Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar kızım 21.30 22.30 arası gece uykusuna geçiyor. 21.30 gibi uyudu yarım saat sonra falan kalktı şimdi asla uyutamadım yok. Napcam ben nasıl uyutcam bu cocugu
Gözde kayma var şüphesiyle 2 doktora gittik cnm ilk doktor da çok ciddi olduğunu düşünmüyorum ama bariz bı kayma var şuan demişti. İkinci doktor da, bebekler göz kaslarını kontrol edemezler 1aylik bebeğe sorunlu diyemem ben smdi heryerine baksam hipermetrop miyop bile çıkar daha bebek bunlar geçici demişti rahatlamıştım
2.ay kontrolünde yaşamıştık bu durumu ama doktorların dediği gbi 3.ay kontrolünde hiçbirsey kalmamıştı. Düzelmişti kendi kendne. İlk doktor erken mi doğdu diye sormuştu . 37.haftada suyum bittiği için aniden doğum olmuştu. Sanırım etkisi var.