• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bir kutu ne kadar gidiyor? Benim sütüm yetiyor diye düşünüyordum ama oğlum obur tavuk oldu memelerin fosu çıkıyor hala emecem diye uğraşıyor. Biraz takviyeye ihtiyacım var. Doğal takviyeleri devam ediyorum ama yetmiyor gibi gelmeye başladı.
17 gündür kullanıyorum yarısına gelmiş yeni. Bende çok işe yaradı ben tavsiye ederim

Ben geçen korka korka jilet yaptim 😅biraz ferahladi agdaya cesaretim olmazdı 😅
Ahhaha işin o kısmı var bide🫣🫢 her yerimiz dökülüyor annelik gerçekten çok sabır işi. Bizim kız bu saate kadar uyudu geceleri başlıyor mız mız mız😭 gündüz de uyansın da sevelim diye deliriyo annemle babam yok uyuyor hanımefendi şimdi açmış gözlerini bana bakıyor

Ahhaha işin o kısmı var bide🫣🫢 her yerimiz dökülüyor annelik gerçekten çok sabır işi. Bizim kız bu saate kadar uyudu geceleri başlıyor mız mız mız😭 gündüz de uyansın da sevelim diye deliriyo annemle babam yok uyuyor hanımefendi şimdi açmış gözlerini bana bakıyor
Annelik gercektrn çok zormuş 🙁 bazen düşünüyorum ben mi bukadsr zorlanıyorum sadece diye.bizimkide uyudu birazdan uyanır yavrum bizim de çok uykumuz gelmişken 😭

Annelik gercektrn çok zormuş 🙁 bazen düşünüyorum ben mi bukadsr zorlanıyorum sadece diye.bizimkide uyudu birazdan uyanır yavrum bizim de çok uykumuz gelmişken 😭
Bizim kız da gece kuşu. Gece 3 saat falan uyanık kalıyor. Ben de gündüz uyuyorum mecbur :halay:

Aynı durumdayız uyku konusunda 🥲 dua açtım uyusun diye bizim uykumuz geldi yavrum gözünü kırpmadı 🥹 piş piş sesi, ninni, dua hepsini deniyoruz akşamları. Şunda uyuyor dediğim bir şey de yok ne zaman uykuya dayanamazsa o zaman uyuyor.

Aynı durumdayız uyku konusunda 🥲 dua açtım uyusun diye bizim uykumuz geldi yavrum gözünü kırpmadı 🥹 piş piş sesi, ninni, dua hepsini deniyoruz akşamları. Şunda uyuyor dediğim bir şey de yok ne zaman uykuya dayanamazsa o zaman uyuyor.
Bebişlerin uyuduğu tek şey anne kucağı 😁😁 bunu kabullendim rahatım 😆

Kızlar normal doğum tecrübesi olan arkadaşlar dikişler vs nekadar sürede iyileşiyor acaba biz bizim bryle arkadaş gibi oldukta kaç aydır afedersiniz 😅
Cnm herkesin kendi teecihi tabiki ben sadece bilmiyor olma ihtimaline binaen soylemek istiyorum ki lohusa iken ilişki tipki adet doneminde yasak olduğu gibi yasak. Kimseyi yargilamiyorum lutfen yanlis anlama sadece bilseydim dikkat ederdim dersin belki diye soylemek istedim yoksa herkesin kendi hayatı. Cok gecmis oksun diyorum. Benim de yirmi gune yaklasti ama hala dikisim iyilesmedigi gibi bir de enfeksiyon oldu onunla uğraşıyorum 😵‍💫😵‍💫

Cnm herkesin kendi teecihi tabiki ben sadece bilmiyor olma ihtimaline binaen soylemek istiyorum ki lohusa iken ilişki tipki adet doneminde yasak olduğu gibi yasak. Kimseyi yargilamiyorum lutfen yanlis anlama sadece bilseydim dikkat ederdim dersin belki diye soylemek istedim yoksa herkesin kendi hayatı. Cok gecmis oksun diyorum. Benim de yirmi gune yaklasti ama hala dikisim iyilesmedigi gibi bir de enfeksiyon oldu onunla uğraşıyorum 😵‍💫😵‍💫
teşekkürler canım ben lohusaligi unuttum sadece dikislerim dusunmustum sonradan aklıma geldi benimde geç olmadan 😅

Ay evet ya. Ben kısır yemiştim 1 kase çocuk mahvoldu. Üzerine kimyon çayı falanda içtim ama hiç bir işe yaramadı.
Ay valla doktora gittim gazı var diye damla verdi damlayı verdim çocuk uzun hava çekti resmen ilk defa misler gibi uyudu zavallım iki gğn önce yarım saatte bi kalktı

Kızlar kan uyuşmazlığından dolayı ilk zamanlar mama verdim 3. Gğn sütüm geldi meme reddi sarılık o bu derken hepsi geçti şükür. Aptamil mama kullandım ilk öyle iğrenç bi mama ki topak topak çözünmüyor çalkalasan tomurcuklar gaz yapıyor. Hipp mama çözünmesi gayet iyidi bitince golden goat deniyeyim dedim daha kullanmadık . Ama aptamil aşırı gaz yapıyor ve çözünmüyor almayın diye yazıyorum

Cnm geçmiş olsun.Bnm kızım 1aylikken oldu aynı şekilde.balgami çıkarmak için öğürmye başlıyordu.dr şurup verdi ENFLUVİR 12 mg die..onun çok faydası oldu.suan yaygın olan bı grip türü varmış. İnflaunze midir ne haltsa.kizim baya kötü olmuştu.son son öksürük te oldu. Şükür cigerlere inmedi.sonra bide damla verdi ama onu okadar çok kullanmadık.burnunu baya sık temizledim ben.agzinin içi balgamdan köpük köpük olmuştu.suan da az var burnunda çektiriyorum hemen rahatlıyor.
Doğumdan önce biz de influenza geçirmiştik. Ama sizin bebeğinize neden o ilacı verdiler. Ateşi var mıydı ? Ateş olmadan verılmıyor dıye bılıyorum ben ve ağır bır ilaç. O ilacı içtikten 2 gün sonra doğumum başlamıştı

Burnunu fizyolojik serum ile temizliyoruz ama siz ne ile temizliyorsunuz? Balgamı temizliyorsunuz dıye mı geçti

Doğumdan önce biz de influenza geçirmiştik. Ama sizin bebeğinize neden o ilacı verdiler. Ateşi var mıydı ? Ateş olmadan verılmıyor dıye bılıyorum ben ve ağır bır ilaç. O ilacı içtikten 2 gün sonra doğumum başlamıştı

Burnunu fizyolojik serum ile temizliyoruz ama siz ne ile temizliyorsunuz? Balgamı temizliyorsunuz dıye mı geçti
Valla çocuk Dr u verdi.bebege ne kadar verilecekse hesaplayıp verdi.agir olsa vermezdi sanırım.cok şükür ateşi olmadı.bende fizyolojik serumla ilk olarak burnuna sıkıyorum sonra çektiriyorum.baya geliyor burnundan.balgam da böylelikle temizleniyor.balgam geçince rahatsızlığı da geçer tabi ki

Back
X