• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    86
Kızlar ya tecrübeli olanlara sorum var? Bu suyun geldiğini nasıl anlarız? Yani foş diye geldiğinde anlarız tabiki de ama okuduğuma göre ve çevremde de duyduğuma göre böyle sızıntı halinde de gelebiliyormuş. Şayet foş diye gelmez de sızıntı gibi gelirse bu suyun rengi falan var mı? Nasıl ayırt edebiliriz yani
Canım afedersin hapşırınca öksürünce sızıntı oluyordu bende korkmuştum. Doktora dedim. Aynen suyum kaçıyor galiba dedim gülmüştü o öyle değil merak etme bebeğin suyu birden gelmesede bir kere geldi mi durmaz sürekli akar hiseder anlarsın demişti.

Kizlar 5 haftalik gebelikte protesron degeri 9.32 normalmi sizce
İlk 3 aylık dönemde yanılmıyorsam 9.50 civarı olması gerekiyor. Senin alt sınıra yakın ama bu sağlıksız anlamına gelmiyor canım. Daha çok yeni sonraki kontrollerde düşüş yaşanmıyorsa problem olmaz. Doktorun takviye verebilir. Bunu doktoruna danışarak içini rahat edebilirsin. Tıbbi bir bilgi sonuçta yanlış bilgi vermek istemem.

Hayırlı günler hayırlı sabahlar:oops: o kadar zor bir gece geçirdim ki nedendir bilmiyorum Felaket bir sırt ağrısı ve karın ağrım vardı :KK64:uyku anında dedim herhalde bir şeyler oluyor Sonra tekrar uyudum sabah olmuş

Kızlar ya tecrübeli olanlara sorum var? Bu suyun geldiğini nasıl anlarız? Yani foş diye geldiğinde anlarız tabiki de ama okuduğuma göre ve çevremde de duyduğuma göre böyle sızıntı halinde de gelebiliyormuş. Şayet foş diye gelmez de sızıntı gibi gelirse bu suyun rengi falan var mı? Nasıl ayırt edebiliriz yani
Benden doğum yapmadan 1-2 gün önce yapıskan olmayan su gibi kokusuz akıntı gelmeye baslamıstı tabi sıvı ile mi alakalı sormaya fırsat bulamadan doğurdum ben ama aklında herhangi şüphe oluştuğu anda doktorun ile irtibata geç istersen canım, artık maşallah zaten güzel zamanlara geldiniz hepiniz çok sükür 🤗🙏🧿

Hayırlı günler hayırlı sabahlar:oops: o kadar zor bir gece geçirdim ki nedendir bilmiyorum Felaket bir sırt ağrısı ve karın ağrım vardı :KK64:uyku anında dedim herhalde bir şeyler oluyor Sonra tekrar uyudum sabah olmuş
Hayırlı sabahlar bende de bu gece garıp bir bel sırt ağrısı karnımda kasılma vardı geçmedi sabah a kadar döndum durdum bebek bütün gece çok hareket etti uyuyamadım şimdi salona geldim koltukta belki 2 saat uyurum

Günaydın hayırlı sabahlar canım. Neden öyle oldu ki acaba kendini çok mu yormuştun. Bende uyandım uyuyamıyorum. Eşimi uyandırcam diye kalktım salona geçtim orda takiliyorum 😅

Hayırlı sabahlar bende de bu gece garıp bir bel sırt ağrısı karnımda kasılma vardı geçmedi sabah a kadar döndum durdum bebek bütün gece çok hareket etti uyuyamadım şimdi salona geldim koltukta belki 2 saat uyurum
Yavaş yavaş vücut doğuma hazırlanıyor sanirim. Bu arada aynı şeyi yapmışız ☺️

Bende de fena sırt bel kaburga her yer ağrıması vardı. Ama tamamen Benden kaynaklı. Gece gece kuru dolma sarma hazırlığı yapıp sardım bir tencere. Sarma yapmayacaktım aslında sonra birazcık derken baya olmuş oldu. Evi boşalttım uyku moduna geçicem. Uyanınca yemeği ocağa koyarım bebeğin kıyafetlerini yıkarım günüm bitmiş olur 😅

Back