• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Canımmm sonunda öğrendin 🥰😍 güzel haberlerle gelmene çok sevindim ❤️ 😍 sağlıkla gelsin minik oğlun inşallah ❤️ 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰

Rabbim verdiyse vardır bir bildiği 🤲 elbette kolay değil 4. Çocuk fikrine alışmak ben 2. İçin ne kadar çok düşündüm. Eşim bazen 3. Falan diyor yok artık diyorum. Ama karnına düşmüş bir kere canından can olmuş. Rabbim verirse 3yu afallarım ama yapacak bir şey yok derim. Gebeliginden zevk almaya çalış, kendini ve bebeğini üzülüp de strese sokmanın sadece zararı olur. Ne güzel bir can daha yeşerteceksin sağlıkla al kucağına inşallah ❤️ 😍
Maşallah nede güzel konuşmuşsun çok saol güzel düşüncelerin için benim yaşama hevesim bile gitti inşallah iyileşicrm bende bebeğimle birlikte tekrardan 🙏🏻

Maşallah sağlıkla büyüsün 💕🐣💕🐣 ben kendim için de erkek hissediyordum zaten 😅 tutturamadığım buradan belliydi.
çok teşekür ederim 🥰❤️ hepimizin bebişleri sağlıkla büyüsün inşallah 🤲🏻❤️
Canımmm sonunda öğrendin 🥰😍 güzel haberlerle gelmene çok sevindim ❤️ 😍 sağlıkla gelsin minik oğlun inşallah ❤️ 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰

Rabbim verdiyse vardır bir bildiği 🤲 elbette kolay değil 4. Çocuk fikrine alışmak ben 2. İçin ne kadar çok düşündüm. Eşim bazen 3. Falan diyor yok artık diyorum. Ama karnına düşmüş bir kere canından can olmuş. Rabbim verirse 3yu afallarım ama yapacak bir şey yok derim. Gebeliginden zevk almaya çalış, kendini ve bebeğini üzülüp de strese sokmanın sadece zararı olur. Ne güzel bir can daha yeşerteceksin sağlıkla al kucağına inşallah ❤️ 😍
Çok şükür canım haftalardır bunu bekliyordum bütün arkadaşların haberleri gelince ekstra daha da sevinip heyecanlanıyordum ❤🥰🥰
Bugün de benim öğrenmem nasip oldu
Amin inşallah Teşekür ederim canım 🤲🏻😘

Merhaba 🍀

Hepimize sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hamilelik diliyorum 🧿

ANNE ADI
🌸
YAŞŞEHİR/ÜLKEKAÇINCI ÇOCUKBAŞLANGIÇ KİLOSATKESEKALP ATIŞI ﮩﮩ٨ـ♡ﮩ٨ـﮩﮩTAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYET 🩷💙TAHMİNİ DOĞUM TARİHİDOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ❤️
Y YagmurrTanem 37İstanbul2.5920 Eylül66+6💙5 Temmuz
lady peacock lady peacock 39İstanbul2.30 Eylül5+36+37 Temmuz
@Eldorin35İzmir2.7223 Ekim8+08+01 Ağustos
@hayatbeninedenyoruyosun261.7029 Eylül56+1Erkek💙13 Temmuz
@Taranta babu34Manisa1.674 Ekim5+16+4Erkek11 Temmuz
@birmucizeistiyorum33İstanbul2.11 EkimKız ve Erkek (İkiz)17 Temmuz
Umutdolu1903 Umutdolu1903 35İstanbul18 Ekim
@ozzge132Almanya1.657 Ekim4+46+414 Temmuz
@beyons371.6814 Ekim6+4Erkek23 Temmuz
@YAZ YAZ331.12 Ekim5+322 Temmuz
@muallime535335Artvin2.1 Ekim5+36+1Erkek8 Temmuz
@Artemis58033Sivas3.7622 EkimErkek30 Temmuz
@sirinemm126İzmir2.6011 Ekim5+26+518 Temmuz
@gul162033Diyarbakır3.63Erkek4 Temmuz
@PenceredekiKiz32Ankara1.553 Ekim6+06+0Erkek10 Temmuz
@ogretmenkls26İstanbul1.6913 Ekim5+36+5Erkek20 Temmuz
@Huri9232Kocaeli1.6124 Ekim4+026 Temmuz
@dafdt42İstanbul3.23 Ekim4+4Kız30 Temmuz
@ozmut34İstanbul1.6026 Eylül4+46+0Erkek💙3 Temmuz
@RosaLx41İstanbul1.5210 Ekim6+117 Temmuz
Nurella42 Nurella42 26Konya1.658 Ekim5+4Erkek15 Temmuz
@Elo1629Bursa3.8026 EkimErkek2 Ağustos
A acemianne92 32Eskişehir2.545 Ekim7+67+612 Temmuz
@hanfendi2531İstanbul3.805 Ekim11 Temmuz
tilyam tilyam 30Gaziantep2.7224 Ekim30 Temmuz
@sondanbironceki36Ankara1.28 Eylül5+36+3💙5 Temmuz
@lavienroselove29İstanbul2.12 Ekim5+219-25 Temmuz
H Haticcee 31Bursa2.9022 EkimErkek29 Temmuz
@24eylul261.4016 Ekim4+66+4Erkek23 Temmuz
@dloss34Muğla/İstanbul1.10324 Eylül6+17+31 Temmuz
@birkizannesi031032Ankara1.6408 Ekim5+014 Temmuz
@Flyflyars373.9 Ekim6+06+615 Temmuz
@pepsi34İstanbul1.39.229 Eylül4+56+1💙6 Temmuz
@hati hati281.593 Ekim5+36+0Erkek10 Temmuz
@Reed Flowers29İstanbul1.5023 Ekim5+030 Temmuz
Umutvari Umutvari 32Ankara1.4624 Ekim5+15+6Kız2 Ağustos
@badamgul31576 Ekim5+26+012 Temmuz
@Sootica9034Katar2.18 Ekim6+6
@ozgesel301.829 Ekim5+17+0Kız16 Temmuz
@bilge4848291.7211 Ekim6+16+123 Temmuz
@Yosun gozlu35Yunanistan2.8525 Eylül5+07+0Erkek1-7 Temmuz
aryakusum aryakusum 25İstanbul2.6930 Eylül4+37+4
@Sifonella35İstanbul3.1 Ekim5+27+3
@Minelsu6626825+3
@dlrss28İngiltere1.6317 Ekim6+06+021 Temmuz
@mercanAyda22Diyarbakır1.7420 Eylül5+36+4Erkek30 Haziran-2 Temmuz
@elif_19726Kocaeli1.7423 Ekim5+0
@cicipamuk22İstanbul1.7422 Ekim5+1Kız31 Temmuz
@cokyenianne302.5426 Eylül
@Deniz ada010126Kıbrıs1.30 Eylül5+17+511 Temmuz
@kayra1209İstanbul2.24 EkimErkek31 Temmuz
@oylamabaslay34İstanbul1.6624 Eylül5+47+4Erkek1 Temmuz
@modegiirll33İstanbul1.5813 Ekim4+46+4Erkek20 Temmuz
@masal_0130Ankara7 EkimErkek
@essanli322 Ekim9+4
@gunguzel123Zonguldak1.5616 Ekim5+27+3Erkek26 Temmuz
@Hayirligunler67824Karabük15 Ekim5+06+0
@minimey35Çanakkale3.14 Ekim8+121 Temmuz
@Amine200123İzmir485 Ekim4+56+2
R resport 25Bursa2.12 Ekim6+017 Temmuz
Vaalbara Vaalbara 29İstanbul2.683 Ekim6+06+6Erkek10 Temmuz
@pirelideve30İstanbul2.637 Ekim4+46+3Kız14 Temmuz
@fundaslansu27İstanbul1.6422 Ekim4+57+5Erkek27 Temmuz
@gldnskr23Nevşehir799 Ekim4+18+1Kız/Erkek (İkiz)27 Temmuz
@Susuuuu26Ankara436 Ekim4+36+213 Temmuz
@Ttn31İstanbul1.904 Ekim5+36+4
K KrrraliceyiiiCekkkk 22Sivas1.6519 Ekim6+07+2Erkek26 Temmuz
@Tuniko30İstanbul1.5320 Ekim4+56+5
@Irmakkk34Kanada2.67.514 Ekim8+08+021 Temmuz
@Prensesin Annesii27İstanbul2.5725 Ekim6+36+330 Temmuz
@elifizm271.5 Ekim5+66+3Erkek12 Temmuz

Kızlar günaydınnn 💝 Ben doktordan çıktım ve cinsiyeti öğrendik çok şükür 🥰 Kızımız oluyormuş listeye bir kız daha ekleyebiliriz🥰🩷 Eşimin de benim de gönlümüzden kız geçiyordu zaten, sağlığı yerinde çok şükür her şey yolundaymış🩷
Günaydınnn🥰 bende 17+2 de bu sabah öğrendim, bizim de kızımız oluyorrr🥹💞
Evet kızlarrr ben geldimmmm 🤗
17+5 ten bildiriyorum
şükür herşey yolunda kızımla beraber gittik oda görmeyi çok istiyordu beraber ellerini ayaklarını kafasını teker teker gördük 🥰🥰❤️🤲🏻
Çok sakin bir şekilde durmuştu benim hareketleri hissetmemen kesin bundan kaynaklı 🤭😆
Cinsiyeti sorduk ve cinsiyetimiz erkek 💙kızıma erkek kardeş geliyor 🥲
Annemler ablamlar yanıldı hepsi kız hissediyordu şaşırdık çok beklemiyorduk @Taranta babu sende kız hissetmiştin 🫶😀
Sağlıklı olsun yeterli Rabbim hayırlı evlat olmasını ve sağlıklı olmasını nasip etsin inşallah 🤲🏻
Ayrıntılı ultrason için 20 haftadan sınra perinatolojiden randevu alırsın dedi
Üçlü test yaptırmak istiyor musun dedi
hayır dedim direk tekrar kafamı allak bullak etmek istemiyorum 🤦🏻‍♀️
Elenatal 2 ye devam ve demir ilaçlarına devam
Kan ve idrar verildi bir aydır vermemiştim kan sonuçlar için bekleyeceğim bir kaç gün
Evet benden bu kadar güzel anneler 🥰
Cinsiyetler belli olmus. Maşallah hepsine 🧿 sağlıkla gelsin hepsi :emir_bebek:

Son günlerde kızlar atağa mı geçti ne ?:KK51:
Erkekler tabi kendini daha önce belli ediyor ama son eklenenlerle sanki 2024ün erkek yılı namı az sarsıntıya girdi gibi ☺️
Ewet bazen geç saatlerde bişeyler yiyorum😔beş kilo almışım başından bu yana biraz çabuk ve hızlı kilo alıyorum bende gebeliklerimde 😓ama açda uyuyamıyorum napıyım bu arada kıyamam ya neden ağlıyorsun inanki benim ağlamam gerekir bende çok ağladım ilk aylar artık alıştım çünkü bu dördüncü bebek hiç istemiyordum artık zorda olsa kendimi alıştırdım 😔
Ah bacım. Gel sarılayım sana :KK74:

Annem der ki, bi ruh ezelde yaratıldıysa “kalû bela zamanında”, o sıvı taşa bırakılsa vakti gelince o bebek dünyaya gelir. İhtimaller, oranlar, mümkünatlar sadece teferruattır.

Biz 5 kardeşiz. Sonuncuya hamile kaldığında annem en küçüğümüz bir yaşındaymış. Öylesine istememişler, aldırmayı düşünmüşler vs. Şimdi sor, en çok sevilen o tekne kazıntısı eşek sıpasıdır :p
Kızlar merhabalar doğumdan sonra aşı hakkında ne düşünüyorsunuz rota filan otizm yapıyor bilgisi dolanıyor aşı karşıtı değilim kesinlikle ama tecrübe eden var mı aramızda doğum yapmışlar var bilgilendirir misiniz bir problem yaşayan oldu mu? İlk bebeğim çok endişe ettim açıkcası
Rota vb özel yapılan aşıları yaptırmadım. Şimdi de düşünmüyorum. Gerekli olsa zaten devlet aşı takvimine geçer.
Kızların sayısı hızla artmaya başladı. Sanırım bu sene erkek senesi değil kız senesi olacak ne diyorsunuz 🥰🩷
Hadi bakalım :KK37:
Şöyle bir şey var bende bundan bakıyorum 😂
Ben de bi yerde şey okumuştum. Kaçıncı haftadaysanız onu 4e bölüp ayı bulabilirsiniz diyordu. Ben 18 haftalık hamileyim suan, 4,5 aylık gebeyim diyorum. Sanırım Dr lar arasında da bu konuda muhalefet var 😅

Kızlar dördüncü aya kaçıncı haftada giriyoruz hesaplamalar karışıyor bende
Ben yukarıda yazdığım mantıkla 16. Haftada girdim diye düşünüyorum. Ama bu konu tartışmalı dediğim gibi.😅

Bugün öyle ayarsız dengesiz bi gündeyim ki, kahvaltı sofrası hala masada kaldırmamışım. Akşama kadar ne yaptın lady diyin… örgü ördüm. :KK69:

Güya şimdi yemek yaptım. Mutfak savaş alanı. Pilavın suyu kaçmış lapa olmuş. Diğer yemeğin de göz göre göre salçasını çok koymuşum.

Böyle günler arada iyi olur. Ki herseyin çok düzenli temiz old, yemeklerin sorunsuz old günlerin kıymeti bilinsin di mi !:KK14::cool:

Cinsiyetler belli olmus. Maşallah hepsine 🧿 sağlıkla gelsin hepsi :emir_bebek:

Son günlerde kızlar atağa mı geçti ne ?:KK51:
Erkekler tabi kendini daha önce belli ediyor ama son eklenenlerle sanki 2024ün erkek yılı namı az sarsıntıya girdi gibi ☺️

Ah bacım. Gel sarılayım sana :KK74:

Annem der ki, bi ruh ezelde yaratıldıysa “kalû bela zamanında”, o sıvı taşa bırakılsa vakti gelince o bebek dünyaya gelir. İhtimaller, oranlar, mümkünatlar sadece teferruattır.

Biz 5 kardeşiz. Sonuncuya hamile kaldığında annem en küçüğümüz bir yaşındaymış. Öylesine istememişler, aldırmayı düşünmüşler vs. Şimdi sor, en çok sevilen o tekne kazıntısı eşek sıpasıdır :p

Rota vb özel yapılan aşıları yaptırmadım. Şimdi de düşünmüyorum. Gerekli olsa zaten devlet aşı takvimine geçer.

Hadi bakalım :KK37:

Ben de bi yerde şey okumuştum. Kaçıncı haftadaysanız onu 4e bölüp ayı bulabilirsiniz diyordu. Ben 18 haftalık hamileyim suan, 4,5 aylık gebeyim diyorum. Sanırım Dr lar arasında da bu konuda muhalefet var 😅

Ben yukarıda yazdığım mantıkla 16. Haftada girdim diye düşünüyorum. Ama bu konu tartışmalı dediğim gibi.😅
Evet sitelere de baktım farklı farklı bişeyler yazıyor

Evet sitelere de baktım farklı farklı bişeyler yazıyor
Karışık ya.. Benim dediğim mantıkla da tam olmuyor. 40 haftalık hamile on aylık gebe oluyo
😅

Bi de şu var. Sonuçta gebelik haftası, sata göre belirleniyor. Misal benim sat 30 Eylül. Tahmini 14 ekimde döllenme olsa, beklenen adet tarihi olan 30 Ekimde 4 haftalık hamile oluyorum. Ama bebek rahme düşeli en fazla iki hafta oldu.

Bu durumda şu an 18 haftalık 4,5 aylık gebeyim diyorum ama bu formülle 18 hafta 4 aya tekabül eder. Neyse fazla düşünmeyelim. Sözelciyim ben. Devrelerim yanacak :KK45:

Son düzenleme:
Karışık ya.. Benim dediğim mantıkla da tam olmuyor. 40 haftalık hamile on aylık gebe oluyo
😅

Bi de şu var. Sonuçta hafta, sata göre belirleniyor. Misal benim sat 30 Eylül. Tahmini 14 ekimde döllenme olsa, beklenen adet tarihi olan 30 Ekimde 4 haftalık hamile oluyorum. Ama bebek rahme düşeli en fazla iki hafta oldu.

Bu durumda şu an 18 haftalık 4,5 aylık gebeyim diyorum da, 18 hafta 4 aya tekabül eder. Neyse fazla düşünmeyelim. Sözelciyim ben. Devrelerim yanacak :KK45:
Bazı ayların 4 hafta, bazı ayların 5 hafta çekmesiyle alakalı tam ay hesaplaması yapılamıyor☺️

Gebelikte ay hesaplanmiyor ya aylar haftalarla denk düşmüyor 😂ortalama haftalar belli tam ayı 30 günlük karşılamasa da belirli haftalar arasına ay diyoruz işte çok yormayın kafaları 😂

17+5 ten bildiriyorum
şükür herşey yolunda kızımla beraber gittik oda görmeyi çok istiyordu beraber ellerini ayaklarını kafasını teker teker gördük 🥰🥰❤️🤲🏻
Çok sakin bir şekilde durmuştu benim hareketleri hissetmemen kesin bundan kaynaklı 🤭😆
Annemler ablamlar yanıldı hepsi kız hissediyordu şaşırdık çok beklemiyorduk @Taranta babu sende kız hissetmiştin 🫶😀
Sağlıklı olsun yeterli Rabbim hayırlı evlat olmasını ve sağlıklı olmasını nasip etsin inşallah 🤲🏻
Kan ve idrar verildi bir aydır vermemiştim kan sonuçlar için bekleyeceğim bir kaç gün
MaşaAlllah Rabbim sağlıkla zamanında gelmeyi nasip etsin 🥺🥰

Sana yazdıktan bi saat sonra deli gibi burnum kanamaya başladı. Kuzenimle görüntülü konuşuyorduk bi anda her yer kan oldu o da şaşırdı. Bu sefer çok da zor durdurdum . Hemen tansiyonumu ölçtüm 9-5 çıktı. Doktorumu aradım. Tansiyonun normalde hiç korkma dedi. Demek ki tansiyon kaynaklı değil muhtemelen kolçak damatlar genişlediği için oluyor KBB ye gidersen ufak bi işlemler kılcal damarlara işlem uygularlar merak etme dedi. Eğer her gün kanamaya devam ederse KBB ye git ama arada kanıyorsa gerek yok dedi 🌺
Çok geçmiş olsun ben bekarken de burun kanaması için gittim. kılcal damarın birinde hafif sorun var diye kibrit gibi bi şey(?) sokup yakmıştı damarı sonra kanamam olmadı. Üstünden 5 6 sene geçmiştir.

17+5 ten bildiriyorum
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al, büyüt inşallah ♡
Kızlar merhabalar doğumdan sonra aşı hakkında ne düşünüyorsunuz rota filan otizm yapıyor bilgisi dolanıyor aşı karşıtı değilim kesinlikle ama tecrübe eden var mı aramızda doğum yapmışlar var bilgilendirir misiniz bir problem yaşayan oldu mu? İlk bebeğim çok endişe ettim açıkcası
Ben hekimin, 3 yaşında bir kızım var. Hem rota hem menenjit aşılarını yaptırdım. Ergenlikte hpv de yaptıracağım. Rotadan menenjitten yoğun bakıma düşen bebekler gördüm. Aşılı çocuklar hafif bir ishal şeklinde atlatirken aşısız çocuklar solup gidiyor. Bazi şeyler başa gelince anlaşılıyor. Allah hepsini korusun ama tedbir almakta fayda var bence. Pediatrist hekim arkadaşlarımız da önerdi biz yaptırdık. Aşı takvimine girmeme nedeni muhtemelen maliyet. Hekimler girmesi gerektiğini düşünüyor

Çok geçmiş olsun ben bekarken de burun kanaması için gittim. kılcal damarın birinde hafif sorun var diye kibrit gibi bi şey(?) sokup yakmıştı damarı sonra kanamam olmadı. Üstünden 5 6 sene geçmiştir.
Çok teşekkür ederim doktorum da öyle söyledi. Eğer kanamalar sürekli hale gelirse mecbur gidip yaktırırım :) zaten demir depoları hızlı bir şekilde boşalmaya başladı durduk yere kan kaybetmeyelim 😀😀

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al, büyüt inşallah ♡

Ben hekimin, 3 yaşında bir kızım var. Hem rota hem menenjit aşılarını yaptırdım. Ergenlikte hpv de yaptıracağım. Rotadan menenjitten yoğun bakıma düşen bebekler gördüm. Aşılı çocuklar hafif bir ishal şeklinde atlatirken aşısız çocuklar solup gidiyor. Bazi şeyler başa gelince anlaşılıyor. Allah hepsini korusun ama tedbir almakta fayda var bence. Pediatrist hekim arkadaşlarımız da önerdi biz yaptırdık. Aşı takvimine girmeme nedeni muhtemelen maliyet. Hekimler girmesi gerektiğini düşünüyor
Sevgili tilyamın dediği gibi ben de tüm aşıları yaptırmayı planlıyorum. Gebelik öncesi evlendiğim zaman hpv aşımı da yaptırmıştım. Hatta kısırlık yapıyor vb. Söylemler vardı ama ben yaptırdım şimdi çok şükür bu gruptayım 😍 kendi kızıma da hpv dahil tüm aşıları yaptıracağım. Biz de zamanında tüm aşıları olduk. Otizm vs. Bir şey yok çok şükür. Çocuklarımızda da olmaz Allahın izniyle 🌺

😅

Bi de şu var. Sonuçta gebelik haftası, sata göre belirleniyor. Misal benim sat 30 Eylül. Tahmini 14 ekimde döllenme olsa, beklenen adet tarihi olan 30 Ekimde 4 haftalık hamile oluyorum. Ama bebek rahme düşeli en fazla iki hafta oldu.

Bu durumda şu an 18 haftalık 4,5 aylık gebeyim diyorum ama bu formülle 18 hafta 4 aya tekabül eder. Neyse fazla düşünmeyelim. Sözelciyim ben. Devrelerim yanacak :KK45:
Ben de üzerine çok düşündüm ve şuna vardım; Son adet tarihi ve döllenme arasını yaklaşık 10 gün diye hesapladıkları için hamilelik süresine o yüzden 9 ay 10 gün deniliyor sanırım . Normalde 9 aylık hamilelik yaşıyoruz ama tam bilinemediği için evrensel olarak adet tarihini baz alıyoruz, bu yüzden de hamilelik süresine mecburen 10 gün daha ekleyerek bu süreyi 9 ay 10 gün olarak hesaplamış oluyoruz. Anlatabildim mi bilmiyorum ama firkimce böyle birşey yapılıyor işte bence 😄

Eklentiler

• IMG_4419.webp
    IMG_4419.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 66
Kızım şuan 6 aylık özel ve devlet tüm aşılarını yaptırdım şükür bir problem yaşamadım. Tabiki herkes de farklı etkiler olabilir.

Kesinlikle yaptıracağım. Kızımda da rota, menenjit ve diğer aşıları yaptırdım. Çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı. Olmasın da. 🤲 Rotadan, menenjitten hastalanan çocukları duydukça da iyi ki yaptırmıştım dedim hep. tilyam tilyam a katılıyorum ❤️
15+5 ten bildiriyorum. Bende az önce cinsiyeti öğrendim. Kızım olacak inşallah 🥲👼🏻🌸💕
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ 😍 kızlar çoğalıyor ❤️😍
Maşallah nede güzel konuşmuşsun çok saol güzel düşüncelerin için benim yaşama hevesim bile gitti inşallah iyileşicrm bende bebeğimle birlikte tekrardan 🙏🏻
İnşallah bebeginle beraber hepsi geri gelecek. 🤲❤️ Hastaneye gittim fetal DNA için kan vermeye. Bir kadın vardı yanımda. 43 yaşındaymış. Toplu, kapalı, bol pardesü falan vardı üstünde anlayamadım. 7 aylık hamileymiş. 4. Cocuguymuş. En küçük çocuğu 20 yaşındaymış. Ben hamile olduğumu 4. Ayda öğrendim dedi. Hatta adetten kesildim zannettim, halsizligim var diye Dr a gittim hamilesin dedi şok oldum dedi. Ama napalim kabullendik Rabbim vermiş dedi en büyük kızı da hamileymiş hem torunu hem çocuğu olcak. Öyle yani herkesin başına gelebilir. Rabbim sana ve bebegine sağlık versin yaşama tutun ❤️😍 çok guzell gunlerin olacak inşallah 🌸
Kızlar göbişleriniz sabah inik geceleri arşa çıkmış oluyor mu sizin de 😂😂😂
Hiç sorma aynen öyle oluyor ya 🤣

Back
X