Amin hepimizin bebişlerine sağlık uzun ömür versin rabbimRabbim anneli babalı sağlıklı uzun ömür versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimizin bebişlerine sağlık uzun ömür versin rabbimRabbim anneli babalı sağlıklı uzun ömür versin
Çok güzel olmuş. İyi ki doğmuş Leyla sizinle birlikte çok mutlu çok sağlıklı ömrü olsunEki Görüntüle 3495513
Kızçeme yaptığım pasta . Acemice oldu biraz kuduruk bi bebeyle ama olsundu. Bugün leyloşumun doğum günü
Çok teşekkür ederiz teyzoşu Pera kuşum da sağlıkla huzurla sizle büyüsün. İyi değil mi? Her şey yolunda mı?Çok güzel olmuş. İyi ki doğmuş Leyla sizinle birlikte çok mutlu çok sağlıklı ömrü olsun
Benim oğlum da bir süredir böyle. Öğlen 12 gibi uyur 2-3 saat arası sonra akşam 7 8 gibi sabaha kadar. Sabah dediğim kimi zaman 6, 6 bucukKızlar tek uykuya geçen var mı ya bizim sıpa iki gündür öğlen 3 saat uyuyor sonra 8’e kadar ayakta sonra da geceye geçiyor
İyiyiz canım çok şükür bugün yıllık kontrolüne götürdüm, her şey yolundaÇok teşekkür ederiz teyzoşu Pera kuşum da sağlıkla huzurla sizle büyüsün. İyi değil mi? Her şey yolunda mı?
Maşallah kuzuma. Çok şükür iyi şimdi ben de bugün aşıları kontrolleri için gideceğim. Bakalım bir sıkıntısı yoktur umarım.İyiyiz canım çok şükür bugün yıllık kontrolüne götürdüm, her şey yolunda
Leyla hastaydı en son, daha iyi dimi? İştahı keyfi yerinde
Merhaba. Son durumunuz nedir?Gözde kayma var şüphesiyle 2 doktora gittik cnm ilk doktor da çok ciddi olduğunu düşünmüyorum ama bariz bı kayma var şuan demişti. İkinci doktor da, bebekler göz kaslarını kontrol edemezler 1aylik bebeğe sorunlu diyemem ben smdi heryerine baksam hipermetrop miyop bile çıkar daha bebek bunlar geçici demişti rahatlamıştım
2.ay kontrolünde yaşamıştık bu durumu ama doktorların dediği gbi 3.ay kontrolünde hiçbirsey kalmamıştı. Düzelmişti kendi kendne. İlk doktor erken mi doğdu diye sormuştu . 37.haftada suyum bittiği için aniden doğum olmuştu. Sanırım etkisi var.Merhaba. Son durumunuz nedir?
Sizin durumunuz nedir?Merhaba. Son durumunuz nedir?
Doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah gözünüz aydın darısı yürümeyi bekleyen bebemin başınaBiz doğum günümüzü kutladık. Yaşını karşıladı yürüyor artık
Amin canım inşallah yürür hemencicik bana yürümesi daha kötü peşinde gezeceksin diyorlardı ama yürümesi bence daha iyi işimiz daha da kolaylaştı artıkDoğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah gözünüz aydın darısı yürümeyi bekleyen bebemin başına
Valla emeklerken de her yere girip çıkıyor yürüyünce aşırı bi değişiklik olacağını zannetmiyorum hiç değilse yürümeye başlayınca belki artık beni kucağına al triplerinden vazgeçer biraz çünkü belim kırılma noktasına geldiAmin canım inşallah yürür hemencicik bana yürümesi daha kötü peşinde gezeceksin diyorlardı ama yürümesi bence daha iyi işimiz daha da kolaylaştı artık
Vazgeçiyorlar artık daha az kucak istiyor. Baska odaya giderken gel diyorum vs hemen pıtı pıtı geliyor. Diğer türlü emeklerken yinede bi yere giderken kucak istiyor ağlıyordu.Valla emeklerken de her yere girip çıkıyor yürüyünce aşırı bi değişiklik olacağını zannetmiyorum hiç değilse yürümeye başlayınca belki artık beni kucağına al triplerinden vazgeçer biraz çünkü belim kırılma noktasına geldi
Ohhh işte duymak istediğim şeyVazgeçiyorlar artık daha az kucak istiyor. Baska odaya giderken gel diyorum vs hemen pıtı pıtı geliyor. Diğer türlü emeklerken yinede bi yere giderken kucak istiyor ağlıyordu.
merhaba 6. Haftada kullanılır mı sizce cranberry solgarevet. bu süreçte doktora sormadan pastil bile kullanmadım zaten. doktor gebelik sonuna kadar kullanacaksın dedi bana solgar cranberry için.
İyi ki doğmuş minik prensesBiz doğum günümüzü kutladık. Yaşını karşıladı yürüyor artık