• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Maşallah göbüşüne kuzum 🥰🤣❤️ benimki de maşallah 5-6 aylık gibi. Geçen kayınvalidem gördü hamile pantolonu giymiştim üstümde bol kazak vardı ona rağmen belliydi kız bu kocaman olmuş dedi. Valla öyle oldu anne hemen çıktı dedim. Normal kot düğmesi sıkıyordu belli etmiyordu anlayamiyorlardi ama gebe pantolonuna geçince artık etrafdakiler de görüyorlar. 🤣❤️

Kızım öğrendiği günden beri o kadar mutlu ki. Sürekli karnımı okşuyor öpüyor sarılıyor. Büyüyor anne dimi diyor. Daha çok büyüyecek dimi diyor. O doğunca kucağıma ver ben ona sarılayım diyor. O kadar heyecanlı ki. Onun ilgisi sevgisi beni çok duygulandiriyor. Sürekli bebek kardeşim de yesin bundan acıkmıştir, o da beğenir falan diyor. Hep dilinde hep.. Doktora gidiyoruz kontrole babaannesine bırakıp, bana fotoğrafını getirecek misin anne diyor öyle merak ediyor. Bu kadar ilgileneceğini, seveceğini hiç düşünmemiştim. Gördükçe duygulaniyorum ❤️🥰😊
Ah ben kıyamam ona ya okurken gözüm doldu

Ay benim göbüşüm de çıktı kocaman. Hatta doktora sordum normal mi diye. Bana daha bebek değildir o gazdır dedi 🤦🏻‍♀️😅 Ama hayır inanmıyorum hepimizin çıkmış işte bebek basbayağı yani 😒
Gaz olsa duramazdık bebektir o 🤣🤣

Pazar gününden bu yana prilam içmiyorum sadece bu sabah birazcık kustum oda kendime kahvaltı hazırlarken dolap kapağını açınca oldu genellikle yemeklerden sonra bulantım azaldı koku hassasiyetim de baya azaldı demekki artık bitiyo 😂
Ay 12. Haftada biter diyorlardı ama çoğu kişinin 14-15 civarı bitmiş anlaşılan 😍 olsun bitsin de ona razıyım 😍😍 senin cinsiyet neydi kuzummm

Kızım öğrendiği günden beri o kadar mutlu ki. Sürekli karnımı okşuyor öpüyor sarılıyor. Büyüyor anne dimi diyor. Daha çok büyüyecek dimi diyor. O doğunca kucağıma ver ben ona sarılayım diyor. O kadar heyecanlı ki. Onun ilgisi sevgisi beni çok duygulandiriyor. Sürekli bebek kardeşim de yesin bundan acıkmıştir, o da beğenir falan diyor. Hep dilinde hep.. Doktora gidiyoruz kontrole babaannesine bırakıp, bana fotoğrafını getirecek misin anne diyor öyle merak ediyor. Bu kadar ilgileneceğini, seveceğini hiç düşünmemiştim. Gördükçe duygulaniyorum ❤️🥰😊
Ya ne güzel maşallah 🥰 benim kızı da son kontrolde götürdük 3 ay bitmeden söylememiştik ilk defa gördü ve babası ekrana bakıp gülümseyince, baba ben burayı hiç sevmedim gidelim dedi 🤭 bizim kız çok babacı bakalım nasıl olacak

Canım anneler hepinize merhaba 😇😇 günlerimiz haftalarınız aylarınız çok güzel geçsin inşallah 🙏 bugün bir pozitif uyandım maşallah🤣
14+2 den göbüş selamı 💙💙🥰
Oturduğum için bu kadar büyük gözüküyor Aslında ayaktayken böyle çok kocaman değil 🤔😁😁😁
Ayy çok tatlışş maşallah 🥰 Ben de 13. Haftaya girdim ve 10. Haftadan beri yavaş yavaş büyüyor. Göbek çevremi ölçtüm 2.5 cm genişlemiş. Ama kime söylesem saçmalama daha şimdiden göbek mi çıkarmış diyorlar. En iyisi çevreye kulak kapatıp minik göbüşlerimizin tadını çıkaralım 🥰

Ayy çok tatlışş maşallah 🥰 Ben de 13. Haftaya girdim ve 10. Haftadan beri yavaş yavaş büyüyor. Göbek çevremi ölçtüm 2.5 cm genişlemiş. Ama kime söylesem saçmalama daha şimdiden göbek mi çıkarmış diyorlar. En iyisi çevreye kulak kapatıp minik göbüşlerimizin tadını çıkaralım 🥰
Yaşasınnn göbüşlerimizzzz😍😍😍

Göbüşümüz ve biz mutluyuz 🥰 dış mihraklara kulakları tikayalım 🤣🤣

Ah ben kıyamam ona ya okurken gözüm doldu
Valla benim de sürekli gözüm doluyor cimcime sayesinde. 🥰❤️
Ya ne güzel maşallah 🥰 benim kızı da son kontrolde götürdük 3 ay bitmeden söylememiştik ilk defa gördü ve babası ekrana bakıp gülümseyince, baba ben burayı hiç sevmedim gidelim dedi 🤭 bizim kız çok babacı bakalım nasıl olacak
Benimki de tam tersi anneci. Bana çok düşkün. Sürekli sen, ben, baban onu çok sevicez falan diyorum. Benim iki tane cimcimem var ben bu güzel ablayı çok seviyorum falan diyorum. Ona olan sevgimin azalmadigini görünce kiskanmiyor şimdilik. Doğunca illa ki olur kıskançlık tabi ama dengelemek için elimizden geleni yapacağız. Ama çok hevesli beraber uyuturuz beraber giydiririz ben bezlerini getirirm falan sürekli olarak söylüyor. Sürekli bende ikinizi de çok seviyorum falan diyorum. Sarılıyor karnıma. Babası oksayinca kızıyor benimki bazen babasina. O benim bebek kardeşim senin değil ben sevicem falan diyor. O da babasını kıskandığı için değil bebeği sahiplendigi için 🤣🤣❤️🥰

Biz DNA Lab'da yaptırdık, yerli bir firmaymış, tüpleri de kendileri üretiyorlarmış. İnternette biraz bakınmıştım, çok olumsuz yorum görmemiştim, o yüzden seçmiştim ama ayrıntılı bilgi sahibi değilim kurum hakkında. Doktorumuzun verdiği 3-4 broşürden biriydi, o yüzden de seçmiş olduk biraz. Telefonda ilk konuştuğum kişi de, eve gelen hemşire ayrıntılı bilgilendirmeler yapmıştı. Allah korusun Nipt testinde risk çıkması durumunda amniyosentez'i ücretsiz yaptıklarını söylediler. Ama bu konuda gerçekten dikkatli olmak lazım, gerçekten güvendiğiniz uzman birine yaptırın eğer amniyosentez yaptırmanız gerekirse.

Bu arada ikili testte çıkan düşük orta sayılabilecek risklerin çok doğru çıkmadığını, endişelenmememiz gerektiğini hem doktorumuz hem de DNA Lab'dan gelen kişi söylemişti. Siz de endişelenmeyin lütfen, vakit kaybetmeden test yaptırıp rahatlarsınız umarım. Sağlıkla dünyaya getirmenizi dilerim yavrunuzu🙏💐
Çok teşekkür ederim bugün gidip kan verdim İntergen firmasına inşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar gelir 🌸 Amniyosentez i direk yaptrmaktan cekindim acıkcası bilemedim. 15. Haftadayım suan

Valla ben istanbuldan gonderdigim icin numune oraya ulastiktan 5 gun sonra sonuc cikti. 14 gun demislerdi aslinda 12 gun surdu benimki. Raporda numunenin intergene ulasmasi ve sonuclanmasi arasi 5 gundu aslinda yani.
Ben de bugün gidip kan verdim Ankaradayım zaten yakındı bana yeri. Allahım inşallah sağlıklı hayırlı sonuçlar gelir 🌸 Cinsiyeti de yazıyor mu raporda

Ben 12+6 yım ve benzer şeyler var . Yatmadan 1 adet progestan fitil atıyorum o da akıyor biraz sürekli ıslaklık . Ağrı olunca endişe . Hayırlısı ile şu hareketli döneme girseydik hareketlerinden takip ederdik .
Bende 11.4 haftaligim. Benim başından beri lekelenmem var hemde şiddetli çok bugün doktoruma gittim muayene etti.kanaman varmı dedi bende leke şeklinde dedim. 3. Ay bitene kadar olacak 3. Ay bittimi kanama leke de olmayacak sabret bol bol yat dedi. Düşük tehlikem var dedi. Bu lekelerde erken gebelik olduğu için dedi rahim ile kese arasında birşeyin kapanması gerekiyormuş o kapanmadigi için kanama leke oluyor dedi. Progestani günde 4 tane kullan dedi sabah 1 tane iç bir tane fitil olarak ver. Akşam da aynı şekilde yap dedi iğneye gerek kalmaz dedi. Şu 4. Aya girdimi hepsi geçecek sabret dedi bende durumlar bu şekilde, inşaallah sizlerde iyisinizdir. Ama ev işi süpürge felan tamamen

Merhaba canım.. ben 10.haftadayım, son iki haftadır aynı ağrı var bende ama benimki sağ tarafta. Geçmedi. Doktora gidince danışacağım belki magnezyum vs önerir. Seni de bilgilendiririm 🥰
Bende de aynı ağrı bana 3. Ayı bitirene kadar bol bol yat dinlen dedi 4. Aya geçince hepsi geçecek defi

Y YagmurrTanem canım haberlerin iyi olmasına o kadar sevindim ki anlatamam ❤️ daha da güzel haberler alacaksın sağlıkla gelecek inşallah bebişin ❤️

hayatbeninedenyoruyosun hayatbeninedenyoruyosun @lady peacock bir göbek güncellemesi de benden gelsin daha 12. Hafta ama ikinci gebelikler erken çıkar diyorlardı doğruymuş 🙈
Evet gerçekten erken çıkıyormuş ikinci gebeliklerde göbüşler
Bende yeni 15 haftaya girdim göbeğim almış başını gidiyor bazen gaz da oluyor daha da şişkin görünüyor şuan bu durumda
Buda benden gelsin kızlar 🤗

Eklentiler

• IMG_0536.jpeg
    IMG_0536.jpeg
    271,7 KB · Görüntüleme: 59
Maşallah göbüşüne kuzum 🥰🤣❤️ benimki de maşallah 5-6 aylık gibi. Geçen kayınvalidem gördü hamile pantolonu giymiştim üstümde bol kazak vardı ona rağmen belliydi kız bu kocaman olmuş dedi. Valla öyle oldu anne hemen çıktı dedim. Normal kot düğmesi sıkıyordu belli etmiyordu anlayamiyorlardi ama gebe pantolonuna geçince artık etrafdakiler de görüyorlar. 🤣❤️

Yaa benimde kızım aynı şeyleri söylüyor sürekli gelip sarılıp öpüyor ne zaman gelecek bebişimiz anne diyor ben ona herşeyi öğreteceğim süt vereceğim 😂😂 benim yatağımda uyusun bu tarz konuşmaları yapıyor sürekli böyle konuşunca o kadar duygusal oluyorum ki 🥹 umarım doğduktan sonra da bu şekilde yaklaşımı olur malum bebek her dakika yanımızda emzirme bakma uyutma derken bunları görüp belki içten içe üzülebilir bunu hiç görmek istemiyorum inşallah o durumu yaşamam gönlüm hep çok sevecek kıskanmayacak onunla hep ilgilenecek diyor inşallah öyle de olur ❤️🙏

Ay 12. Haftada biter diyorlardı ama çoğu kişinin 14-15 civarı bitmiş anlaşılan 😍 olsun bitsin de ona razıyım 😍😍 senin cinsiyet neydi kuzummm
Benim nerdeyse sıfır oldu bu gebelikte bulantı hatta doktora sordum bu normal mi diye evet dedi karnım da hiç yok sadece uzanırken azcık çıkıyor kendimi gebe gibi hissedemiyorum

Back