• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 88 40,6%
  • erkek

OY: 111 51,2%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    217
Ateş değil ama vücut sıcak her bezde kaka oluyor terlemesi de ne bilim işte bir garip oldum bence hamilelikten beri olumsuzluk olunca
Canım seninki tam kaç aylık bilmiyorum ama bebeklerin sindirim sistemleri alışma aşamasında çok değişkenlik gösterir bir gün günde 3 yapar bir gün 4 gün yapmaz bazen bakmışsın katı gibi bazen sulu gibi önemli olan sürekli olup olmadığına bakman yediklerimiz bile etkiliyor onların sindirim sistemlerini ishal değilse kaka yapması kötü değil aksine rahatlatır onu gaz sancısı çektirmez

kızım 45 gunluktu total sarılık değerı 10du .doktorum dıger kan degerlerı normal dedı anne sutune baglı sarılık olma ıhtımalı olabılır dedı cunku oglumunda sarılıgı 50 gun cıvarı gecmıstı. 45-50 gun arası gectı sarılığı.
Bizimde öyle ama sarılık henüz düşmedi diye mi tsh böyle çıktı acaba. Hiç baktırmış mıydınız tshna

Canım seninki tam kaç aylık bilmiyorum ama bebeklerin sindirim sistemleri alışma aşamasında çok değişkenlik gösterir bir gün günde 3 yapar bir gün 4 gün yapmaz bazen bakmışsın katı gibi bazen sulu gibi önemli olan sürekli olup olmadığına bakman yediklerimiz bile etkiliyor onların sindirim sistemlerini ishal değilse kaka yapması kötü değil aksine rahatlatır onu gaz sancısı çektirmez
Tamam canım 2 ay 14 günlük olduk. İnşallah o da bende alışacağız zamanla rahatlayacağım bende

Back