• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Allah sağlıkla kavuştursun canım 🙏

Kuzum bana doktorum doğuma 3 4 gün kala günde 3 kere 1 bardak suya 20 damla şeklinde kullanacaksın dedi. Çarşamba sabah doğum yapacağım bende bugün başladım damlaya. Doğurduktan sonrada başlasan etki ediyo ama ne kadar erken okadar iyi. Doğuma3 gün kala başlamak yeterli olur. Tek çeşit bestlak var eczanelerde daha pahalı ebebekte 400 tl

Sağlıkla büyütmek nasip olsun canım 🙏

Hadi sağlıkla kavuşun inşallah 🥰❣️

Canım o sancılar kasılmalar ağrılar bende de çok oluyor bazen 2 3 gün üst üste doğuruyorum sanıyorum sonra 2 3 gün hiç öyle olmuyor falan. Onlar vücudun kendini doğuma hazırlama aşamasıymış yalancı sancı yani doğum belirtisi değil. Kızımda 41. Haftada suyum gelmişti. Şimdiki çarşamba sezaryen olacak.
Su gelince önceden bir belirti veriyor mu canım bir değişim oluyor mu vücutta öncesinde . Bir anda bakıyorsun su mu geliyor

Ayyy sağlıkla gelsin inşallah. Ben de perşembeyi beklemeden gitsem mi acaba doktora 😂
Bizim kız bı haftada dönmüş aşağısını zorlamaya başlamıştı 😅
Allah sağlıkla kavuştursun canım 🙏

Kuzum bana doktorum doğuma 3 4 gün kala günde 3 kere 1 bardak suya 20 damla şeklinde kullanacaksın dedi. Çarşamba sabah doğum yapacağım bende bugün başladım damlaya. Doğurduktan sonrada başlasan etki ediyo ama ne kadar erken okadar iyi. Doğuma3 gün kala başlamak yeterli olur. Tek çeşit bestlak var eczanelerde daha pahalı ebebekte 400 tl

Sağlıkla büyütmek nasip olsun canım 🙏

Hadi sağlıkla kavuşun inşallah 🥰❣️

Canım o sancılar kasılmalar ağrılar bende de çok oluyor bazen 2 3 gün üst üste doğuruyorum sanıyorum sonra 2 3 gün hiç öyle olmuyor falan. Onlar vücudun kendini doğuma hazırlama aşamasıymış yalancı sancı yani doğum belirtisi değil. Kızımda 41. Haftada suyum gelmişti. Şimdiki çarşamba sezaryen olacak.
Hmm sabah doğuma gidiyorum geç kaldım 🫣

Merhabalar hanımlar.. 29 günlük bebeğim 2-3 gündür nefes alamıyor. Fizyolojik serum kullanıyoruz ama sonrasında tekrar tıkanıyor. Beşiğine yatırdığımda bir süre sonra tıkanıyor burnu tıkanık, boğazında balgam olduğu için nefes alamıyor. Kendı kendıne tekrar nefes almayı başarabiliyor ama birşey olacak diye kaç gündür hiç uyumadım, sürekli ona bakıyorum. Dik durunca rahat nefes alabiliyor diye artıl omzumda bekletmeye, omzumda uyutmaya başladım.. yarın aşı için doktora gideceğiz ama aynı durumu yaşayan var mı? Çözüm yolu söylerseniz çok memnun olurum..

Merhabalar hanımlar.. 29 günlük bebeğim 2-3 gündür nefes alamıyor. Fizyolojik serum kullanıyoruz ama sonrasında tekrar tıkanıyor. Beşiğine yatırdığımda bir süre sonra tıkanıyor burnu tıkanık, boğazında balgam olduğu için nefes alamıyor. Kendı kendıne tekrar nefes almayı başarabiliyor ama birşey olacak diye kaç gündür hiç uyumadım, sürekli ona bakıyorum. Dik durunca rahat nefes alabiliyor diye artıl omzumda bekletmeye, omzumda uyutmaya başladım.. yarın aşı için doktora gideceğiz ama aynı durumu yaşayan var mı? Çözüm yolu söylerseniz çok memnun olurum..
Cnm geçmiş olsun.Bnm kızım 1aylikken oldu aynı şekilde.balgami çıkarmak için öğürmye başlıyordu.dr şurup verdi ENFLUVİR 12 mg die..onun çok faydası oldu.suan yaygın olan bı grip türü varmış. İnflaunze midir ne haltsa.kizim baya kötü olmuştu.son son öksürük te oldu. Şükür cigerlere inmedi.sonra bide damla verdi ama onu okadar çok kullanmadık.burnunu baya sık temizledim ben.agzinin içi balgamdan köpük köpük olmuştu.suan da az var burnunda çektiriyorum hemen rahatlıyor.

Günaydın güzel anneler, ben dün bi sünnet doktoru ile görüştüm. 2-6 ay arası en ideal zaman ama bebek 5 kg üstü olmalı dedi. Geleneksel dikişli yöntemle sünnet ediyormuş. Klipsli veya lazer ile yapılanları önermediğini söyledi. Biz Nisan Mayıs gibi düşünüyoruz. O zamana 5kgyi geçeriz inşallah. Ankarada olanlar Erkan Öztürk doktorun adı. Instagram sayfası da drerkansunnet. Bir kaç doktorla daha görüşürüm tabi bide bunun maddi boyutu var. 5bine sünnet yapan da varmış 25bine sünnet yapan da.

İyi gibi ya. Bizim 3 haftalık, hiç uzamadı
Doktor ölçtü mü yoksa siz mi tahmin ettiniz uzamadığını. Bizim kontrollerde hiç boy bakmıyorlar, kafa çevresi ve kilo. Soyunduğu için ya ağlıyor oluyor ya huysuz oluyor 😂 aile hekiminde yatakta ölçme yeri gördüm aşıya gidince orda ölçerler umarım.

Doktor ölçtü mü yoksa siz mi tahmin ettiniz uzamadığını. Bizim kontrollerde hiç boy bakmıyorlar, kafa çevresi ve kilo. Soyunduğu için ya ağlıyor oluyor ya huysuz oluyor 😂 aile hekiminde yatakta ölçme yeri gördüm aşıya gidince orda ölçerler umarım.
Her hafta doktor ölçüyor. Evet çıplak olunca çok yaygara yapıyorlar. Hele steteskop soğuk soğuk dokununca çok tatlı tepkiler veriyor

Back
X