu için sanırım yaralar iyileşmesi silikon uç bırakması zor oluyomus diye başlamadım hiç böyle idare ediyorum silikon ucla sağım yapılır mı peki elimlr sagmaya başladım makinem yok
Canim aylık kontrole gidicez bizde ozaman da bakarlarmi degerlereAynen başka özel asi yok.bizde oğlum da ikişer tane bu aşıları yaptırdık.hatta rota için aldık gittik Dr a.dr bunu kendiniz de yapabilirsiniz bunun için buraya gelmenize gerek yoktu dedi.istanbuldaydik ozamn .heralde hasta yoğunluğundan öyle dedi.rota aşısı çünkü ağızdan verilen bısey.ikinciyi kendim yaptım rotanın.2021 de tanesi 600gibi bsydi.ki şimdi kaç bin oldu kimbilir.ama 100binde gerekmez bence.
Ay Çarşamba B12 ve tiroid için kan vermiştik bilsem d vitamini de derdim tüh.
Canım bende gumus kapak aldım ama çok fena yara olduktan sonra şimdi idare ediyorum geneİlk günden beri gümüş kapak kullanıyorum lansinohta almıştım ama asla gerek kalmadı emzirdikçe koy mükemmel bişey
İyiyiz canım , dün biraz zor bi gece geçirdik ama bugün iyi çok şükür. Günde 6 damla kullanıyoruz , mamasına katıyorumcinnabon Selam, umarım sen de bebiş de iyisinizdir. Bu probiyotiği günde kaç damla, nasıl kullanıyoruz?
Söylersen bakarlar bence.ben gittiğimde söylüyorum.ilcedeki çocuk Dr umuz da çok iyi anlayışlı bı bayan sağolsun.Canim aylık kontrole gidicez bizde ozaman da bakarlarmi degerlere
Kız bizim 56 gün oldu doğum yapalı.hala daha kankiyizKızlar normal doğum tecrübesi olan arkadaşlar dikişler vs nekadar sürede iyileşiyor acaba biz bizim bryle arkadaş gibi oldukta kaç aydır afedersiniz![]()
Yok kuzum bişey demedi sadece karnimdan ultrasonla baktı temiz ddedi okadarKız bizim 56 gün oldu doğum yapalı.hala daha kankiyizsezaryen doğum bnm ki bide.altta bsy yok öyle olduğu halde kankiyiz
adam idare etsin biraz.bana Dr 40cikana kadar ilişki yasak rahim kendini toplasın demişti.senin Dr demedi mi 40cikana kadar yasak die.
Geçmiş olsun canım gaz sancısı mi olduİyiyiz canım , dün biraz zor bi gece geçirdik ama bugün iyi çok şükür. Günde 6 damla kullanıyoruz , mamasına katıyorum
Benim rahim baya uzun zaman alır herhalde toplanması normal doğum ya genişlemiştir bayaKız bizim 56 gün oldu doğum yapalı.hala daha kankiyizsezaryen doğum bnm ki bide.altta bsy yok öyle olduğu halde kankiyiz
adam idare etsin biraz.bana Dr 40cikana kadar ilişki yasak rahim kendini toplasın demişti.senin Dr demedi mi 40cikana kadar yasak die.
Yok kuzum bişey demedi sadece karnimdan ultrasonla baktı temiz ddedi okadareşimde soruyor dikişler iyileştimi diye
hafif lekelenme de oluyor bazen hala geçmedi ped takiyorum genede
Lekelnme varsa bence hiç girişme o işlere.40in çıksın bi.suan lohusasin.kusura bakma da sagligin daha önemli adamın şeyindenBenim rahim baya uzun zaman alır herhalde toplanması normal doğum ya genişlemiştir baya![]()
Bı bardak suya 20 damla şeklinde kullanıyorum sabah akşam.Kizlar bestlak damlayı nasil kaçar damla kullanıyorsunuz.bugun aldım kullanmayı düşünüyorum.
Bende sezeryan ama inanılmaz hasass göğüslerim karnım dikişlerimBenim rahim baya uzun zaman alır herhalde toplanması normal doğum ya genişlemiştir baya![]()