• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Yok kuzum bişey demedi sadece karnimdan ultrasonla baktı temiz ddedi okadar 🙁 eşimde soruyor dikişler iyileştimi diye😅hafif lekelenme de oluyor bazen hala geçmedi ped takiyorum genede
Aman canım 40 gün ilişki yasak oluyor. Sezaryende bile öyle.
Bizim 9 ay gebelikte de yasaktı 😆

Kızlar normal doğum tecrübesi olan arkadaşlar dikişler vs nekadar sürede iyileşiyor acaba biz bizim bryle arkadaş gibi oldukta kaç aydır afedersiniz 😅
🤣🤣🤣 Dikiş atılırken ilk sorum yavrumdu 2. Sorum buydu. 2 ay dedi o zaman, dün kontrolde 6 hafta dedi. 6 hafta 40a denk geliyor zaten. Benim dışardaki dikişlerin bir tanesi ermiş bir tanesi hala elime geliyor 🤦🏼‍♀️

20 damla 1 bardak suya günde 3 kere içebilirsiniz
Bir kutu ne kadar gidiyor? Benim sütüm yetiyor diye düşünüyordum ama oğlum obur tavuk oldu memelerin fosu çıkıyor hala emecem diye uğraşıyor. Biraz takviyeye ihtiyacım var. Doğal takviyeleri devam ediyorum ama yetmiyor gibi gelmeye başladı.

🤣🤣🤣 Dikiş atılırken ilk sorum yavrumdu 2. Sorum buydu. 2 ay dedi o zaman, dün kontrolde 6 hafta dedi. 6 hafta 40a denk geliyor zaten. Benim dışardaki dikişlerin bir tanesi ermiş bir tanesi hala elime geliyor 🤦🏼‍♀️
Ben aynadan bakcaktim ama.korktum elimle yokladım biraz bişey gelmedi dışardan nasıl görünüyor çok merak ediyorum suan😅

Ya gümüş kapağın kenarları göğsümde iz yapıyor benim. Çok uzun süre kalırsa kesiyor gibi acıtıyor. Sende de oluyor mu ?
Ayy evet kuzum oluyor 🙁arada düzeltiyorum çok oturmasın diye.ozellikle dar sütyen giyince oluyor biraz bol giymeye çalışıyorum bide göğsümun kahverengi kısmının yakınları kizsrnisngibi biraz sanki yanma var mastıt mi olcak acaba

Back
X