• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Sizin de mi bebeğin kafası arkaya doğru sivri ? Yani sürekli yan mi yatabiliyor ? Ben de bunu soracaktım düz kafa yastığı düz kafaya iyi geliyor peki sivri kafayı nasıl düzeltiriz 😃😃
Sivri kafaya da iyi geliyor o yastık doktor önerdi zaten yanlardan sıkıştırmalı yastık aldım ben dümdüz yatıyor öyle olunca arkaya güzel şekil verir bizimki ona yatınca çok ağlıyor ama mecbur alışacak kafası şekilsiz olacağına

Sizin de mi bebeğin kafası arkaya doğru sivri ? Yani sürekli yan mi yatabiliyor ? Ben de bunu soracaktım düz kafa yastığı düz kafaya iyi geliyor peki sivri kafayı nasıl düzeltiriz 😃😃
Bizimki de sivri arkaya doğru ama yastık falan demedi bize doktor sağ veya sol yatırın dedi ben oykr yapiyom komple bütün vücudu sağ veya sol doğrumu acabs

Dogduklarini anlamiyolar canisi. Ne kadar versen o kadar icer. Sen mamayi gun icerisinde kac kere veriyosun . Ben 60 veriyorum onu bile azalt diyo doktor sutun yetiyodur dio doktor almasi gereken miktari soyluyor.
1 tane 60 mı? ... Ben 5-6 kez 80-90 veriyorum. İnşallah dıktor mamayı azaltın der amin

Sivri kafaya da iyi geliyor o yastık doktor önerdi zaten yanlardan sıkıştırmalı yastık aldım ben dümdüz yatıyor öyle olunca arkaya güzel şekil verir bizimki ona yatınca çok ağlıyor ama mecbur alışacak kafası şekilsiz olacağına
Link atabilir misin canım ☺️

Bizimki de sivri arkaya doğru ama yastık falan demedi bize doktor sağ veya sol yatırın dedi ben oykr yapiyom komple bütün vücudu sağ veya sol doğrumu acabs
Ama sağ ya da sola yatirirsak daha da sivrileştirmis olmaz mıyız?

Mamayı bırakın dedi doktor, siz ne kadar verirseniz o o kadar yer, emme refleksi var her aranması açlık değil kilo alımı iyi dedi. Çok zorda kalırsanız 1 kere verin günde dedi. Gaz damlası olarak nurse Harvey verdi
Bi bunu kullandık ama çok ağladı damladan sonra bir süre yapabiliyormuş ama dayanamadım öyle görmeye

Yok ya her birinin gelişimi farklı işte kuzum. Geriden falan gelmiyordur o. Dediğin gibi 40. Haftada Doğan'la 36. Haftada doğan bir olmaz bence de. Her çocuk farklı. Bak şimdi tekrar okudum kitabı. Birinci ayın sonunda yapması olasıdır diyor. İkinci ayın sonunu okudum, onda da bunları yapar diyor. Yani birinci ayda yapması şart değil anladığım kadarıyla kuşum.
41 günlük ama kucağına alırken kafasını hala dik tutamıyor. Kucakta desteklemem gerekiyor kafasını. İleri geri çok oynatıyor

Her damlanın etkisi değişiyormuş ya Maflor da bizde kabızlık yaptı.
Aguline diye birşey verdi şurup takviye edici gıda diye geçiyor. İçinde kimyon yağı nane yağı anason vs bir sürü şey var. Ne kadar doğru bu kadar çok şey olan bişey vermek bilmiyorum ama sürekli ıkınmasını biraz rahatlatıyor rahat uykuya geçiyor. Çok gazı var iyi geliyor ona da sanki biraz

Back